Aspirante optimiste > 20 (343)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

'neatza

si la mine au mers pozele de la iulia

nu fac teste de sange pt ca sunt aproape sigura ca nu sunt gravida. pt ca altfel mi-ar fi zis doctorita ceva. poate fac maine un test.
mai vedem....

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Eu sunt prezenta dar nu pot sa fie tot timpul la calculator deoarece am foarte mult de lucru trebuie sa setez un calculatoe si am probleme cu serverul. Se vede ca este vineri, parca toate se intampla vineri.

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput

Lalala sper sa iti iasa pozitiv, sper din tot sufletul. SA FIE 2 LINIUTE!!!!!!

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput

multumesc titi..dar nu prea cred eu ca o sa vad prea curand un surecheck pozitiv

dar speranta moara ultima..daca azi nu imi vine menstra maine dimineata fac.

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Neata...iar m-a sculat postasul
Mi-e tare jena sa-i zic sa nu mai sune pentru ca ne intelegem bine si el saracu e dragut...ma anunta ca mi-a pus o scrisoare la cutie.
Las' ca oricum trebuia sa ma trezesc .

Lalala si noi suntem dolofanei. Indicele corporal e in limite normale dar e mai spre limita maxima decat spre cea minima.
Prin urmare endocrinoloaga mi-a zis ca nu e obligatoriu dar n-ar fi rau sa mai slabesc putin.
Anul trecut chiar imi reusise figura dar pe urma am mai luat...nu tot dar am mai luat.
NOrocul meu e ca nu ma ingras undeva (burta, fund, etc), ci cand pun ... pun peste tot asa ca nu se vede prea tare.

In alta ordine de idei in week-endul asta iar declansez procedura "cautare rochita".
Sper sa am mai mult noroc.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Lalala...am fost aleasa la ce?

De catre cine?

Habar n-am despre ce vorbesti.

NIci in conditii normale nu-s eu prea atenta la mediul inconjurator.
In conditii de stres (vezi usi si minunea cu Casa de asigurari) ma axez pe alea si restul cam intra in ceata.

Prin urmare...zi si la fata ce si cum.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png

Mergi la inceput

Lalala sti cum se spune ca fara speranta ce ne-am face. Cred ca toate aspirantele din lume fara speranta nu ar face fata la toate problemele care apar.

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gessy spune:

neata
si eu sunt alaturi de voi si va citesc.sincera sa fiu si eu as bea o cafea pentru ca am o stare de greata si d-na doctor mi-a spus ca pot sa beau putina cafeluta. asa ca vreau si eu putina.

7+

Mergi la inceput

Apropo fetelor in legatura cu faptul sa slabim sau nu, aici parerile doctorilor se impar. Si eu sunt un pic plinuta datorita unul tratament hormonal, acum tot incer sa slabesc prin diferite metode, diete, sport si altele dar nu reusesc. Eu am 2 doctori unul mia spus daca slabesc sa slabesc pe parcursul a cateva luni un an deoarece nu este bine pt a face bebe sa slabesc brusc. Pe cand celalalt doctor mi-a spus sa slabesc brusc ca atunci am mai mari sanse sa fac bebe. Acum pe cine sa cred????

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput

rallu la concursul ala cu ghiceste sunetul..poate imi amintesc eu gresit

eu sunt acasa si trebe sa ma apuc de

si cu slabitul nu stiu ce sa zic....mi-ar placea sa slabesc asta e clar

gessy cum esti?

my somebody....

Mergi la inceput