* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (57)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Mamici

Imi cer scuze ca dau buzna in topicul vostru, cred ca multe dintre voi stiti deja despre Sonia, capsunica noastra de mai-iunie 2007. Daca nu, www.webshots.com/user/kay_al" target="_blank">aici o puteti vedea si aici puteti afla mai multe despre ea.

Am deschis un bazar pentru Sonia, pentru a mai strange cativa banuti, atat de necesari pentru urmatoarea operatie.
Aici este topicul dedicat bazarului, poate gasiti ceva ce va place.
De asemenea, daca aveti hainute (noi sau purtate, in stare buna) care nu va mai folosesc sau alte produse de care nu aveti nevoie si credeti ca ar folosi cuiva, va rog sa luati in considerare si varianta de a le dona pentru acest bazar.

Orice ajutor, oricat de mic, o aduce pe Sonia mai aproape de sansa ei la viata!

Multumesc mult de tot!

am ghioceii si le dorim sa creasca mari, frumosi si sanatosi!

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

La multi ani MICAALSA!!!!!!

Io tot nu apuc sa ma apuc de treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

LA MULTI ANI Micaalsa! Numai fericire si multa multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

La Multi Ani Micaalsa si Tecla ! multa fericire si tot ce va doriti voi.

Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

La multi ani, Micaalsa! O viata cat mai senina, plina de bucurii si realizari si implinirea tuturor dorintelor!
Noe, m-am indragostit de NZ. Superbe imagini. A surprins foarte frumos tara al tau sot. Ce poate fi mai frumos decat sa ai si munti si mare. Imi amintesc ce peisaje de vis erau in Hawaii, cand mergeam pe autostrada si de o parte a ei era oceanul, iar in cealalta parte muntele. Nu stiam unde sa ne uitam mai intai. La ocean parca ne pierdeam privirile in zare, o apa albastru-verde ce se incununa cu cerul, iar muntele plin de vegetatie, vazut de la distanta era un covor verde si pe ici pe colo se vedea cate un rosu, galben, portocaliu, culori date de florile exotice ce cresteau in padure. Superb! Mi-e dor de o vacanta acolo.
Ma gandeam ca pentru noi 4 biletele in Ro ne costa peste $6000. Cu banii astia ne-am face o vacanta foarte relaxanta in Hawaii. Asta e. Am promis anul viitor vizitam Ro si apoi sanatosi sa fim ca om mai vizita si alte locuri.
Mai spune-ne despre voi, cand vreti sa plecati? Cat mai aveti de rezolvat? Bia ce face? Parintii vostri au avut ceva de comentat la decizia voastra de a emigra?
Catrinel, baga poze!

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Andreea, fetita din poza de pe prima pagina a site-ului, la articolul cu "educatia unui copil de 15 luni" e cumva Theea ? Seamna foarte mult. Daca DA, Felicitari !!

Noi tot infundati la nasuc, mergem la cresa ... dar noaptea am inceput iar sa facem pipi in pat .... i-o fi frig ? ca nu suporta sa-l invelesc ... si Radetul inca nu ne-a dat caldura ...

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Micaalsa,cu intarziere si multa scuze,la multi ani frumosi si un bebelus sanatos cat mai curand!

Irina,poate e o reactie la frig sau poate la schimbarea legata de cresa,e mai obosit,mai preocupat.

Ana mea e tot bolnavioara de ceva vreme, cam o data la trei zile vomita si are scaun moale...si asta de vreo 10 zile. azi am fost la analize,coprocultura,exudat,coproparazitologic,de trei zile primeste biseptol,dar..tot nu e in regula.nu stiu exact ce are,poate analizele ne vor lumina un pic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Buna fetele
Va pup pe tote, mi-a fost f dor de voi dar sincer nu prea am mai deschis calc acasa.
Noi suntem bine am crescut f mult vorbim aproape perfect(si mai mult decat ar trebui).
Nu ne-am inscris inca la cresa am lasat-o pt la anul sa mergem la camin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Irina, nici noi n-avem caldura in apart. inca, si nici nu cred ca vom avea pana dupa 1 oct., asta in cel mai fericit caz, desi e frig afara, 10-12 grade si o vreme de kk-o. Of, si abia am scapat de raceala, tuse, muci! Cel mai rau e ca tre sa stam mai mult in casa, afara nu prea e de iesit, noroc cu cresa, acolo macar au caldura si ocupatie. In rest, ne umplem timpul cu mersul la cumparaturi.
Miha, sunteti singurei? cum te descurci? si la voi e frig? cum e vremea? puteti iesi?
Catrinel, bine ai revenit (ca deja eram ingrijorata!), deci fuserati in vacanta, asteptam impresii si bineinteles pozeee!
Alina, multa sanatate Anei! alfel, ce mai faceti? nici tu nu scrii prea multe...

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Irina,pup printul racit!Dar pt caldura nu ati putea lua un reshou si sa-l puneti in priza ,ai mei asa faceau cand era rece la bloc si nu aveam inca caldura.Sau macar sa-l ti cat mai bine imbracat pe pui.

Ciuf,uite asa fac si eu si imi tot bat cuie in cap daca sa plec sau nu cu copilul in Ro pentru sarbatorile de iarna.Partea buna e ca as fi cu ai mei toti,ar veni mosul,...si parca altfel sunt sarbatorile cu mai multi,...partea nu prea draguta e ca ar costa biletele cam la 3000 de dolari,...plus drumul lung....si obositor.Chiar nu stiu,zau cum sa fac.Bine ca am timp sa ma mai gandesc,...
Micaalsa LA MULTI ANI si implinirea tuturor dorintelor!
se pare ca nu avem voie de la nea doctorul sa mergem prea departe,...dar la cazino,colea la 2 ore de mers cu masina ne lasa.Asa ca o sa ne facem de cap cum se cuvine in weekendul asta chiar daca nu parasim continentul si luam si odorul si ajutorul cu noi.

Mergi la inceput