fiv la cluj
Raspunsuri - Pagina 20
Ennni spune:

fetelor
brunadria calatorie placuta si sa ajungi cu bine acasa. Cum te-ai hotarat, mai mergi si la Cluj sa vezi ce zice si Stamatian sau ramai pe ce a zis dr. din Franta?
anna78 bine ai venit. Ai dreptate, asa e dr. Micu mai putin comunicativ, si cu noi a fost la fel la inceput. Scoteam cu clestele 2 vorbe de la el. Insa sotul meu e un tip foarte sociabil si comunicativ, mai face glume cu el si mai nou parca si-a mai dat drumul. Totusi mie de la inceput mi-a facut o impresie foarte buna, mi s-a parut foarte sigur pe el chiar daca mie nu mi-a dat prea multe informatii (doar strictul necesar). Si sincer prefer asa, decat unul care iti spune verzi si uscate insa stiinta ioc (cunosc si din astia). Parerea mea e sa ai incredere in el ca esti pe maini bune. Mult succes sa ai cat mai curand
si sa ne tii la curent.
tuturor
Eni
19+ 

Ennni spune:
mara72 sportivii mei sunt bine, misca intr-una, seara ne distram cu tati de ce tumbe fac. Nume inca mai cautam, va anunt cand hotaram definitiv. Hai ca esti pe urmele mele. Azi maine ne dai marea veste. De-abia astept.
jovana asteptam vesti despre sexul bebicului
tau. Cand mai mergi la eco?
oare unde o fi disparut estrelita?
uratica succes joi la examen.
Eni
19+ 

jovana spune:
Ennni azi merg dupa masa la eco pe tine nu tea durut burta cind au miscat pe mine de 3 zile ma doare burta azi merg la dr sa ii spun o vecina care lucra la gine mia spus ca imi apasa pe ceva nerv ma doare si nu imi trece cu nospa .VA pup pe toate
JOVANA 18+

Ennni spune:
jovana din fericire pe mine nu m-a durut si nu ma doare absolut nimic, nici cand misca 
, nici alta data. Pe la vreo 11 sau 12 saptamani, nu mai tin minte exact, m-a durut o singura zi spatele, insa la fel de brusc cum a aparut la fel de brusc a si disparut aceasta durere, nu stiu ce a fost, dar pe vremea aceea bebicii 
inca nu miscau. Arata-i dr-ului exact unde te doare, si vezi ce zice. Se poate sa apese pe ceva nerv sau organ. Succes si asteptam vesti.
Eni
19+ 

anna78 spune:
buna fetelor
Mersi de incurajari, si eu sper sa fie un bun profesionist,asa am auzit din diferite surse. Pe mine m-a operat dr Todea de la Stanca. Este un medic foarte bun dar din pacate in problema mea, adica monitorizare ovulatie si tratament daca este cazul, nu prea l-am putut aborda. Mi-a spus sa incerc dupa laparoscopie 6 luni natural si daca nu raman sa fac in vitro.
Eu vreau sa incerc si o inseminare.Nici dr Micu nu a fost de acord cu in vitro de la inceput. Daca nu se intampla minunea luna aceasta ma duc la interservisan la histerosalpingafie si in ziua 10 sunt la Micu. M-am inteles cu el ca fac inseminare. Apropo vrea sa va intreb se i-au cunva antobiotice inainte de histerosalpingafie?
Va pup cu drag
jovana spune:
Ennni am fost la eco si mia zis ca 70 la suta e baiat ca nu a stat deloc cuminte im continu sa miscat era cu capul in partea care ma durea tot acolo ma apasa si mia spus ca sint in sap 20 ca se calculeaza de la ultima zi de ciclu eu am cal de la ET . Acum totul e bine toate organele coloana bratele picioare toate sint ok asta e cel mai important ca este el bine va pup 
JOVANA 20 + 

Ennni spune:
jovana felicitari
pentru baietel 

. Cred ca e sezonul baietilor, si pe la alte subiecte am vazut multe gravidute
care asteapta baieti. Ma bucur ca totul e ok. Cred ca sotul tau e foarte mandru ca va avea fecior. Cel putin al meu e in al noualea cer
. De cate ori are ocazia pupaceste
burtica si vorbeste cu ei.
Pe cand DPN???? Cu cine o sa nasti si unde???
anna78 daca bine imi aduc aminte, uratica are programare la dr. Micu pt laparoscopie si el recomanda 3 luni de incercari natural dupa aceasta interventie. Ea iti poate da mai multe detalii, stiu ca vineri are programare la Cluj la dr. Micu, poate intra dupa aceea pe forum si ne tine la curent. Acum stiu ca e ocupata cu examenul pt carnetul de conducere si de aceea n-o mai fi dat pe aici.
Eni
19+ 

mara72 spune:
Buna fetelor,
Ce-mi vazura ochii? Jovana ma bucur pentru tine, ti-am zis eu ca am asa o presimtire ca faci baiat. Sa iti traiasca si sa va bucurati de el!!!
Ennite pup si pe tine si pe smecherasii de baietei, sper din tot sufletul sa te urmez la odisee 
Anna eu nu tin minte sa fi luat antibiotice inainte de HSG. Practic nu ai de ce sa iei nici inainte nici dupa. Eu prima data cind am facut HSG am facut febra aproape 40 probabil din cauya substantei de contrast folosite.A doua oara n-am avut absolut nimic. Procedura in sine nu e chiar atit de groaznica desi pe forum vei citi pareri pro si contra, unii iti vor spune ca e dureroasa altii ca nu. Eu zic sa te duci cu incredere, dr. Sfingeu de la interservisan care face HSG e foarte bun, ti se face o injectie inainte si e suportabil. Ma bucur ca esti hotarita as si trebuie sa fi. Te pup 
uritica hai ca miine vii la cluj. Cum a fost la examen?
Fetelor eu miine am punctia asa ca rugati-va pt.mine. Nu am emotii ca am mai trecut prin asta si stiu cum e. Foliculi am destui sper sa iasa citeva ovocite grasute care sa se fertilizeze bine, m-am straduit sa maninc sanatos mai ales in perioada asta, poate ajuta si asta. Endometrul e bun, 11,5 e bine vascularizat deci pina acum totul e in regula.Dar greul de acum incepe........insa speranta moare ultima, incerc sa nu ma mai gindesc la rezultatul final, ce-o vrea Dumnezeu .
Va pup pe toate, brunadria sper ca azi ajungi cu bine acasa, da-ne de stire cind ajungi ca traficul asta e ingrozitor. 
jovana spune:
Black]mara72 Cind faci puctia sa-u ai facuto ?Da si eu stiam ca e baiat toteauna eu miam dorit baiat si cu ochi verzi ca mine .
[red] Ennni eri cite au fost la eco toate aveau baiat lasa ca sint destule fete mai trebue si baeti sotul e fericit zice sa fie sanatos dar mai fericit era daca era fata lui ii plac fetele ca ei au fost numai baieti . Aici o sa nasc la gine 1 cu DR Cruciat si tu tot cu DR Micu nu tiam zis eri ca mia gasit un fibron de 3cmm eu nu lam avut a aparut o data cu sarcina de la doza prea mare de medicamente dar e posterior mu afecteaza pe bebe sar putea sa dispara ca nu mai iau vitamine si cic nu mai e ,eu am luat doze duble cind am inceput fiv si dupa ff multe sper sa fie bine mia zis dr ca acuma sa nu fac o tragedie di asta ca nui nimic grav ca dispare el Doamne ajuta va 

JOVANA 20 + 

![]()