Cirese de mai-iunie 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Bogdanai,
asa e cu gradinita. Noua ni s-a comunicat inainte de a incepe gradinita ca, copilul in primul an de gradinita ia absolut toate bolile posibile ce se vantura prin gradinita. Prin asta trece orice copil. Noi am stiut din inainte si eu incerc sa monitorizez sistemul imunitar cu vitamine si homeopatie preventiva. Nu stiu cat va ajuta dar cel putin stiu ca am incercat. Pana acum (din 20 august, prima zi de gradi)a fost de doua ori racit dar fara febra si alte infectii. L-am tinut doar o zi acasa pt ca era plin de energie. Da, si Kailan e de nesuportat cand e bolnav si parca are mai multa energie si e mai prezent decat cand e sanatos.
Eu cred, ca oricum fetita ta va trece prin faza asta cand o vei duce la gradi chiar daca va fi mai mare. Iar costurile, da, sunt de acord..sunt ridicate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Bogdanaipot sa spun doar ca primele doua luni( ian-febr 2008) de gradinita adevarata ca in Romania( ce a fost inainte nu se pune ca erau doar 6 copii in mediu familial) Marc nu a avut adunate 3 saptamani de gradinita Si noui am avut 6-7 otite in primavara.
Si ca o fetita prietena , crescuta pana la 3 ani de bunici in Rom, a venit aici si a avut aceleasi boli ca Marc, luate de la gradinita. Deci la 2 ani sau 3 ani sau 4 , corpul intra in contact cu germeni pe care nu-i cunoaste.
Insa daca ai cu cine sa o lasi acasa, poti sa o mai tii un an. Sa o duci direct la gradinita( banuiesc ca acum e ceva gen cresa). Ca nu e chiar asa grav.

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Steluta nastere usoara si refacere rapida .

Ildi cu David (2 mai 2006) si Ivett( 25 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Steluta azi ne gandim la voi!! nastere usoara si bebe sanatos.

Neda superbe pozele!! si Mihai si Nicole sunt asa scumpi.. asa niste ochisori au amandoi.. superbi!! Trebuie musai sa ajungem si noi in California..

Miki ce atletici sunteti..

Bogdana multa sanatate si speram sa mearga mai bine urmatoarea incercare cu gradi.

Ildi.. ce mai faceti voi? Cum merge cu 2 prichindei? Mai stii ceva de DianaR - parca voi scriati la aradence, nu?

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Steluta, nastere usoara si bebelus sanatos!

Bogdana, mie mi-a racit Victor duminica.Doar muci, dar luni l-am tinut acasa cu pastilute homeopate si i-a trecut.Ieri i-au aparut mucisorii lui Mihai, asa ca am distractie permanenta.

Neda, ce mari au crescut copiii!In San Diego ce ati vizitat, parea un parc, nici nu stiu cum sa-i spun, o lume subacvatica?Aaa, si eu am fost blonda mica si acum sunt saten inchis, daca nu ma albesc copiii mei cred ca ajung bruneta.

Plec ca s-a trezit Mihai, a dormit 10 minute.

Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?savedsettings=2550155157#photo2550155157/" target="_blank">Saru Dornei 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Bogdana-multa sanatate micutei.Stiu ca e greu .Si eu stau cu frica in san cu virusii astia de la gradi.Dar asa e in colectivitate.Eu ii dau preventiv si un sirop pe baza de echinaceea adus din tara.

Cami-daca ai ocazia sa mergi la San Diego .Acolo e lumea piticilor ..Sa stii ca nu mi-a fost deloc greu cu micutii.Am avut un pic de emotii , dar au fost amindoi asa de entuziasmati.Chiar si zborul cu avionul a fost mult mai usor decit m-am asteptat.

Arabela- am fost la Legoland.Totul e facut din Lego.E parc pt copii pina in 10 ani(Zic eu).Am vizitat si un acvariu.Erau locuri de acces pt copii , facute cumva dedesubtul acvariului. Tot acolo erau locuri unde ii lasau pe copii sa atinga diferite scoici, stele de mare si multe alte specii care nici nu stiam ce sunt .Stiati ca steua de mare la atingere e tare ca o scoica.Eu mi-am inchipuit-o cumva moale la atingere(ceva cartilaginos).

chiar asa Ildi. tu cum te descurci cu doi pitici?

neda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Neda, pe unde esti tu acum? Cred ca suntem aproape una de alta, eu mi-s prin Reno acum.. Cat de departe o fi locul ala de noi(Legoland)?
Poate trag o fuga cu pustii mei, ar fi frumos..

Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Adriana- cu regret iti spun ca nu stau in California.Mi-ar place la nebunie sa locuiesc.Poate peste citiva ani, cine stie...Am fost doar in vacanta acolo.Stau in WI la granita cu IL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Salut, Livada!

Noi suntem binisor, Andrei e la cresa, iar eu imi fac de cap pe-aicea...

De dimineata il luase pe Andrei o mica tuse, dar sper sa nu fie nika serios... dar vad ca si pe mine ma sacaie asa usor, plus ca-mi curge si nasul.

Luni l-am dus pe pui la cresa si cand l-am luat pe la 5.30, nu mi s-a parut cu probleme. L-am plimbat un pic, sa ia aer, si pe la 6.30 am plecat spre casa. Cu carutul. Si-l vad pe andrei ca incepe sa se pleosteasca, ziceai ca e o floricica ce se ofileste, asa brusc. Doamne, de-abia isi mai tinea capul...

Ajung repede cu el acasa, incerc sa-l dezbrac, neam de-al mai lasa jos din brate..."ia mama- bate" - tot repeta, si se-agata de mine...
Pun mana pe frunte, ceafa, ardea, nu gluma...

Cu chiu, cu vai, l-am dezbracat, apoi s-a molesit la mine-n brate, nici gand sa-l mai dau jos. L-am asteptat pe taty, care a venit dupa o juma' de ora, i-a facut un lapte cu cereale, pe care l-a ras, saracutul, a primit portie de " teva bun", adica nurofen, si-n cinci minute dormea dus!

Dar niciodata nu l-am vazut in halul asta! Aproape ca ne-a speriat. Oricum, pe la ora 2 noaptea l-am trezit pentru paracetamol, ca tot ardea, si dimineata i-am dat nevralgin picaturi.

Dimineata era mai bine, tot febril, dar vioi, a si mancat.
Nu a avut alte simptome - nici voma, tuse, diaree - doua zile a stat acasa. Ieri l-am dus la cresa, azi la fel, sper sa nu mai fie probleme...

Voi stiti vreun fel de algocalmin sirop? Adica nu tablete, supozitor (pe-astea nu pot sa i le bag nicicum in fundulet - nici temperatura nu pot sa i-o masor rectal - de altfel nu m-a lasat sa-i masor deloc temperatura).

Va dulce!

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Steluta, ma gandesc ca acuma esti cea mai fericita mamica cu doi pui. Sa-ti traiasca Victor Mihai, sa fie sanatos, papacios - cu laptic de la mamy - si sa creasca mare alaturi de surioara lui!

Bogdanai, sanatate la pitica ta! Las' ca se imunizeaza ea...

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput