Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (184)
Raspunsuri - Pagina 13
Roxana_G spune:
Luy, intalnirile la shopping au fost oarecum ad-hoc, adica eu am tras de ele sa vina.
Cat despre petrecerea comuna, chiar voiam sa te rog sa ma ajuti cu organizarea daca poti si ai timp.
Sim, super vesel si vioi e Stefan la gradi, baiat mare. Nu imi vine sa cred ca papa singurel.
Ca tot veni vorba de papat. La noi biberoanele au devenit un calvar. Totul a inceput cand am trecut la Nan3, am crezut ca nu ii place gustul. L-am trecut pe formula Junior si degeaba. Alerg dupa el pentru 100 ml, aia in timp ce se joaca sau la TV. Mai ales seara. O fi de la lapte, o fi de la dinti...Ca si baleste la greu si doarme mai agitat. Nu stiu ce sa mai incerc. Poate aveti vreo idee.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
gabitz78 spune:
seara buna.
sim - super stefanitza!
tot preferatul meu ramane!![]()
distractie faina la mare, ca merita!
rox - nu stiu ce sa zic de lapte...poate e in faza in care nu mai are chef....stiu ca si stef cand era mic a avut o perioada de 2-3 saptamani in care n-a vrut lapte, nu stiu de ce, dupa care singur si-a revenit.lapte de vaca ai incercat?
luy - pupici multi tie si zanei!
eu va zic noapte buna.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
magdaz spune:
Multam de urari pentru juna mea. Ma repet ,dar trebuie s-o spun..Ma bucur ca existam impreuna. Atita-mi pare rau, ca eu nu gasesc mereu ceva interesant de zis, sau instructiv, dar asta e ..unii dam, altii primim.
Sim, wow, ce tare e Stefan . am citit ce griji itit faceai tu, si el bine mersi, nu se mai indura sa plece. Frumos, independent..flacau strasnic.am auzit ca dragut tare la cupidonul asta, ma batea gindul sa merg si eu anul asta...era cit pe ce. cica au o gradina frumos amenajata, cu terasa la rstaurant, si locuri de joaca, si e si aproape faleza spre Mangalia, care cica e minunata noaptea. Dar tu poate stii deja astea...
alinus_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Si daca tot a venit vorba de mare, gasesc si eu prilejul sa va arat cum a fost vacanta noastra pe malul marii. |
Frumos ati mai petrecut, cu asa minunatie de fata ce va intretzine mereu cu zambete, expresii de tot felul si curiozitati, cred si eu ca sunteti tare mandri.
Felicitari mamico pt vrabiutza ochioasa.
Alinus
de Iulius Teodor (10.10.2007)
ramonaiani spune:
Am vazut poze superbe cu Maria de Luy la mare si Stefan la gradinita. Sim distractie placuta in we.
Multumiri lui Adimercedes pt urari - am uitat ca e ziua ei de nume -
de azi de dimineata stau in bucatarie. 4 torturi si o tava de briose
+ salata de beuf (de-asta aveam eu pofta maaare. Invitatii servesc doar cafea si prajituri!) A ramas ca maine dimineata sa decorez torturile. Incepand cu orele 16 asteptam invitatii - sa vedem cati vin, ca daca nu apar toti .. o sa trebuiasca sa va trimit fiecaruia cate-o felie de tort par-avion (sotul e deja plinutz (
sa nu ma spuneti ca am zis asta!) si eu incerc sa-mi mentin greutatea actuala, asa ca nu abuzez de dulciuri).
Mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
ramonaiani spune:
Hehe, am atins pragul de 500 de mesaje (stiu ca nu se compara cu cele zecemii+ ale Sabinei, dar pt mine e un record si asta).
Anul trecut pe vremea asta eram deja in spital, cu apa rupta si fara contractii. Ma pregateam psihologic pt venirea dimineatii, cand stiam ca imi vor pune in perfuzii solutii care sa declanseze contractiile alea nashpa rau...
Mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
alinus_25 spune:
| citat din mesajul lui danuta36 Mai vroiam sa zic ceva, dar e cam obosit neuronul meu...am o mica urlatoare,care are in fiecare zi alt program,dar nu uita sa-mi dea trezirea la 7 ![]() |
Trimit un pupic albastru
sa indulcim dulceatza si mai tare, poate se indura de mami a ei. Pacat ca mai avem si scapari din astea. Bine ca sunt mici. Nu-i asa ca regretam cumplit?? Eu sper sa nu denaturam. Dupa incident mi s-a parut o chestie absolut horror, facu-se saracu o fataaa, s-a albit de sperietura si s-a pus pe urlat.Papanash avea dreptate, nu-i vrem perfecti pe copii nostri, au si ei personalitate si ar trebui respectati mai mult. De ex al meu e ofuscat rau si daca ii schimb directia de mers, ii iau ceva din mana, etc. Mi-a propus sa nu mai fac
Astazi baiatul meu a invatzat sa dea din cap a 'nu-nu'! E de rau daca l-a luat pe NU in brate.
Ieri s-a desprins si el pt prima data, a facut 3 pasi singurel, apoi inca 3.

Merge tare rau forumul, da eroare.
Alinus
alinus_25 spune:
Vaaai, nu contenesc sa ma minunez de nazdravanul lui Sim. Auzi, sa pape el singur cu lingurita, ptiu-ptiu. Si noi avem o lingura "dupa colt" de ;a Chicco, abia reuseste sa o inmoaie in papa. In rest... e buna taaare de ros. Felicitari pt progrese, sa aveti un w/d minunat la malul marii
Alinus
alinus_25 spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Ca tot veni vorba de papat. La noi biberoanele au devenit un calvar. Totul a inceput cand am trecut la Nan3, am crezut ca nu ii place gustul. L-am trecut pe formula Junior si degeaba. Alerg dupa el pentru 100 ml, aia in timp ce se joaca sau la TV. Mai ales seara. O fi de la lapte, o fi de la dinti...Ca si baleste la greu si doarme mai agitat. Nu stiu ce sa mai incerc. Poate aveti vreo idee. |
Redu-i portiile de papa solid, dar nu cred ca te coafeaza.
As fi spus ca e doar o toana, dar daca zici ca dureaza de ceva vreme... poate nu-i mai place gustul. Dr pediatru ce ti-a zis?
Alinus
alinus_25 spune:
| citat din mesajul lui ramonaiani 4 torturi si o tava de briose ca daca nu apar toti .. o sa trebuiasca sa va trimit fiecaruia cate-o felie de tort par-avion (sotul e deja plinutz ( |
Mahh, tu ai furat meniul Roxanei.
Da' ia zi... sunt dulci? NU? Atunci trimite incoa o felie babana, ca
si pana la motu' lu fimiu mai e cale lunga.Petrecere frumoasa si
aniversatei. Sa fie sanatoasa, voioasa si lipicioasaAlinus