Salajence la RAPORT!!!!!! 53

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Mergi la inceput

ati ceteit ca a decedat stefan iordache?
io-l credeam nemurituor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Am vazut videoclipurile de mai sus...ce sa zic...m-a apucat melancolia...se vede ca sintem din aceeasi generatie, si mie imi plac toate astea (chiar nu am ascultat Marius Teicu, Mihai Constantinescu si Mihaela Runceanu de foaaarte multa vreme...)

Azi ne gineam sa mergem la Zoo si nu am mai ajuns, tare sint incintata ca s-a nascut un puiut de elefant aici la noi, pe 23 august, si deja e ok sa il vada publicul...uitati-va si voi daca nu-i un dulce si un scump:

http://www.youtube.com/watch?v=0BjSlJMr1KI

http://www.youtube.com/watch?v=qCY7Y-AX1s4&feature=related

si, unul foarte recent
http://www.youtube.com/watch?v=oa838tg7QCk&feature=related

Am fost la picnic la bsierica, am mincat mici, sarmale, prajituri, am baut bere, am ascultat niste muzica romaneasca...tare bine ne-a picat, mai ales ca a si fost o zi superba, foarte calda, si brazii sub care am stat ne-au tinut racoare.

de miine...incepe saptamina de fuga.

v-am pupat si va doresc sa aveti o saptamina frumoasa.

mai bine sa va las si niste cafea, pentru cine se trezeste prima dimineata (e 6,20 dimineata la voi acuma)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Fetelor, ce mai faceti? Si la Zalau a plouat azi la festivitate???? Am rabdat un frrriggg ce mai, de zile mari!!! Sper sa nu ma fi racit. Parca simt o jena in gat... Ei, Andrei a si primit tema!!! Foarte incantat a fost! Bine are de colorat o plansa cu fructe! Cum am ajuns acasa cum si-a facut-o! sper sa ii tina naravul! Bia, chiar dimi la 7,30 am auzit la Europa Fm melodia cantata de St Iordache si Monica Anghel. ca ai pus-o aici.Chiar povestea Monica Anghel cum au intregistrat-o, acum 3 ani. Zice ca la sfarsit fiecare astepta sa termine celalalt, pana la urma au terminat deodata si i-a pufnit rasul.. Si asa a ramas...Miha, ce faine poze! Adriana cum a fost prima zi, pt fete? Ce ai facut cu Paula? Ai dus-o la camin?Diana, ai reusit cu cresa?Mariaaaaaaaa, pe unde umbli?Giulia, ai venit acasa? Ce zice Calin de noul an scolar?Ioana, ce face Luk? la toata gasca! Si la cele pe care nu le-am amintit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Salutari din nord!

Felcitari pentru prima zi de scoala scolareilor! Aici nu e nici o tevatura la inceperea anului scolar, nu e festivitate si nici nu se duc flori, e o zi ca oricare alta. Sigur ca la clasele 0, cand copiii incep practic scoala merg parintii, dar aici totul merge prin scrisori, e-mailuri si ti se comunica absolut tot acasa. Stii dinainte-adica din vara-in ce clasa incepe copilul, cu cine si alte date importante. Nu stiu daca imi lipseste aglomeratia si agitatia din 15 septembrie, dar emotiile inceputului poate...

Bia, cum a fost prima zi a liceanului tau? Cine e diriginte, ce profi are? Ii mai cunosc oare? Mai sunt din vechea generatie? (sper ca am retinut bine si e la Teoretic...).
Ibi e masina noastra din Ro, acum e in proces de inmatriculare in Suedia si e cu numere rosii provizorii. Cat de curand le vom schimba si primim numere definitive, de asta am pozat-o.

, va stept la povesti scolaresti!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

LA MULTI ANIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!ADRIANAAAAAAAAAAAAAA.sa ai parte de tot ce-i bun in viata.sanatate si bucuriiiiiiiiiiiiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

ADRIANA multa fericire, sanatate si tot ce-i mai bun in viata!!!!

si noapte buuuuunaaaaaa!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

mihaela, uite www.cnszalau.ro/" target="_blank">AICIsitul liceului.putini profi au ramas din garda veche.
feciorul e super incantat.diriga e de info[e vb lui TUDOR si femeie de gasca]
stiam de Ibi ,ca e iubirea vietii mele, da imi plac nr.si io vreau candva o masina ca a voastra. am avut una neagra cu 2 usi si ma manca-n patina s-o refuz, desi colegu a zis sa o pastrez.acu astept o oferta buna .

bey,da ce-i cu linistea asta?
pe unde ati zburdat toata ziulica?ati fost la shoppingareala?

de va zic unde am fost azi ziceti ca-s dusa.da asa bine a fost ..

va tzuc

Mergi la inceput