Salajence la RAPORT!!!!!! 53
Raspunsuri - Pagina 20
mihaela_s spune:
Bia, uite cum mi-ai luat-o inainte...zau ca nu era nimic scris cand am inceput eu...
.
Hai nu zici nimik de scoala? Ca mai stau olecutza si merg la nani ca dimineata suna ceasul...noroc ca am avantajul unei ore fata de voi
. 
vorbe de copil...
Hobby
mihaela_s spune:
Mey, pana io butonez trei randuri, tu scrii o pagina intreaga! ![]()
Hai ca studiez lista cu profii sa vad cine mai e...
Si zi unde ai fost...
.
vorbe de copil...
Hobby
Bimilit spune:
la shoppingareala.la CLUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ.da fu dezmat total eu cu feciorii mei, fara colegu[ca el nu are rabdare la shoppingarit de toale].abia o stat ieri 2 ceasuri cu noi in polus , il manca in patina
.
pr doritoare pot sa va zic ca adidas are reducere fuarte mare la adidasi, shichersu are la fel reduceri de pana la 70%la incaltaminte, Kenvelo are oferta de oferta cumperi de 3 mil si pltesti jumatate[si acu chiar au marfa betooon, mai ales ptr barbati],zara are reduceri mari , etc etc etc.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
mihaela_s spune:
Bravo Bia, bine ca ai avut ce cumpara si cu cine
. Mie mi-e dor de cumparaturi la IKEA, asa as fugi la Stockholm la un dezmatz! Da' mai incolo...
Da mai, IBI saraca e tare buna. Numai ca imbatraneste saracutza si va trebui la un moment dat sa o schimbam...si tare rau ne-o parea, stim de pe acum. Si ne trebuie musai o masina mai mare, copiii cresc...bagajele cresc si ele...
Am studiat lista profilor, mai sunt dintre cei cu care am facut eu si erau vestitii: Tuduce, Opris...
noa am fugit la
.
Pe maine!
vorbe de copil...
Hobby
olim spune:
ADRIANA LA MULTI ANI!

cum se vede ca a inceput colegu munca
a plecat la Barcelona, cred ca miercuri e acasa,a sa parca o sa imi placa mai mult.
alex a cazut azi cu capul in rama de la geamul de la balcon, si are o dujga pe frunte de toata frumusetea.II cresc dintii de sus, 2 odata
si mai nou sta numa cu spatele lipit de ceva, nu se mai tine cu mainile, si mai baga cate o tranta.Sper ca saptamana viitoare sa mergem sa luam parchetul pentru camera lui, ca atata da cu capu de gresie saracu
.
eu am schimbat mobila in camera lui alex, ca nu mi-o placut cum era, si colegu o zis ca de o saptamana am pus-o si ca s-o saturat de mutat mobila in casa
.
maine trec la celalt dormitor, sa vad ce mai schimb si acolo.
si la noi prima zi de scoala e normala,nu se agita nimeni cu flori.
va pup ca ma duc la culcarica ca alex la 7 jumate da desteptarea
va pupacesc pe toate
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
dianaiulie2009 spune:
Va multumesc tuturor pentru urari !!!
Fetele din schimbul 3 ati fost pe pozitii k de obicei .
Sunteti tare dragutze cu toate !
Si la noi a fost frig la festivitate , Andreea va merge dupa-masa la scoala k au primit fonduri de la primarie si renoveaya timp de 2 ani scoala . E un pic cam nasol si pentru noi si pentru ea . Cu Paula am fost la camin ieri , a marait un pik ca vrea sa ramana si Andreea cu ea acolo , apoi mi-au spus educatoarele k a mai plans peste zi dupa sora-sa. Din analize nu a iesit nimik rau , cica toate ar fi ok si probabil lipsa poftei de mancare sunt capricii de toamna . Culmea e ca educatoarea mi-a spus k la camin a mai cerut inca o portie la amiaza. Sper sa-si revina .
Dupa-masa vin parintii mei si socri la masa .
Cam atat de la mine !
" Carpe diem ! "
olim spune:
salutare si de la noi
este servita, cei, cola si opa cu lamie, iar felia de tort o da adriana
mai viu ma duc sa ii fac un lapte la pui
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Bimilit spune:
neta!!!!!!!!!!!
adriana, sarbatoresti muncind?ce ai bucatarit ptr azi?
of scumpica de andreea ce program aiurea are.si cu temelecum face? ca seara e franta?
olim, pup apasat fecioru.spor la reamenajat casa.
otiiiiiiiiiii, esti la scoala cu andrei?
giuliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, treci la raport.
va tzuc da mai viuuuuuu.
Bimilit spune:
ne-am mutat aici