Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (102)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Lala, prezent!incarc niste poze si revin

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Am vazut poze de bebelusi superbi si mamici asemenea: Ema,Jelimoni,Irlandeza.

Vad ca se vb de branzica eu ii fac in casa din lapte LaDorna rosu 500ml cu 4pastilute de calciu lactic si o mananca foarte bine cu fructe, cu iaurt, cu legume si goala.Maine incercam cu ou un sfert.

Inca nu avem scaun de masa asteptam BE sa achizitionam unul asa ca mancam pe unde apucam si drept urmare dupa aratam ca un purcelus.

Mai hoinaresc pe aici ca nu am somn vad ca Lala tradatoarea a zbughit-o la somn.

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina28

Lala, prezent!incarc niste poze si revin

Ce Sofiuta smechera si frumoasa ai tu aici

http://good-times.webshots.com/photo/2010581110102223629qXfqoK

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

Citat:
citat din mesajul lui jelimoni

ah am uitat sa anunt pozeeee noiiii http://community.webshots.com/album/563175857eyqJwb?start=84

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

delicioase pozele! roberticul e un scump si un dragalas!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

DA ! E un dragalas mic si dulce
Uite ce radiati de fericire , imi plac mult pozele sepia, au ceva aparte :

http://good-times.webshots.com/photo/2222645920102331993YfsWqI

http://good-times.webshots.com/photo/2563091730102331993zxAWrL

http://good-times.webshots.com/photo/2222782970102331993YGwEJI

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina28

Am vazut poze de bebelusi superbi si mamici asemenea: Ema,Jelimoni,Irlandeza.

Inca nu avem scaun de masa asteptam BE sa achizitionam unul asa ca mancam pe unde apucam si drept urmare dupa aratam ca un purcelus.

Mada, cat de frumoase sunteti amandoua in poza asta: http://good-times.webshots.com/photo/2508759110102223629NYHWkS

Tiza noastra e o frumusica si o grasunica, si o papacioasa, dupa cat se vede din poze! Si Sofia mea se face ca un purcelus la masa de iaurt, la celelalte mai putin, cu conditia sa nu-si bage degetelele de la maini sau picioare in gurita, intre inghitituri :-))

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Neatza!

e randul meu sa va invit la .

noi matinali ca de obicei. Aseara s-a culcat si mai tarziu, adica 21.30, fata de 20.30, dar tot la 6.00 s-a trezit asa ca de astazi revenim la culcatul cu gainilie (cum ar zice mama)

mitsu- cum a fost cu bb Conrad aseara?

Matei doarme seara dupa baie si papa foarte, foarte repede. E adevarat ca somnicul de dupa amiaza, de altfel foarte scurt (45-60 min maxim)il face iniante de ora 17.00, asa ca e frant.

vazut poze. jelimoni+sofia = doua fete superbe

lala_D (cred!?) m-am uitat ieri pe cutiile de humana 2 si 3, si am vazut ca este diferenta la compozitie, 3-ul este mai putin dulce, si mai putin caloric, semn ca trebuie pregatit de lapticul normal care il va bea dupa un an.

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997)
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Tare mandra Sofiuca la mare, iar mami slaba si sexy!
(hihi, si avem inca o mami cu tatuaj, am remarcat )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

am incurcat borcanele! jelimoni te-am facut mami de fetitza! era vorba despre mada si sofia.
Nu ca Razvan ar fi mai prejos, se vede treaba ca este deja petit

si bun pontul cu branza de vaci din comert, eu nu am incercat pana acum, i-am facut tot in casa si amestecata cu diverse.

grati.ela- la ozi pe burtica sa se faca mai repede bine, si sa fie in forma la Paris. Mergeti si cu Dudu?

chiar, nu aveti nici o veste de la LauraD.?

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997)
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

'neatza, Miha!

Chiar, LauriciD ce-o fi facand? Se pare ca ii tihneste prea bine cu socrela ei cea misto, n-are vreme de pierdut pe net.

Vazut si Robertelul frumos si dodolots si mami frumoasa ca o adolescenta. Dar fotograful meserias cine e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salut!
Moni, a fost bine la nunta...mi-a lipsit o iesire in lume...dar a fost greu pt ca pina acum nu l-am lasat pe stefan atitea ore cu altcineva. saracul, ce dor i-a fost de noi: aseara cind am ajuns acasa nu-si mai lua ochii de la noi si se cerea in brate cind la unul cind la celalalt. cred ca ii era frica sa nu plecam iar...de dimineata si-a baut lapticul la noi in pat...cu o minutza ma tinea pe mine si cu una pe taica-su...si peste doua saptamini mai am o nunta...uffff...ce greu va fi....

oricum, maica-mea, care se lauda ea ca e usor sa cresti un copil, era varza de oboseala aseara (in conditiile in care n-a iesit cu bb la plimbare si n-a fost nevoie sa-l dea pe toate cele din parc)...nu cred ca o sa se mai ofere curind sa stea cu stefan...e soacra-mea la rind...cu ocazia asta cred ca le lecuiesc pe amindoua de "baby-sitting".

Irlandeza, merci...m-am distrat bine. dar a trecut si azi o luam de la capat cu programul...macar e duminica si e si ovi acasa...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput