fiv la cluj
Raspunsuri - Pagina 21
Ennni spune:
mara72 iti tinem pumnii si ne rugam
pt tine ca maine sa fie totul bine. Cu siguranta va fi, ca doar esti pe maini bune. Bineinteles faptul ca ai mancat sanatos ajuta foarte mult, sa continui tot asa si dupa ET. Eu la recomandarea dr.-ului, dupa ET am mancat in fiecare zi cel putin un ou si multe lactate (in special iaurt).
Eni
19+ 

brunadria spune:
buna, fetelor,
am ajuns cu bine , aseara. acuma ma pregatesc sa plec la felix.
mara asteptam noutati, sper ca totul a decurs bine.
uratica ce vesti ne dai cum a fost la ex?
anna mult curaj iti doresc si tie... jovana felicitari e anul baietilor dupa cum se vede.
enni vad ca tu esti cumintica 
va pup fetele mele dragi, ma intorc duminica seara.

mara72 spune:
brunadria bine ai venit acasa si sa te distrezi bine la felix. la consultatii pe cind, sapt viitoare?
Eu am avut azi punctia, 6 ovocite e destul de ok sa vedem cum se ferilizeaza. ET probabil luni sau marti asa a zis stela.Acu, partea proasta e ca am burta umflata si dureroasa si tare mi-e sa nu fac o hiperstimulare. Stau in pat si beau apa (am baut deja vreo 3 litri de la prinz da zau ca nu mai pot).Enni am citit ca si tu ai facut hiperstimulare ,la mine e deocamdata devreme sa se pronunte doctorul daca e sau nu dar simptomele cred ca sunt cam astea.In afara de ou fiert,lactate ce as putea sa mai iau? Tu ce ai luat?
va pup pe toate, ma duc sa stau intinsa in pat ( si sa mai beau niste apa plata
)revin miine cu amanunte.
jovana te pup 
uritica hai cu detalii despre consultatie 
jovana spune:
mara Hai ma ca nu faci nimic bea apa multa si minca lactate tie nu tia dat antibiotic mie 3 zile mia dat pina la ET ea nospa sa nu te mai doara burta sa dea Domnul sa se fecundeze cit mai multi o sa fie bine ai sa vezi . brunadria sa deschida caoitol nou ca am vazut ca ia la deschis si pe asta te pup asteptam vesti miine somnusor .
JOVANA 20+ 

Ennni spune:
mara72 eu am facut hiperstimulare dar simptomele au aparut cam la 8 zile dupa ET. Mi s-a umflat burtica si ma durea foarte rau si la cea mai mica miscare. Pe langa ou fiert, lactate si multa apa dr. mi-a prescris Medrol 16 mg 1 tableta pe zi si am luat vreo 10 zile. Pana in ziua ET am mai luat Zanocin, Utrogestan si Thromboass. Acum eu nu stiu ce sa zic, daca vrei sa iei ceva medicamente intreaba-l pe dr. sa nu iei de capul tau nimic, numai ce spune el. Tin pumnii in continuare si
sa fie totul bine.
brunadria bine ai sosit acasa. distractie placuta la Felix.
uratica abia astept sa ne povestesti cum a fost la intalnirea cu dr. Micu
Eni
19+ 

Ennni spune:
estrelita bine ai revenit, avem capitol nou, te invitam alaturi de noi la "fiv la cluj 2" 
Eni
20+