AM INVINS!!!???

AM INVINS!!!??? | Autor: Maribela

Link direct la acest mesaj

FETELOR,ATI VAZUT?S-ar putea ca statul sa plateasca integral sau partial costul tratamentului pt infertilitate.E super!!!Multumim fetelor de la campanie si tuturor celor care au semnat petitia!

doar cei ce cred,inving!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

maribela, buna veste. Unde ai auzit, sau citit..?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

am vazut si eu pe pro tv dar nu prea am inteles............doar pt cele supraponderale,pt cele care nu au trompele infundate........

Mergi la inceput

Eu astept modificarea legislatiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

mai e cale lunga pana la a invinge! Wake up! mai ales in Romania unde legislatia in toate domeniile se schimba precum bate vantul...
am sa incerc luni, maine, sa aflu numarul ordinului, stiu pe cineva de la CNAS Timis si sunt tare curioasa exact ce prevede. daca gasesc am sa pun link.

acum ar trebui fortata mana. au fost provocati, ne-au ridicat mingea la fileu, acum e momentul!
pana la urmatoarele alegeri mai e mult de asteptat!

pentru Emma

sustine si tu lupta asta! semneaza si tu www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">petitia!

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maribela spune:

Am intrat pe mediafax si am citit in intregime.Eu cred ca avem mari sanse sa castigam.Trebuie sa fim unite si consecvente.De aceea ,va rog,hai sa dam o mana de ajutor fetelor de la campania de responsabilizare!E in interesul nostru,indiferent de varsta:avem acelasi tel:BEBELUL!

doar cei ce cred,inving!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Mie mi se pare putin.. f putin...
"In cazul femeilor infertile din cauze hormonale, investigatiile trebuie sa arate ca acestea nu au afectiuni organice, de exemplu trompe infundate, dar nici malformatii. Pacienta trebuie s#259; aiba intre 18 #351;i 45 de ani iar tratamentul de stimulare hormonala decontat de Casa ar dura trei luni."

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Am impresia ca nu am inteles eu bine. Ordinul acela e doar pt constituirea comisiilor.
Cred ca trebuie "lucrat" la comisia pt "tratamentul infertilitatii de cauza hormonala".
Haideti sa continuam la subiectul consacrat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maribela spune:

Eu cred ca e un pas inainte.Acum totul depinde de noi.Nu trebuie lasati.Bombardati cu petitii,mesaje prin care ne cerem drepturile!Suntem europeni,vrem sa fim tratati ca atare si nu doar pt platirea impozitelor,ci si pt ceea ce ni se cuvine!

doar cei ce cred,inving!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

semnez pana lesin.... dar ... din cate inteleg de cele spuse de voi, e valabil doar ptr cele care nu au probleme hormonale si nici trompe infundate.Pai ... adica ptr cele cat de cat sanatoase. Hm... probleme hormonale n-am ,dar trompa dreapta e infundata. Greu....

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

e o porcarie
si daca sterilitatea este masculina ce facem
nu avem nici o sansa
asta e asa o vrajeala
la cata birocratie e in romania sunt tare curioasa cate fete vor beneficia de aceste tratamente
trebuie sa luptam pt o lege in aceasta privinta
La multi ani Mariilor!

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput