Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (109)
Raspunsuri - Pagina 8
anacami spune:
Hello!
Anca,ai si tu niste ochi bestiali! nici nu ma mai mir cum de sunt asa deosebiti la fetita ta!!!
La ce expozitie ai fost,la aia cu ap. si diverse chestii futuriste pt case
? am vazut ceva la TV,prezentau niste dispozitive de control inteligent al energiei consumate pt. casa...
Aaa,avem si noi rochie maro ca a voastra...Ce zici de o intalnire in perioada BabyExpo? sper sa nu lipsesc chiar eu (daca tot zic de ea),tocmai s-au hotarat si fostii mei colegi de facultate sa facem intalnirea de 10 ani...
Lixa,calatorie placuta!
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
anacami spune:
Ref. la BB,eu cred ca o ajuta si Iasmi
!!!mananca lapticul singura, ii da indicatii pt. gatit,curatenie,etc,etc...
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
oana8188 spune:
Ce mai faceti, fetelor?
Ne-ati uitat, nu-i asa?
Pentru reamintire http://www.flickr.com/photos/oana8188/
Alexandra e domnisorica mare, are aproape 9 luni, se tine foarte bine pe picioare, ba chiar face si turul patutului, are 4 dinti, papa 5 mese pe zi, in general fara figuri si doarme noaptea de la 9 si jum pana in jur de 7.
Eu sunt foarte fericita pentru ca am reusit sa ne mutam din garsoniera intr-un apartament cu 3 camere, Alexandra avand acum camera ei.
Pupam toate mamimcile si toti copiii cu mult drag!
Oana
de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra
ancadragoman spune:
Cami multumim
..ne vedem la expo sper sa reusesc sa ajung,hai sa stabilim ziua si ora ca sa ne facem programul dupa asta.![]()
La expozitia aia am fost,am luat cd-uri si am plecat ca ma astepta Maria acasa![]()
Oana felicitari ptr apartament si ptr Alexandra care este frumoasa foc
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Victo spune:
dintre minunile maica-mii..ii face azi felul 2 cu ou..si nu ma intreaba, tu fata, de unde sa iau ou..ca am in vreo 2 locuri..si i-a dat unul vechi..eu capiez nu alta..

efectiv ea nu-si da seama ce face..nu stiu..ma dispera..ori sunt eu exagerata..ori e ea..cam...nici nu gasesc un cuv potrivit ca sa nu folosesc unul urat..dar sunt f nervoasa..ca cica il lasi cu buncile, pe maini bune..
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oana8188 Pentru reamintire http://www.flickr.com/photos/oana8188/ |
Felicitari pentru noul apartament!
Unde v-ati mutat?Nu suntem vecine? Pupici Alexandrei,care s-a facut o adevarata domnisoara.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Victo efectiv ea nu-si da seama ce face..nu stiu..ma dispera..ori sunt eu exagerata..ori e ea..cam...nici nu gasesc un cuv potrivit ca sa nu folosesc unul urat..dar sunt f nervoasa..ca cica il lasi cu buncile, pe maini bune.. ![]() |
Daca erau la un loc,adica pe acelasi raft in frigider s-o fi gandit ca-s bune toate.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Victo spune:
nu erau pe acelasi raft :( si pe alea proaspete scria data cd au fost ouate ;)
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
mariussimiuc spune:
Lasa mey Victo ca nici foarte proaspete nu-s bune...![]()
ellis spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Helau! ![]() Ia sa dau eu o ciucalata,sa vedeti ce repede apare Anca. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |

Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI