Sunt copiii nostri ...mai altfel?

Sunt copiii nostri ...mai altfel? | Autor: b.nica

Link direct la acest mesaj

Nu as fi deschis acest subiect daca nu as fi derutata de comportamentul copiilor mei.
Nu as dori sa va spun acum ce ma contrariaza in comportamentul lor dar daca voi aveti mai mult curaj si veti expune ceeace vi se pare ca este deosebit in comportamentul copiilor vostri,indiferent de varsta lor, am sa va spun negresit ceeace m-a determinat sa dechid acest topic.
Multumesc pt. intelegere!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

eu cred ca fii-mea se incadreaza in normalul varstei.zic asta ca prin natura meseriei iau legatura cu muuuulti copii.normal ca a mea e cea mai cea dar asta e alta poveste.

acum serios vorbind "altfel" asta e foarte generalist.spune ce te framanta ca sa stim despre ce "altfel" vorbim.

ce virtuosi si integri ne dam din spatele monitorului.
in viata e ca la bal mascat :cand toata lumea isi scoate masca s-a dus veselia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Nu as fi deschis acest subiect daca nu as fi derutata de comportamentul copiilor mei.
Nu as dori sa va spun acum ce ma contrariaza in comportamentul lor dar daca voi aveti mai mult curaj si veti expune ceeace vi se pare ca este deosebit in comportamentul copiilor vostri,indiferent de varsta lor, am sa va spun negresit ceeace m-a determinat sa dechid acest topic.Multumesc pt. intelegere!

daca spui tu prima, iti spun si io ce culoare are blana matzei mele!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Tzuni, mata mea, cea mai iubitoare mata de pe pamant are culoarea cafelei cu lapte desi nu-i place laptele.
Copiii mei sunt altfel si vreau sa stiu daca si alti parinti au impresia asta sau o am numai eu,daca nu-ti convine poti sa treci la subiectul urmator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

eu tot nelamurit sunt.cum "altfel"? sunt un fel de ET?
asa sa stii ca si fii-mea e altfel.da nu spui cum....

ce virtuosi si integri ne dam din spatele monitorului.
in viata e ca la bal mascat :cand toata lumea isi scoate masca s-a dus veselia.

Mergi la inceput

Espiritu,mie mi se pare ciudat ca le plac la nebunie niste filmulete cu alfabetul si cu enumerarea cifrelor pana la 10.
Asa ca dumnealor la 2 ani,recunosc fara greseala toate literele alfabetului si toate numerele pana la 10 dar nu vor sa pronunte niciun cuvant.Nu am vrut sa spun acest lucru de la inceput pt. ca nu consider ca este o mare realizare a dumnealor ci mai curand o ciudatenie legata de preferinta lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

B.nica, ti-e cumva frica de niste note autiste la ele? Nu te impacienta,daca e doar atat, unii copii vorbesc mai tarziu, dar cand isi dau drumul, vorbesc perfect. Si fie-mea stie sa numere pana la 10 in 2 limbi (romana-germana), recunoaste cifrele si literele mari de tipar :D , si asta inainte de 2 ani....dar nu pot sa o invat sub nici o forma ca acum are "2 ani" si nu "aproape 2"<ca pana acum.

Eileen Nicole

Mergi la inceput

Alexia ,ai inteles perfect ce suspiciuni am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

daca n-ai observat comportament tipic: tantrum, jocuri repetitive, urmarit miscarea continua (rotile masinutelor), ocolirea contactului vizual, senzatia ca au probleme auditive (nu te baga in seama, nu raspund la comenzi) stai linistita ca n-au nimica; sunt destui copii care recunosc cifre, ii atrag la doi-trei anisori (vezi cifrele magnetice pe frigider- am vazut copii de trei ani destui- si fiu'meu- care le aranjau in ordine, etc); vorbirea poate intirzia fara sa includa tulburari autistice.

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Stai linistita, fiica-mea a invatat literele si cifrele tot la 2 ani si nici ea nu vorbeste nici acum decat cateva cuvinte, totusi e un copil obisnuit care va vorbi mai tarziu si atata tot.
Ca sa nu mai zic ca la un an jumate incerca sa puna baterii intr-o floare de-aia dansatoare dupa ce a troznit-o... ne mai miram si noi dar sunt doar chestii pe care le retin.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Nici nu stiti cat de mult m-au linistit raspunsurile voastre!
Sunt copii afectuosi,se uita in ochii nostri si ne dau siguranta ca inteleg ce vrem sa le comunicam dar nu ne raspund verbal;sunt mai receptivi la comunicarea cu alti copii,la mare au venit in contact cu copii care nu vorbeau romana si ne-am trezit ca ne raspund in ...alta limba .

Mergi la inceput