Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (184)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Tot Sabina: daca vrei sa vii la noi , ai nr meu tel, si vb cu pediatrii nostri.
Daca nu te poate ajuta dr Culcer cu analizele, eu pot sa iti dau nr unei dr fdragute, destepte si expediitive din Grigore, si se rezolva acolo repede, plus ca au si dexteritate la recoltare acolo.
daca vii la noi , iti zic cind sa vii sa nimeresti fete care au experienta in recoltat la copii mici.

Nuuuuuuuuuuuuu, la frigi. Facut, adus. nu e voie la frigi.
vii 3 zile la rind si aduci, nu toate odata.e mai bine cu 3 probe, chiar acu am vb, asa recomanda si pediatrii. tu pui acolo 3 spatule intr-un recipient, cica din zonele mai dubioase ale scaunului, adica ai moi sau cu mucozitati, daca e cazul) si ei din toata asta iau ff putin, si intind pe lama cu o pic ser, deci cu cit ma multe probe , cu atit mai mare sanasa de a descoperi ceva, dac exista.
2. E si alta proba, mai sensibila, determinaraea antigenului giardia din scaun, cu recipient special. aAsta nu caut paraziti la microscop, ci e o rectie imunologica.e superioara coproparazitologicului, dar se refera numai la Giardie.
coprocultura n-are rost sa ii faci, in opinia mea.
proba de digestie, da.
si anlize de singe...da.
cind i-au luat lui Cristian, nici nu a realizat. au cautat 10 min o vena, si l-au tot mingiiat si dupa aia ..pac
mai simplu ca la vaccin,.
tb cineva experimentat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy
Adi are dreptate si ti-a dat sugestii foarte bune Adi, cred ca ai putea sa-ti schimbi cariera cu mult succes

Luy . Si daca o schimb de ce sa ma apuc?

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magdaz
Adimercedes, tare imi plac povetele tale. Esti inteleapta ca la al 5-lea copil si ai o fina intuitie in ceea ce ii priveste . Bravos, astept mereu postarile tale.

Magdaz . Poate am avut 5 copii intr-o viata anterioara...

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Mergi la inceput

Urez si eu La Multi Ani puiutilor care au implinit un an saptamana asta. Ce piatrra de hotar!!!! Parca ieri ii asteptam cu sufletul la gura si uite ca deja nu mai sunt bebelusi...

Eu nu o sa am internet de maine, pt ca ne schimbam providerul. O sa apar cand revine netul. Cica poate sa ia si pana la 10 zile . Sper doar sa nu scrieti 20 de capitole pana revin eu.

Va pup pe toate si pe toti puiutii nostri scumpi .

Lisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

S-au "invechit" papanasii!!!!!!

S-au "zaharisit" dulceturile!!!!

La multi ani tuturor!

Petrecerea continua aici

Mergi la inceput