FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 9

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

bytzi, imi pare sincer rau ca esti pusa intr-o astfel de situatie.Nu vreau sa te dezamagesc, dar decat sa faci IA cu Moisa, mai bine stai linistita acasa. Am patit si eu asa cu dr. Cocei, intr-o luna, si m-a lasat pe mana lui Moisa, am gandit ca poate daca schimb medicul voi reusi, dar de unde, a fost foarte rece, doar nu eram pacienta ei. Voi faceti cum credeti ca e mai bine pt voi, iar daca te duci iti doresc multa bafta.
Noi ne-am hotarat si vom merge la Sibiu, dar nu anul acesta. Stau si ma linistesc si mai srang bani pana atunci.
cipcirip, multa sanatate si te astept cu vestea cea mare.
iuca, multumesc pentru invataminte si ai mare grija de BB. Trec ele si starile nasoale si va veni ziua cand iti vei tine pruncul in brate si vei uita de tot prin ce ai trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

fetelor am primit ieri raspuns de la Gynera sa ma prezint luni pt IAD,dr Dracea nu v-a fi dar voi face cu dr Moisa ,am sunat-o ieri si mi-a spus sincer ca nu rezista foliculul pana luni ,trebuia sa fac inseminarea ieri z11,sa fac cum cred ca nu sant banii ei....dar totusi a zis sa fac un test de ovulatie...azi z 12 an facut testul si a iesit negativ deci ovulatia a avut loc...daca mai faceam si 400km degeaba cum mi-au spus de la Gynera,sant f dezamagita ..si hotarata ca voi merge la Sibiu,luni ami fac programare....poate asa dumnezeu a considerat ca e mai bine

dodo stiu cum e ca am mai facut odata cu DR Moisa ,tot asa dr Niculescu se grabea.....la Giulesti nu dau asa mare importanta inseminarilor.....va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

rodicutza succes pe drumul ales.
Bytzi poate e mai bine asa . DD shtie el cum aranjeaza lucrurile . Itzi tzin pumnii pt maine, sa prinzi programare repede.
Dodo multzumesc ptr urari
Iuca te rog scoate art ala cu sibienii donatori de pe prima pag k deruteaza fetele. Nu mai e de actualitate . Polisano nu fol decat de import.

Despre mine. Azi sunt in zi 9 , dimineatza cand ma trezesc ma dor sanii iar pana seara imi mai trece. Seara ma doare burtica ushor ca la venirea CM-lui shi cred k din cauza pozitziei de stat in fund prea mult timp peste zi dar pana dimineatza imi trece durerea. De pe la pranz pana seara ma simt mai calda in afara de picioare shi maini. Astea sunt simptomele mele care ma fac sa cred ca o sa am un ciripel. DOAMNE AJUTA! . Cand nu ma mai doare burtica sau nu mai sunt calda ma sperii

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

BYTZI, din pacate ai patit exact ca mine dar eu am mai facut si drumul degeaba la Bucuresti .Se pare ca noi doua n-am avut noroc in septembrie, sper sa reusim in octombrie.La ce dr. vrei sa te programezi la Sibiu? Eu o sa ma duc la Sibiu daca nu-mi reuseste insem. urmatoare si sunt curioasa cu cat timp inainte trebuie sa ma programez. Pana atunci astept vesti despre Ciripel, ce zici CIPCIRIP, cand ni le dai, joi, vineri? IUCA , ce mai faceti( voi 2, sau 3 ). Ai aflat cati bb vei avea? Va urez succes tuturor fetelor care faceti inseminare sau fiv si poate ne aduce si noua toamna asta niste bobocei mititei.

Mergi la inceput

simonete cred ca la Chicea,prog la el au aj pana la 13 oct....la mine urm va fi la Sibiu,nu vreau sa mai aud de Giulesti

Mergi la inceput

As fi mers si eu la Sibiu, dar am cazut de acord amandoi sa mai facem o incercare la Giulesti, din motiv de......bani. Astept sa vedem ce ti-au spus la programare , ce analize sa duci si daca vor neaparat sa ai hsg facut.

Mergi la inceput

Simonete imi e frica de testul ala. Nu shtiu cand imi fac curaj sa-l fac.

Cirip

Mergi la inceput

Curaj!!! Iti tin pumnii! Daca reusesti ,si asa iti doresc ,parca voi fi mai optimista si mai increzatoare. Astept vesti bune!

Mergi la inceput

Simonete multzumesc, cred k ashtept sf sapt viitoare sa-l fac. Mai devreme nu. Dc reushesc sa-mi calci pe urme, mi-ai promis

Cirip

Mergi la inceput

Simonete dar tu nu ai facuta HSG ...si eu am facut 3 ,la cati dr si clinici am fost toti mi-au cerut cate una,ca am schimbat clinica la fiecare an....eu zic ca ti-o cere la Sibiu,dar Moisa face fara?

Iuca ne parasii

Mergi la inceput