Ajutor!un individ te asteapta la lift!!!!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

petaluda e ffffffff groaznic ce spui tu!pt ca ceia atacati ar trebui sa mearga toti la politie mai ales ca-l cunosc,eu sper sa nu patesc nimic dar daca Doamne fereste s-ar intampla ceva sotul meu nu ar trece cu vederea!!!!!!!faptul ca toti s-au facut ca ploua l-a incurajat si mai mult!!!!!!!!!!noi macar am pus afise ,desi nu stiu cat o sa-l descurajeze!fffffffff urat ce ti-se intampla...........si inca continua sa faca asa??????sper sa nu ti-se intample nimic!
noi nu stim cine este pt ca am inteles ca nu i-au vazut fata,asa ca ......
si la noi pensionarii mai lasa usa deschisa ca sunt.......si mai dau si drumul la usa fara sa intrebe cine e !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

s-au mai linistit lucrurile pe timpul verii, cat a fost plecat la casa lui de vacanta, insa de cand s-a intors iar a inceput show-ul, bate noapte in pereti cu un ciocan ceva, arunca cu petarde prin bloc...Mai e si vanator si iese cu pusca pe balcon si tinteste la noi ( nu trage, doar ne tinteste )

Eu inteleg ca el are probleme psihice ( desi la halul in care miroase a bautura, cred ca problemele sunt de alta natura ), dar trebuie tratat. Speram sa ma inteleg cu nevasta-sa dar mai mai sa ne ia la bataie, ca noi ( femeile din bloc ) ii facem ochi dulci barbatului ei, care defapt a fost ademenit in lift de vecina ( care era si cu copiii ) si ea a sarit pe el defapt

Am ajuns sa ne gandim ca vanzarea apartamentului e singura solutie. Pana atunci prudenta maxima. E groaznic sentimentul, atunci cand te duci pentru protectie si ajutor la autoritati, iar acestea ridica din umeri.
E bine macar ca la voi, Lara, ati facut front comun cu totii, si pusul afiselor cred ca e o idee buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenyy spune:

Lara20,te cred ca esti ingrozita,speriata si pe buna dreptate,la fel as fi si eu in locul tau,orice sfaturi ti-am da noi,nu de fiecare data pot fi utile.Dupa cum iti spuneau si fetele,un spray paralizant pare o idee buna,tine-l in geanta,cand te apropii de scara blocului ar fi bine deja sa-l tii cat mai aproape,si nu uita,mai intai exerseaza acasa,Doamne fereste,din greseala,frica,sa nu-ti faci singura bucata,sa indrepti spray-ul spre tine,si de buna voie sa te oferi unchiului Sam;-)Inca o idee,poate exagerez,dar l-ai putea ruga pe sotul tau sa vina jos dupa tine...ma gandeam si eu,nu?;-)
Cum amintea o mamica mai devreme,problema interfoanelor:adevarat,si la noi in bloc,toata lumea este foarte binevoitoare,lasa pe oricine sa intre in scara,inclusiv mama mea,si de fiecare data ma certam cu dansa,dar parca vb de una singura;-)
Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lara20

unde gasim spray paralizant?????a fost sotul sa-mi cumpere azi de la un magazin de arme dar cica nu se gasesc decat la firmele astea de paza!!!!!!!!(o sa facem rost oricum)
despre politie ce sa zic,sotul e politistdar ce credeti ca agresorul stie cand ataca cine e persoana respectiva sau credeti ca-l intereseaza??atata timp cat nu i-a fost vazuta fata pe cine sa cauti?ne uitam acum dupa un individ de 1,70-1,80m ,mai gras,atat stim!!!!!!!
da si eu m-am gandit ca s-ar putea sa fie din bloc si mi-e groaza la felul cum pandeste..........
o sa radeti dar am coborat la alimentara cu cutitul dupa mine pt ca mi-e frica de mor dar trebuie sa-mi inving teama pt ca nu pot sa stau in casa,fiecare avem treaba!
multumesc de sfaturi!

Lara,intreba -l pe sotul tau si vei vedea ca sotia unui politist poate beneficia de protectie.Cel putin asa scrie in statutul lor.Eu inca n-am avut nevoie de asa ceva,dar mi s-a pus in vedere ca daca am probleme ,pot cere protectie.

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

lorenychiar ma gandeam astazi la treaba asta si ma busea rasul,faceam haz de necaz!adica sa am sprayul un mana si sa-mi dau mie in ochi,iti dai seama ca daca patesti asa ceva esti terminat pt ca sigur se profita de tine!

gabriela cum adica pot beneficia de protectie,in ce sens?

petaluada esti nostima nu ne impusca,doar va tinteste,super tareglumeam,ala chiar e psihopat rau de tot,totusi nu pot sa cred ca nu se poate face nimic!pai cred ca sotia lui e la fel ca altfel nu ai cum sa stai cu asa un dobitoc!chiar nu stiu ce sa iti spun ca........nu stiu.

Mergi la inceput

Citat:

lorenychiar ma gandeam astazi la treaba asta si ma busea rasul,faceam haz de necaz!adica sa am sprayul un mana si sa-mi dau mie in ochi,iti dai seama ca daca patesti asa ceva esti terminat pt ca sigur se profita de tine!

gabriela cum adica pot beneficia de protectie,in ce sens?

petaluada esti nostima nu ne impusca,doar va tinteste,super tareglumeam,ala chiar e psihopat rau de tot,totusi nu pot sa cred ca nu se poate face nimic!pai cred ca sotia lui e la fel ca altfel nu ai cum sa stai cu asa un dobitoc!chiar nu stiu ce sa iti spun ca........nu stiu.

din cate stiu eu, in statutul lor scrie ca in caz de este agresata/amenintata familia ,politia ca si institutie este obligata sa asigure paza si protectia membrilor familiei.Nu sunt fff sigura daca e in cazul in care amenintarea sau orice alt act savarsit impotriva familiei politistului trebuie sa aiba legatura directa cu un dosar ce-l are in cercetare.Intreaba-ti sotul,el stie mai bine decat mine.Io n-am sot acasa sa-l intreb...

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

gabriela ai dreptate l-am intrebat acum ca a fost plecat,chiar nu stiam!oricum sper sa nu fie cazul sa se ajunga aici si sa nu dau nas in nas cu obsedatul ala!cica iti asigura protectie in sensul ca te urmareste un politist sa vada cine te urmareste pe tine,interesant...ca in filme,desi eu nu prea cred ca sta cineva dupa tine.......crezi ca se deranjeaza?oricum cum spuneam nu-mi doresc sa ajung pana aici!!!!!!!
te pup si somn usor
eu sper sa nu mai visez nebuni.....

Mergi la inceput

Citat:

gabriela ai dreptate l-am intrebat acum ca a fost plecat,chiar nu stiam!oricum sper sa nu fie cazul sa se ajunga aici si sa nu dau nas in nas cu obsedatul ala!cica iti asigura protectie in sensul ca te urmareste un politist sa vada cine te urmareste pe tine,interesant...ca in filme,desi eu nu prea cred ca sta cineva dupa tine.......crezi ca se deranjeaza?oricum cum spuneam nu-mi doresc sa ajung pana aici!!!!!!!
te pup si somn usor
eu sper sa nu mai visez nebuni.....

ba da,chiar sta unul dupa tine si chiar se deranjeaza. dar decat sa ajungi sa fii atacata, io zic ca-i mai bine sa mergi totusi la politie,faci plangere,eventual te duci in audienta la comandant si vei vedea ca ai si protectie.Sa nu faci piata prea des ca-l distrugi pe bietul om care te pazeste...pana la urma ai de ales intre a trai o experienta neplacuta si a avea un politist pe urmele tale.Din doua rele alege-o pe cea mai buna.Pupic si sa auzim numai de bine !

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Trebuie anuntata politia. Nu puteti trai doar cu speranta. Daca ataca o adolescenta care nu e in stare sa sara la bataie sau n-are prezenta de moment?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

Si eu zic ca cea mai buna solutie este sa depuneti plangeri la politie, daca se vor aduna cateva e imposibil sa nu vina sa inspecteze putin zona. Chiar daca nu il prind, macar o sa il sperie pe individ.

Alt truc pe care il mai folosesc eu este sa ma prefac ca vorbesc la telefon cu cineva care ma asteapta in apropiere. Ma gandesc ca un eventual agresator nu o sa ma atace daca stie ca cineva ma asteapta, va auzi ca sunt in pericol si este in apropiere ca sa ma poata ajuta. Dezavantajul e ca imi poate fura telefonul, dar da-l naibii de tel pana la urma, si asa imi poate fura si geanta sau bijuteriile ca si astea sunt la vedere.

Lara, asa e, e greu de crezut dar politia nu poate sa ii faca nimic fara martori, ca fara ei este versiunea noastra impotriva versiunii lui. Nici macar atunci cand s-a oprit cu toporul in usa mea si a venit politia, nu au putut intra la el in casa pt ca nu aveau nici un element care sa le indice ca el e autorul faptei. Spusele mele nu sunt suficiente. Asa e sistemul. Iar vecinii dupa ce a sosit politia nici usa n-au vrut sa o deschida.
Singura solutie este un proces civil, adica eu sa intentez proces impotriva lui. Eu chiar si la asta m-as baga dar ceilalti membri ai familiei se opun ( banii, timpul pierdut, bataia de cap )

Mergi la inceput