Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (109)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Hello!
Anca,ai si tu niste ochi bestiali! nici nu ma mai mir cum de sunt asa deosebiti la fetita ta!!!
La ce expozitie ai fost,la aia cu ap. si diverse chestii futuriste pt case ? am vazut ceva la TV,prezentau niste dispozitive de control inteligent al energiei consumate pt. casa...
Aaa,avem si noi rochie maro ca a voastra...Ce zici de o intalnire in perioada BabyExpo? sper sa nu lipsesc chiar eu (daca tot zic de ea),tocmai s-au hotarat si fostii mei colegi de facultate sa facem intalnirea de 10 ani...
Lixa,calatorie placuta!

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Ref. la BB,eu cred ca o ajuta si Iasmi !!!mananca lapticul singura, ii da indicatii pt. gatit,curatenie,etc,etc...

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Ce mai faceti, fetelor?
Ne-ati uitat, nu-i asa?
Pentru reamintire http://www.flickr.com/photos/oana8188/
Alexandra e domnisorica mare, are aproape 9 luni, se tine foarte bine pe picioare, ba chiar face si turul patutului, are 4 dinti, papa 5 mese pe zi, in general fara figuri si doarme noaptea de la 9 si jum pana in jur de 7.
Eu sunt foarte fericita pentru ca am reusit sa ne mutam din garsoniera intr-un apartament cu 3 camere, Alexandra avand acum camera ei.
Pupam toate mamimcile si toti copiii cu mult drag!

Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Cami multumim..ne vedem la expo sper sa reusesc sa ajung,hai sa stabilim ziua si ora ca sa ne facem programul dupa asta.
La expozitia aia am fost,am luat cd-uri si am plecat ca ma astepta Maria acasa
Oana felicitari ptr apartament si ptr Alexandra care este frumoasa foc
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

dintre minunile maica-mii..ii face azi felul 2 cu ou..si nu ma intreaba, tu fata, de unde sa iau ou..ca am in vreo 2 locuri..si i-a dat unul vechi..eu capiez nu alta..

efectiv ea nu-si da seama ce face..nu stiu..ma dispera..ori sunt eu exagerata..ori e ea..cam...nici nu gasesc un cuv potrivit ca sa nu folosesc unul urat..dar sunt f nervoasa..ca cica il lasi cu buncile, pe maini bune..

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana8188
Pentru reamintire http://www.flickr.com/photos/oana8188/

Felicitari pentru noul apartament! Unde v-ati mutat?Nu suntem vecine?
Pupici Alexandrei,care s-a facut o adevarata domnisoara.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo
efectiv ea nu-si da seama ce face..nu stiu..ma dispera..ori sunt eu exagerata..ori e ea..cam...nici nu gasesc un cuv potrivit ca sa nu folosesc unul urat..dar sunt f nervoasa..ca cica il lasi cu buncile, pe maini bune..

Daca erau la un loc,adica pe acelasi raft in frigider s-o fi gandit ca-s bune toate. Data viitoare pune si tu etichete.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

nu erau pe acelasi raft :( si pe alea proaspete scria data cd au fost ouate ;)

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Lasa mey Victo ca nici foarte proaspete nu-s bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Helau!

Ia sa dau eu o ciucalata,sa vedeti ce repede apare Anca.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput