Pepenasi de iulie-august 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 16
sursula spune:
CAPRI-ma bucur ca esti mai bine cu stomacul-si eu azi am fost mai bine,dar am zile si zile...Acum ce ma ingrijoreaza e ca am un deget amortit de cand am iesit din spital(si in panica-mi,il asociez cu epidurala:(),iar acum si alte doua imi sunt usor amortite...Aveti idee de la ce ar putea fi?
ANKUTA-frumoasa fata ai!
TECKY-tocmai ma uitam la pepenasi,cand apare tati si spune"Cred ca bebelusa asta i-ar placea lui Tudorel"-era vorba de Ana Raluca:)
TURTURICA-vrem poze cu bebelina!Ce mai faci?
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
sursula spune:
ANNA BABY-vazut poze botez.Sa-ti traiasca crestina!Cum ati prins-o in apa mititca!...Si ce zambet dulce are!
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
bujo spune:
Multumesc foarte mult pentru urari
Nu pot spune ca m-am distrat ieri pt ca nu am avut petrecere. Insa m-am simtit bine, am avut ceva musafiri, a venit si draga de Camy. Mai un fursec, mai un suculet si-o vorba, cam asta a fost.
Nici io n-am CM inca si nici nu cred ca se apropie prea curand dar crek e normal daca alaptez exclusiv. Am incercat si ceva fufu sapt asta da nu prea ne-a iesit, m-a durut de n-am reusit sa ducem la capat tentativa.
Si Filip al meu s-a scremut dimineata vreo 2-3 ore sa dea basinute si kkuta, fara sa planga. Intr-un final am bagat termometru in functiune sa-l ajut un pic si mi-a tras un jet de a sarit si pe covor si apoi a bagat si piciorusu in el ca sa aiba mama ce spala![]()
bujo mami de Filip
album de nunta
bb stuff
gandacelu
dia_filipas spune:
Salut suntem prin zona. extreeem de maraite si neconsolate de nimoc!
E clar ca e puseu. Sper sa treaca repede.
Ruxi exact asa face si Miruna dimineatza cu gazele, se chninuie cu besinutele si la sfarsit, dupa 3 ore de scremut reuseste si un kk-zilla pana la sub brat. ![]()
Marina vai ce patanie. Sper sa te linistesti, ca totusi nu e grav. Sper sa va treaca cat mai repede orele de supraveghere! 
Gata, mi-au expirat cele 2 minurte de liniste cat am pacalit-o cu leaganul. Acu urla isteric
...fug la consolat 
Dia mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika
Violeta_m_tm spune:
Si Miruna de vreo 2 saptamani se chinuia sa faca KK si cand facea iesea din pampers, de ieri am luat un nr mai mare la pampers si vad ca face normal, nu se mai chinuie atat, si ma gandesc ca era din cauza ca pampersul era fix, sunt asa de bucuroasa cand vad ca nu se mai chinuie atat, sper sa fie asa si in continuare.
Vio
de Miruna
poze
maitreyi spune:
hai buna seara mamici de pitici 
alina bine ati venit si sa va fie de bine iesirea
cu cine vei lasa bebeul cand incepi serviciul? si eu incep scoala de la 1 octombrie si mi-e cam nu stiu cum...
pica si voua sa va fie de bine aerul de mare
se pare ca nu am fost singura curajoasa sa ies cu bebe mic la mare ![]()
mona se gasesc cereale si pt 4 luni +. pofta mare bebeului dulce 
anna
micuta crestina! tu nu alaptezi?
boti da' tati e pe certificatul fetei? ca daca nu e nu vad de ce ar mai trebui vreo hartie semnata de el...zic si io, si
mare printesei crestine si o
pt mami ei draga
rux bine ca s-a eliberat flacaul. e greu si pt noi d'apoi pt el... 
locca insanatosire grabnica 
anka nici a mea nu cerea des suzeta...acum o vrea la nani si plange cand o scapa. oi fi eu mai altfel da pe mine nu ma deranjeaza ca ii trebuie. ea nu a supt decat vreo 5 min la san asa ca daca suzeta o reconforteaza...go ahead ![]()
am vazut si eu pozici de la botez de arici si de printesa de ankuta 
capri clasa 1? ce flacau mare ai
si sora mea trece in clasa a 2-a ![]()
violeta ce cumnata curajoasa ai
bravo ei ca a gasdit solutia salvatoare ![]()
kimmy eu am avut vreo 10 zile si muuuult...partca nu se mai termina. si acu' se pare ca la fel...va mai dura putin pana se regleaza iar treaba down there ![]()
lili conteaza f mult si starea ta...relaxeaza-te si va fi mai bine. te simte incordata si face si el ca tine. stiu ca suna a cliseu ce spun si nu te supara pe mine 
serenity 
la noi in wk mai slaba actiunea pe forum ca avem program cu tati. azi am stat mai mult la orizontala si tati a distrat-o pe alexandra pe motiv de cm a lu' mami. bine ca nu am si dureri...acum incercam sa gasim o solutie sa vina el la iasi sau noi la bucuresti si asta pana incepe facultatea. is 3 ani (adica de dupa luna de miere) de cand facem naveta is-buc si nu prea mai merge. cum o vrea Cel de Sus ![]()

-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Pozele Alexandrei
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
dana81 spune:
BUJO, LA MULTI ANI ,CU INTARZIERE, DAR IERI NU M-A LASAT BEBE SA INTRU DELOC, SA FII SANATOASA SI FERICITA!!!
Bebe a facut ieri o luna si noi am sarbatorit cu tort si suc...a trecut timpul asta ca nebunu..nu-mi vine sa cred
Ma duc iar la pat, numai acolo stau ca am invatato numai in brate si pe picioare...dar nu ma plang daca ea este fericita...doar ca imi doresc sa stau mai mult cu voi la povesteala..pupi
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
dana81 spune:
BUJO, LA MULTI ANI ,CU INTARZIERE, DAR IERI NU M-A LASAT BEBE SA INTRU DELOC, SA FII SANATOASA SI FERICITA!!!
Bebe a facut ieri o luna si noi am sarbatorit cu tort si suc...a trecut timpul asta ca nebunu..nu-mi vine sa cred
Ma duc iar la pat, numai acolo stau ca am invatato numai in brate si pe picioare...dar nu ma plang daca ea este fericita...doar ca imi doresc sa stau mai mult cu voi la povesteala..pupi
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
diarux spune:
HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP!!!!!!!!!!!!!!
deci, am inteles asta cu gazutzele. da nu pot sa ii dau in fiecare zi supozitoare. de fapt nici nu am de gand sa ii mai dau, da dimineata eram disperata. dar daca numai as asse elibereaza? ce sa fac???????
ii dau ceai??/de care? am inteles ca ceaiul de musetel de la milumil e pentru gaze. sau de chimen? maine merg la dr, dar as vrea sa stiu ce sa ii fac dimineata cand o sa inceapa iar
acum ar vrea la san non stop. cred ca de fapt puseul e acum...
of...
maine avem o lunita!!!
SURSULA nu prea se vede efectul cu aerele de la infacol. colici nu cred sa mai fie, sau cel putin nusunt crize asa de mari. daca ziceti ca nu are legatura cu kk si gazele colicii.
LILY si la noi e jale ziua. nu doarme decat daca e afara. atat. ce oi face la iarna cu el???
DIA bine ca MIRUNA reuseste dupa 3 ore de scremete, al meu nu! asta e problema . Inca face o sg data pe zi.
VIOLETAce bine ca tu ai scapat!
MAITREYI,da, am scapat pe zua de azi da ce fac de acum incolo?
vad ca pe mess nu e nimeni sa imi alunge piticii!
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
boticelina spune:
Buna seara mamici si pitici! In primul si in primul rand, cu mare intarziere (iertaaare!):
La multi Ani! BUJO, sa fii feirita si iubita si implinita alaturi de Vlad si de Filipanul cel grasan si frumushan! 
Camy sa ma suni negresit daca ajungi la Cta! Abia astept sa te imbratisesz si sa vorbim... 
Caprioara nu ne-am botez in we asta
, pe 20 e paranghelia, ma pregatesc de pe-acum moral pentru alergatura fiindca pe 20 am eu botezul si pe 21 il botez pe finut...
Maiteyi, da, Garga are liniuta la tata in certificatul de nastere. Deci ziceti ca e mai simplu s-o trec pe pasaportul meu? Of, asta inseamna ca trebuie sa-l schimb fiindca a ramas pe numele de casatorie, mi-e o tarsha, am viza de State pe 10 ani in el
oare o pierd?
Noi am lipsit de pe forum fiindca am jucat in deplasare in weekendul asta, am fost la buni, am stat la aer de dimineata pana seara ca io am mari mustrari de constiinta pentru ca, din cauza ca ies cu marsupiul, nu ma arunc la mai mult de o ora afara pe zi, si din cauza ca e grea fata dar si de teama sa nu stresez prea mult coloana mica. Asa ca am luat masuri, am stat doar in gradina... Cred ca mai repet figura si-n timpul saptamanii pentru ca gargaritzei vad ca ii place in scoica in masina, nu chitzaie pe drum (facem 20 de minute de acasa de la noi pina-n curte la mama, sunt 20 de km), acum s-au mai rarit si turistii, nu mai e asa omor pe drumul spre Mangalia, o placere sa conduci, mai aerisesc si io creierii, mai fac si rodajul la masina... ![]()
Anka si eu abia astept sa trecem la cada mare dar cred ca abia pe la 6-7 luni voi avea curajul. Si io cred ca-i mai bag fetei apa in urechi dar nu cred ca e vreo problema, sper sa semene cu mine, mie nu mi-a intrat niciodata apa in urechi la modul deranjant, adica imi intra si imi iese si gata. Si nu, nu am facut niciodata otita ![]()
Anna sa va fie de bine distractia monstruoasa, mari petrecareti sunteti voi... Ma duc sa arunc un oki si la poze ca inca n-am avut timp sa le vad.
Ruxi
, esti super haioasa, chiar asa cu liota de pitici dupa tine ![]()
Gata, fug sa strang ravagiul de dupa baita, pisoiul rupe patul, azi abia si-a permis sa atipeasca o orutza, cum sa piarda ea timpul dormind? 
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"