Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (185)
Raspunsuri - Pagina 20
danielle02 spune:
LA MULTI ANI!!! Briana-Maria 
LA MULTI ANI!!!Daria-Anamaria 
LA MULTI ANI!!!Robert 
LA MULTI ANI!!!Robert-Stefan 

sa cresteti mari si cuminti puiutilor 

LA MULT ANI!!! tuturor Anelor
pozici
danielle
de Ebonee(02/10/2007)
Pinacolada spune:
Cecilia L- bravooooo! il faci aviator sau mecanic de avioane sau controlor de trafic aerian!!!! super tare! LA MULTI ANI!!!
Al meu Rares la mot a ales : cheile de la masina, o bratara de aur barbateasca si ochelari de soare si euro:)))
nu am apucat sa descarc pozele:(((
Azi- l-am dus pe luca la gradi.....pana acum nu am facut decat sa urmaresc ce face pe camere ( are transmisie live)..e ok, socializeaza!
m-am intrebat: mai tuseste?????????? am zis ca copilul nu a facut temp, nu a fost nevoie de antibiotice, daca o mai tusi sa ma sune sa vin sa-l iau.....si am plecat! prea exagerati oricum! dar, nu am ce sa zic!
Sim- al tau s-a acomodat? e ok? esti multumita?
citesc din urma si revin!
gabitz78 spune:
neatza.
la multi ani sarbatoritilor de azi!sanatate,fericire si viata plina de belsug si bucurie!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Erina spune:
la multi ani tuturor sarbatoritilor de zilele acestea 
Rares, de mami Pinacolada
Miruna, de mami prisi
Gheorghe, de mami Sabina
Stefan, de mami Mariadia
Eliza,de mami Ramonaiani
Raisa-Maria, de mami Si_Bv
Raisa, de mami Mada Ele07
Ana Alexandra, de mami anca_tamas
Cristian Mihai, de mami ANDREEA11
Yanis Luca, de mami Annisia
Cristian Matei,Cecilia L
Briana Maria, annitha_cl
Daria Anamaria,de mami Dony74
Robert, de mami Crishtina
Robert Stefan, de mami alehiam
Am vazut poze minunate!!! Mi-au placut mult cele de ala aniversarile de un an ale piticilor.
Foarte interesante lucrurile alese de toti papanasii.Am citit ieri si astazi dar nu nominalizez, sa nu omit pe cineva.
Din ce imi amintesc. Melania frumoasa gresia pe care ai ales-o. Annisia, mi-a placut mult tortul arlechin! Yannis arata super la costum.
Ramonaiani, patru torturi!!! Esti o super mamica!
Andreea, sanatate lui Vlasi.
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
Erina spune:
Noi suntem tot la Piatra Newamt. Am venit fosrte obositi de la nunta si ar fi fost dificl pentru tati sa conduca noaptea.
Nunta a fost ok, ne-am revazut cu prieteni din facultate si cu multi fosti colegi de la vechiul job al sotului.
Noi cu mirii.http://www.flickr.com/photos/24073665@N07/2842613886/
Cu a doua tinuta.http://www.flickr.com/photos/24073665@N07/2841781109/in/photostream/ Abia am asteptat sa ma schimb pentru a-mi desface parul. Nu a iesit deloc ce imi doream. a aratata asa. http://www.flickr.com/photos/24073665@N07/2842606032/
Daria s-a comportat excelent, a dormit bine, a mincat.
Fug ca papusica vrea afara!
Abia asteptam sa venim la Bucuresti si mai ales marea intilnire.
Pupici tuturor.
Erina spune:
La multi ani
pentru ieri tuturor Mariilor!
La multi ani
pentru astazi Anelor!
| Citat: |
| Luy |
Yaia spune:
LA MULTI ANI fericiti!
Briana Maria de mami annitha_cl
Daria Anamaria de mami Dony74
Robert de mami Crishtina
Robert Stefan de mami alehiam
Sa cresteti mari, sanatosi si cuminti, sa fiti voiosi toata viata!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
Iar am vazut poze super, dar trebuie sa spun ca Tomasa m-a omorat cu linkul ei la torturi. Pai se poate, asa salivare abundenta de dimineata! Pardon, e ora pranzului, asa ca merg sa mananc ceva, poate mai uit de torturile alea superbe!
Eu nu pot veni la megaintalnirea de un an, asta ca tot propuneati sa vina si mamicile din provincie. Desi tare mult as vrea, m-am si decis ce tort sa propun.
Dar as putea participa cu un cadou pentru tombola pt. bebelusi, il trimit prin posta Roxanei, daca imi da o adresa, sau oricui altcuiva care e in comitetul de organizare. Ca asa am inteles, se aduc cadouri si se trage la sotri cine primeste ce. Eu va propun doar sa faceti o singura regula la cadouri: numai jucarii. Ar fi nasol ca un bebelus sa primeasca ceva haine de care sunt convinsa ca nu ar fi interesat deloc si sa ravneasca la cadourile altora. E doar o sugestie, ignorati-o daca vi se pare aiurea.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Pinacolada spune:
Erina- multumim din suflet pt urari!!!!!
Cecilia L- frumnoasa petrecere, sa-ti traiasca micul print!!!!! la multi ani, sanatate, noroc si fericire!!!!!!