Cirese de mai-iunie 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mih_tom spune:

Buna livada
la 1 septembrie a inceput si fetitza mea cresa. Doua saptamani s-a descurcat foarte bine, nu plangea cand eram eu pe acolo, dar am inteles ca se mai matzaia in timpul zile.
Probleme mai mari are cu somnul, dar si acasa adormea foarte greu.

Toate bune si frumoase .... pana cand duminica seara a facut temperatura 39.5, a urmat o saptamana de tratament, stat in casa si iata ca dupa 6 zile tot mai tuseste de 2-3 ori pe zi si tot ii mai curge nasul ..... nu stiu ce voi face luni.

In rest e vesela, vorbareatza, bagacioasa si foarte rusinoasa cand intalneste persoane noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

salut livada!!

Neda mai povesteste despre experienta voastra la gradi sa bag si eu la cap pentru la anul cand o duc pe Sofia. Imi place ca nu ii obliga sa participe la anumite activitati. De pilda Sofiei nu ii plac poeziile, ii place sa danseze si sa coloreze/scrie sau sa picteze. Si nu are rabdare sa ii citesti povesti, asculta putin si apoi nu mai are stare ea trebuie sa se miste..

Ramona pai sunt amandoua tauroaice.. de asta ma si minunez ce diferite sunt asa nascute la o saptamana distanta..

Miki merci si spor la toate cate le ai pe cap.. de tuns nu intentionez sa o tund pe Sofia decat in cazul in care pare sa o deranjeze, dupa cum vedem noi cam are aere de "diva" si nu cred sa o deranjeze curand.. dar mai stii.. e deja foarte cocheta si se supara rau de tot daca nu e imbracata-aranjata cum vrea ea.. Azi de dimineata am murit de ras : era toata despuiata pe olita dar isi pusese o palarie pe cap si ochelari de soare fara de care nu mai poate..

Mihaela multa sanatate Mirunei si bine ai revenit.

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Buna livada draga,

Noi suntem inca in formatie de 2 in 1. Ma cam doare jos, dar e normal, mai ales ca m-am si agitat cu Andrada care a racit. Avem tot tacamul: nas infundat, mucisori, o usoara febra. Sper sa o "repar" pana joi, cand am cezariana programata. Pana acum i-am dat doar nurofen, apa de mare si scos mucisorii cu batista bebelusului. Aseara si de dimineata i-am facut si sedinte de aerosoli, caci ajuta mult.

Astazi ne ducem la ultimul control la dr. Am intrat azi in sapt. 39. Sper sa ramana pentru joi operatia, sa nu-mi rezerve bebe vreo surpriza.

Joi am fost la targul Baby Expo, unde am lasat o groaza de banuti. Am cumparat carucior Brevi Grillo, patut pliant Brevi Dolce Sogno, cosmetice de la Mustela, un set pentru nou nascuti de la Avent, garderoba completa de toamna-iarna pentru Andrada si inca ceva de imbracat pentru bebelus. Am lasat-o pe Andrada la locul de joaca cu soacra-mea si noi ne-am vazut de cumparaturi. Abia la final am mers cu pitica sa-i luam pantofi pe probate.

Noi am hotarat ca nu e momentul acum s-o ducem la gradi pe Andrada. Nu vreau sa aduca toti virusii de acolo, acasa la bebe. Vom vedea cum ne vom descurca in formula de 4. Va fi mai dificil cand va pleca tati prin deplasari, dar probabil atunci va mai veni mama sa ma ajute.

Ah, cine doreste diverse filme de desene animate puteti vizita pagina http:// romania-inedit . 3xforum . ro/topic/85/Only_for_kids_-_Pagina_copiilor/ (fara spatii)

Andrada e pasionata acum de episoadele cu Mickey Mouse Clubhouse. Sunt acolo 3 episoade in limba romana, si imi povesteste tot ce fac personajele.

Cam atat de la noi...

Steluta (39w+) cu si cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Citat:

Ramona pai sunt amandoua tauroaice.. de asta ma si minunez ce diferite sunt asa nascute la o saptamana distanta..

era toata despuiata pe olita dar isi pusese o palarie pe cap si ochelari de soare fara de care nu mai poate..

Cami, am uitat ca sunt amandoua tauroaice...Dar se poate ca diferenta o face zodia chinezeasca, Sofia este caine ca si Kailan iar Sabina din zodia mistretului....Am mai intalnit o mamica cu fetita in zodia cainelui si tot asa nazbatica era ca si Kailan...cred ca asta este...
Nici Kailan nu are rabdare pt citit carti..dar el nu are rabdare pt nimic...in afara de Tom si Jerry...si bineinteles...afara la hutuluse si nisip...

Steluta,
Succes cu cezariana! Bine ca poti sa o tii pe Andrada acasa. Sigur ar trece si ea prin faza virusilor, ca orice copil..e mai bine pt bebe, ai dreptate. Tinem pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Steluta- bafta la cezariana! Cind ma gindesc ca si eu tot prin cezariana i-am avut pe amindoi.

Poze din vacanta aici:
http://good-times.webshots.com/slideshow/566891337nFblGq;jsessionid=abcS-0PCVJR2L9P1KbkYr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Neda, frumoase pozele de vacanta..superbe! Ce locuri minunate! Micutii tai sunt foarte frumosi. Mihai pare foarte inalt Blondutii de ei cu ochii albastrii amandoi. Nicole e o dulcica, sa fie cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Mamici

Imi cer scuze ca dau buzna in topicul vostru, cred ca multe dintre voi stiti deja despre Sonia, capsunica noastra de mai-iunie 2007. Daca nu, www.webshots.com/user/kay_al" target="_blank">aici o puteti vedea si aici puteti afla mai multe despre ea.

Am deschis un bazar pentru Sonia, pentru a mai strange cativa banuti, atat de necesari pentru urmatoarea operatie.
Aici este topicul dedicat bazarului, poate gasiti ceva ce va place.
De asemenea, daca aveti hainute (noi sau purtate, in stare buna) care nu va mai folosesc sau alte produse de care nu aveti nevoie si credeti ca ar folosi cuiva, va rog sa luati in considerare si varianta de a le dona pentru acest bazar.

Orice ajutor, oricat de mic, o aduce pe Sonia mai aproape de sansa ei la viata!

Multumesc mult de tot!

am ciresele si le dorim sa creasca mari, frumoase si sanatoase!

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Amonar- multumesc! Sunt amindoi blonduti cu ochi albastri.Inca ne mai intrebam cine o fi tatal .Noi amindoi sateni cu ochi caprui.

neda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Steluta multumesc foarte mult, nici nu stii ce apreciate sunt cantecelel descarcate. Noroc de tine ca mai imbogatesc si eu colectia.

Noi am fost la gimnastica
http://www.dropshots.com/mikiion2008#date/2008-09-21/11:45:52

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Noi am facut o pauza de 2 saptamani (deocamdata) cu gradinita, ca pitica mea a facut otita la ambele urechi ... abia ieri a fost ultima zi de antibiotic, sa vedem daca nu mai are sechele si reactioneaza bine, poate o ducem de luni iar la gradinita ...

Sincera sa fiu, sunt cam dezamagita de experienta "gradinita" ... Daca dupa o saptamana de colectivitate mi se imbolnaveste si zace 2 saptamani ... si iar o duc si iar se imbolnaveste ... pai asta nu-i viata ! Nici pentru ea, nici pentru noi, ca atunci cand e bolnava e imposibila, se cere in brate intruna, nu doarme bine si se scoala din ora-n ora ... Nu stiu daca si alti copii sunt la fel de irascibili si mofturosi cand sunt bolnavi, dar ea e imposibila ...
Asa ca mai facem o tentativa si daca iar se imbolnaveste, renuntam la gradinita; nu de alta, dar nu-mi convine sa platesc 6 milioane degeaba in fiecare luna ...

Boghi

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?

Mergi la inceput