Aspirante optimiste > 20 (343)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Poftim gessy iti ofer eu, daca vrei iti pun si u pic de lapte in cafea.

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Servus fetele!

Titi, stiu ca vorbeai de analizele gratuite de la infectioase de la Cluj. Vezi ca sunt numai pentru gravide gratuite. Mi-a spus dr mea aseara. Ca si eu vreau sa le fac si trebuie sa le platesc.

Pupici!

Oana

noi2

Viata mea...o continua LUPTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Lalala am primit intr-adevar un mail de la Despre copii ... despre un sunet
Acu l-am vazut.
Dar nici nu l-am luat in considerare atunci si nici acu nu-mi spune prea multe.

Da' tu de unde stii de mail-ul ala?

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

baboooooooooooooooooooo

ai zis tu la un moment dat...ca doar n-oi fi eu mama omida

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vrancioaia spune:

Buna dragelor,

Si eu, ca multe altele dintre noi, tot citesc forumul dupa acest site. Vroiam sa stiu daca mai sunt aspirante din zona Bihorului.
Noi de luna trecuta am inceput marile incercari de a deveni parinti. Analize prenatale am facut doar eu,deocamdata, in Debrecen.Astazi fac 7 zile de la ovulatie si presupusa fecundare (Doamne-ajuta)...Acum vreo 6 luni am avut un avort spontan la 4 saptamani si ne-a cam speriat situatia. De atunci am tot avut grija la alimentatie, dezintoxicarea organismului, vindecare/stimulare a ovarelor, (ne-am gandit la ce a fost mai rau)..tinctura de mugur de zmeura, spirulina, branca ursului, fier, acid folic+multivitamine..etc.
Acum astept...dar nu mai am rabdare . De ieri am inceput sa simt o jena/durere la sani cand ma aplec, iar pe partea dreapta, la ovarul unde s-a vazut la eco. ovulul, am tot avut dureri micutze, ca niste intepaturi...Si data trecuta am avut sanii f. durerosi si burtica putin umflata...de anemie - nu mai vorbesc.
Incerc sa nu ma gandesc prea des la bb, pentru ca imi doresc prea mult, si incep sa devin stresata...Cum va dori Dumnezeu, asa va fi oricum.
O sa va tin la curent...Sper sa vin cat de curand cu vesti bune....

Va pupic pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Am zis?????

As putea sa jur ca azi am vazut mail-ul pt. prima data.

M-am ramolit...se vede ca ma apropii de 30 ani.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna fetele si pe ziua de azi

impartim multi pe burtici sa se ia gravidealaa....cine mai doreste cine mai pofteste....

iulia_30 ai o minune de samburel....sa ai grija de el ....si tu gessy la fel.....

noi am trecut ieri in saptamana 18....iar marti mergem sa vedem pe bebe si ce sex are bebe.....

pupici multi
17+

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gessy spune:

lalala sunt bine, sa zicem, am niste stari de greata dar nu rau. si normal am si pofte, care sincer nu stiu daca sunt ale mele sau sunt date de bebe. acum am o scuza .

titi sa nu faci greseala sa slabesti brusc si apoi sa ramai insarcinata. daca vrei sa slabesti mai bine te duci la un nutritionist si o iei incet. in momentul cand o sa fi insarcinata ai sa te ingrasi si mai mult si nu cred ca iti doresti asta.

va pup si weekend placut.
vorbim luni

7+

Mergi la inceput

Cami eu vreau, eu vreau , eu vreau . Sper sa se prinda cat mai repede.

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput

Merci Oana de informatie, chiar vroiam sa ma interesez de acest lucru deoarece nu eram sigura daca poti sa le faci gratis numai daca esti insarcinata sau si daca nu esti.

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput