* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (57)
Raspunsuri - Pagina 9
mihaser spune:
Salut!
Ce mai fac ghioceii? Am vrut sa scriu aseara, insa mergea greu forumul si in secunda 2 iar nu am mai avut timp...
Am vazut pe Luca biciclistul, pe Bia de Tania la mare si pe Rudy cel tuns...Sunt minunati toti!
Cristian merge la gradi zilnic pana la 16:30...A cam facut pisu` pe el acolo pana la luat doamna directoare deoparte si i-a spus sa se uite n ochii ei in timp ce-i transmitea ca daca mai face pe el nu ii mai da niciodata bomboane...Pe moment a functionat ptr ca ieri nu am mai avut schimburi ude de spalat. Pampers nu ii mai punem decat atunci cand doarme. La gradi a invatat partile corpului si ni le mai spune si noua in caz ca nu stim...
In fiecare seara ii citim scufita rosie si sta si asculta foarte atent. Cu surioara s-a mai acomodat...cred ca o iubeste, desi impulsiv cum e isi mai manifesta gelozia in ciuda faptului ca il cert de fiecare data si nu pare ca se simte prea bine. Ma bucur ca sunt amandoi sanatosi si ne taram si noi de la o zi la alta ca toata gasca cea vestita...Eli a atins azi uimitoarea varsta de 4 luni si e super veseluta...Nu vrea din biberon si o alaptez...e uimitor, insa inca mai am lapte si nu-i trebuie completare...Am mai slabit si eu un pic, insa mai am cale lunga pana la greutatea mult visata! Dupa ce termin cu alaptatul sigur ma apuc de sport si diete.
Alina te pupez!
Stefanna tot asa si noi...stam mai bine cu cetitul...decat cu scrisul...Acum e musai sa-mi spui de Bia ta...mai vine Bambi la ea?
Va pupam ca in week-end pleaca tati in delegatie si trebuie sa-i fac bagajelul ca sta o sapamana.
Delia21 spune:
Miha,pup nora mica si scumpa din tot sufletu si i urez sa aibe parte de tot ce-i mai bun pe lume cu ocazia impliniri celor 4 luni!In parc cu odorul azi m-am imprietenit cu o mamica de 2 fetite,cea mare de 3 ani se tinea de Rudy ca scaiul,si al meu tare incantat de asta.Si mai avea o bebe din 28 iunie,deci de nici 3 luni,si doamne ce mai 'salivam',figurat vorbind dupa beba mica.Sunt super-fericita de ideea ca chemam barza,...deja vad totul in roz
,..si imi fac liste cu nume de fetite.Orice,numai cu ochisori sa fie!
Astept pozele din vacanta si impresiile binenteles.Eu vazui saptamana asta 2 filme la cinema cu mandru.Tare bine sa vezi film fara intreruperi ,...si bruiaj sonor
si atat.Dar ramane de vazut ce si cum,...Rudy vorbeste tot mai bine de la o zi la alta ceea ce ma bucura.Ieri facu si un cucui cat o nuca chiar in mijlocul fruntii,tot in parc binenteles,...in rest ,...totul e bine si ne bucuram de zilele astea de toamna adevarataa,dar blanda,pe acasa stam doar noaptea,...si nici atunci de fiecare data,caci mai innoptm si pe la cunostinte daca nu se indura se ne dea afara din casa
Stefanna spune:
Delia vazui baietel tuns si tare-i dulce... m-am uitat si la pozele cu plete dupa care plangi.E frumos oricum,e scump si dolofan si pare tare jucaus.Iti doresc sa te intalnesti cu barza ca se vede treaba ca esti terminata de ideea intretinerii bebelusiei in casa.
Mihaserdespre Bianca cea mai nou veste e ca am tuns-o.... deci eu o facui cu mana mea, si sotul o striga paistash.Am scapat de pampers de mult timp si acum vreo 2 sapt a zis ca nu mai vrea pampers noaptea si am crezut-o pe cuvant, si am avut dreptate.Singurul accident care s-a intamplat a fost cand a papat pepene seara si a plans ca vrea fara pampers... de acu am invatat eu lectia, fara pepene seara.In rest e guraliva, vesela, si deloc incantata de gradinita.Asta e tragedia vietii noastre, si nu stim nimic inca despre cand si daca va mai veni Bambi aici.Ea oricum face din mana la fiecare avion de il vede, si striga tare"Pa Bambi si Bumbu de la noi.E asa de scumpa.Intr-o zi mi-a zis ca tati se duce la serviciu ca sa le cumpere o bere lui Bumbu si Bambi... se pare ca desi nu i-a mai vazut de atat de mult timp ii are tare bine intipariti in mintisoara ei.Si in mod constant imi zice ca vrea in Ro
Catrinel sa iti fie de bine concediul, si asteptam povestirile
Pupici popor si veselie multa
Irina71 spune:
Cu scuzele de rigoare pt intarziere,
LA MULTI ANI, micaalsa !! 
SA FII SANATOASA, FERICITA SI SA AI TOT CE-TI DORESTI ! 

(un bebe ??
)
Noi am inceput cresa, desi tot avem muci, dar din aia care nu curg, si sforaie noaptea de nu se poate (mucozitati pe trahee). Nu stiu cum sa-i eliberez caile respiratorii. 
Andrei a plans primele 3 zile cand l-am lasat la cresa, iar in a patra zi mi-a facut "pa !" cu mana. ![]()
Delia, vazut poze cu Rudy cel frumos .... baremi sa nu uit si de ziua ta, pe 26 ! 
Miha, sa stii ca, atunci cand Andrei era mic, tot asa mi se parea si mie, ca ne taram de la o zi la alta, seara imi ziceam usurata "a mai trecut o zi .... puiul e tot mai mare !" Toate zilele erau la fel, parca timpul statea pe loc ... vor trece toate ! 
Irina, mami de
Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine
micaalsa spune:
Irina, mersi
Nici o problema cu uitatul ... ca si eu era cat pe-aci sa uit la cat de invalmasita am fost zilele alea. Noroc cu sotul care m-a basculat de la munca direct la restaurant, ca altfel trecea si asta ... nu ca mi-ar fi parut rau, ca numai ce-am schimbat prefixul si nu prea era rost de sarbatoare 
Bebe se lasa asteptat la noi, sa speram ca se incumeta si apare cat de curand ... noi ne straduim
.
JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI ![]()
Bubulina mishelina
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
mihaser spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui micaalsa Irina, mersi Nici o problema cu uitatul ... ca si eu era cat pe-aci sa uit la cat de invalmasita am fost zilele alea. Noroc cu sotul care m-a basculat de la munca direct la restaurant, ca altfel trecea si asta ... nu ca mi-ar fi parut rau, ca numai ce-am schimbat prefixul si nu prea era rost de sarbatoare ![]() Bebe se lasa asteptat la noi, sa speram ca se incumeta si apare cat de curand ... noi ne straduim JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI La multi ani si din partea noastra, multa sanatate si o sarcina nr 2 cat mai usoara (cand o fi sa fie!) ![]() Maine ma duc sa ridic coletul..Abia astept! ![]() Fetele o saptamana usoara! Noi suntem singurei...tati a plecat in Polonia si vine abia la sfarsitul week-endului viitor. Bubulina mishelina Anamaria lui Iulia (23.03.2006) |
alinaalex spune:
cu mii de scuze pt. intarziere,
LA MULTI-MULTI ANI FERICITI MICAALSA!

iti doresc multa sanatate, fericire si ceea ce-ti mai doresti tu, cat mai repede, un bebelus!![]()
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
alinaalex spune:
la noi e o vreme mizerabila de o saptam,ana si ceva, frig, ploaie...
vreau vara inapoooi!
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
micaalsa spune:
Multumesc fetelor de urari
toti ghioceii si mami9cile de ghiocei 
JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI ![]()
Bubulina mishelina
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)