Pepenasi de iulie-august 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 17
maitreyi spune:
boti da un telefon la ambasada si intreaba. da' de schimbat trebuie schimbat daca e pe numele vechi...teoretic nu ai avea de ce sa o pierzi da' mai stii 
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Pozele Alexandrei
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
dia_filipas spune:
Mamaaa ce zi am avut!
Abia acum am adormit-o dupa urlete, plimbat si marait...a marait chiar si cand o plimbam in pozitia preferata, statea cu capul pe umarul meu, cu o mutritza pleostita si maraia la propriu...saracutza!
Ruxi si Miruna face kk doar 1 data pe zi. Cica ce nu da afara prin kk se depune pe ei...o fi adevarat? Mie pediatra mi-a zis ca e problema doar daca nu face timp de 3 zile, doar atunci e constipat...
Maitreyi esti sutdenta? Ce studiezi? In ce an? Ma gandeam, oare nu te-ai putea transfera la o faculta in Bucuresti? Eu am o prietena care asa a facut...scuze daca ma bag ca musca-n lapte...
Boti bravo pt. rtelaxarea la aer...noi iesim asa in fiecare zi, de la 14 la 20. Deja daca nu iesim mai tarziu de ora 14.30 incepe sa urle si nu se opreste pana nu se vede in masina. Si ei ii place cu masina, noi avem o dacie din '81 si cu toata hurducatura, ii chiar place. Sper sa te descurci cumva cu pasaportul. De ce sa pierzi viza...eu zic ca ar trebui sa-ti puna stampila si pe cel nou, nu? Ce fain...viza pe 10 ani...Ai locuit acolo?
Serenity
sa-ti treaca supararea. Cheer up, ca bebe are nevoie de tine vesela.
FELICITARI TUTUROR PEPENASILOR INCRESTINATI AZI!!
Ma duc sa-ncerc sa mut matza in patutul ei...sper sa n-o trezesc
...ratz! too late, vad ca s-a trezit...here we go again...
Dia mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika
ariadnabr spune:
Fetelor sa ma iertati pt ce am sa zic acum dar pe noi va rog sa ne stergeti de pe listuta voastra. Vad ca pe noi nu ne simtiti ca parte din "familia pepenasilor". Poate unde nu am fost activa in timpul sarcinii, nu stiu si poate acum nu are rost sa mai incercam.
Va uram ani fericiti si plini de bucurii, cu pepenasi frumosi si dulci. 

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
maitreyi spune:
dia nu am de ce sa ma supar ![]()
sunt studenta anul 5 la medicina. poate cei din bucuresti m-ar accepta insa f greu se da acceptul de la iasi sa te transferi...plus ca nu as avea cu cine lasa fata acolo. aici va sta cu o bona-matusa in care am incredere...in buc ar insemna sa angajez pe cineva si parca nu m-as risca...nu am pe nimeni acolo. astazi au venit ai mei cu o idee care suna mai bine ca cele pe care le-am avut noi pana acum...sa vedem ce o sa iasa ![]()
multumesc ca te-ai gandit la mine 
si
si la mofturiciul mic. puseu?
ariadnabr de ce spui asta? nici eu nu am fost activa in timpul sarcinii la odiseea pepenasilor si m-am alaturat grupului acum la scutecele si fetele sunt toate f dulci si m-au primit cu bratele deschise. scrie-ne mai des
eu stiu ca ti-am raspuns zilele trecute 
bebele meu a adormit in chiloti
ma duc sa fac biberonu' si sa imbrac iubita mica si nani la nani cu noi.
noapte pufoasa tuturor! 
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Pozele Alexandrei
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
diarux spune:
MAI, ARIADNA, BRE!!! (ca io's din provintie), da ce am eu turma de pitici, tu ai unu' si super tare! ai innebunit? ce crezi ca toata lumea primeste raspnsuri si numai tu nu? eu am scris sapt asta de mi-au sarit ochii si am si acum intrebari fara rasp desi am scris cu rosu. deci, stai tranchila! fetele sunt ocupate cu bebeii, probabil citesc pe sarite si mai rasp la cine au timp. iar tie eu stiu ca ti-am mai rasp din cand in cand. lasa prostiile si nu te mai supara asa. baga intrebarile la greu si streseaza-ne cu ele pana primesti raspuns, fii ca mine tupeista!!!

Aaaa... si in week end e cam liniste ...nici iarba nu creste (era din alt citat da' s-a potrivit aici.)hai pup si alunga piticania asta urata!!!te astept. baga un mesaj pe mess cand te mai apuca.
BOTI
. ce bine ca ai masina si poti sa mergi oriunde ai chef.
DIA_FILIPAS, da am inteles si io cu constipatia ca se pune dupa vreo 2-3 zile, da ce fac daca el se chinuie asa, asta e problema. si uite, el facea o data pe zi, da cand i-am pus supzitorul a facut cat pentru 3 zile si s-a eliberat. deci asta ce inseamna? e constipat sau nu?
mai sunteti pe aici sau aberez singura?
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
bujo spune:
Aoleu Ariadna, ce prostii spui tu acolo? Cum adik nu te simtim de-a noastra? Imi pare tare rau ca simti asta, mie mi s-a parut ca am primit orice fata cu bratele deschise. Eu personal stiu ca n-am raspuns la toata lumea insa nici prin gand nu mi-a trecut sa faca asta intentionat. Ohoooo, daca ai stii tu cate mesaje de-ale mele au trecut neobservate... Si stiam ca fetele n-o fac intentionat. Acum e si mai greu sa se raspunda la toate, mai ales ca suntem toate ocupate cu bebeii. Hai te rog nu te supara, mie tare rau imi pare cand se retrage cate-o colega de odisee.
bujo mami de Filip
album de nunta
bb stuff
gandacelu
bujo spune:
Ruxi fato, asa facu si al meu dimineata, scremut vreo 3 ore dupa ce n-a facut kk toata noaptea. La noi e minune ca el face de obicei la fiecare masa. Si l-am atacat cu termometru, si crek i s-a speriat poponetu ca a tras un jet de mi-a facut de comanda covoru, dupa ce mi-a improscat si masa de infasat. Noua la curs ne-a zis ca trebe bagat sup cu glicerina dupa 36-48 ore. Acu nush dupa care sa te iei. Ma bag la culcuta
bujo mami de Filip
album de nunta
bb stuff
gandacelu
diarux spune:
BUJO, scumpa, asa stiam si io cu supozitorul, da sincer, nu am mai rezistat!!! pe bune, daca la- i fi vazut cum facea dimineata de la ora 4 jumate. si ideea e ca nu face kk nici daca se screme juma de zi. decat o data . ce era sa fac? cu termometrul am incercat nu prea a mers decat o sg data cand mi-a tras si mie jetul de rigoare de a aruncat termometrul din funduletz!
. oare nu scrie cineva un manual de la A la Z? 

pup[ici la toata lumea ma bag si eu in patut ca nu stiu la cat se va trezi acum ca mi-a stors tzatza la greu azi. eu am zis ca asta e puseul la 4 sapt . o fi cu intarziere ca s-a nascut mai devreme. of...
pup iu ol 
![]()
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
Serenity90 spune:
Na'seara!!
Am si eu o intrebare fetele...k sunt cam speriata...Azi lam lasat pe bebe putin fara pampers, sai mai intre si lui putin aer la "chestie" si mam dus sa pap putin,el dormea,si lam lasat cu sora mea apoi cand mam intors era treaz...si miau sarit ochii direct la buricutul lui...si am vazut k a disparut...ii cazuse...sau lo fii "chinuit" sormea sau a dat din picioruse si la smuls de acolo...noi am avut cordonul f gros asa k buricutul e cam mare, acum nelamurirea mea e urmatoarea...la buricut avea putin de tot sange ...nu curgea..doar asa putin acolo...am iesit afara, si cand neam intors am vazut k e umed...si are un lichid acolo...lam dat cu pudra peste...e normal sa fie asa?? sunt putin speriata...nuj ce sa cred...ori ia cazut ori la smuls de acolo...capatul care ia cazut e uscat uscat...nuj...helpppp!!
Denisa mamy de
Radu Mihai
Tecky spune:
Buna fetelor!
Pitica mea doarme si am profitat sa intru si eu pe forum.Imi amintesc cum stateam non-stop pe net atunci cand eram gravida si acum nu mai am timp....
Anna frumoase pozele de la botez.
Ankuta foarte frumoasa micuta Sara.
Sursula poate ne intalnim intr-o zi sa se cunoasca puiutii nostri,poate..poate se infiripa ceva![]()
Am mai pus cateva poze pe picasa.
Va pup si va citesc zilnic dar nu prea apuc sa postez.
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA