fiv la cluj
Raspunsuri - Pagina 12
Ennni spune:
Ce liniste pe aici. Ce mai faceti fetelor? Cu ce va ocupati timpul de nu va mai ramane sa intrati si pe forum? Sper ca sunteti bine.
mara72 cum merge treaba? Iti faci singurica injectiile?
Noi suntem bine, agitatie mare la mine in burtica, bebicii se misca, sunt cand intr-o parte cand in alta.
Mai dati si voi un semn de viata.
Eni
16+ 

nichi spune:
Buna Enni, sa ai o sarcina usoara si o nastere la fel.
Va urmaresc de ceva timp ,fiindca vreau si eu sa ma apuc de FIV si cel mai ok mi se pare Clujul pt. mine.
Dupa o IA nereusita la TG. MURES si cu diagnostic de sterilitate inexplicabila am stat un an pe tusa in ce priveste tratamentele si investigatiile, acum vreau sa fac FIV dar trebuie sa ma hotarasc la ce dr. si sa fiu mai optimista...
Poti sa imi dai un sfat sau o parere in legatura cu doctorul la care sa ma duc ?
brunadria spune:
buna fetelor, va urmaresc in continuare..;
eni draga ,eu am fost tot plecata si mare lucru nu am de spus pana nu incep si eu demersurile.
astept sa se faca 30 sa merg la control, si 13 sa merg la dr cu care s ar putea sa fac fiv ul .
acuma cred ca te ai obijnuit cu bebeii sa ti dea desteptarea sau sa te atentioneze ca sant si ei voinici.. cum trec saptamanile ... mai ai un pic si i ti in brate.. ai grija de tine ..;eu pe 4 plec iar o saptamana, dar pana atunci mai sant pe aici , printre altele...
va
Ennni spune:
nichi bine ai venit. Din cate stiu eu la Cluj fiv face doar dr. Micu si dr. Stamatian. Acum depinde de tine la care vrei sa mergi. Eu am ajuns la dr. Micu deoarece nici nu stiam de Stamatian, decat cand a trebuit sa merg la el pentru aprobarea dosarulu pt. fiv (el fiind seful clinicii cica asa e procedura, trebuie aprobarea lui). Acum nu pot sa spun ca daca stiam de Stamatian dinainte il alegeam pe el. Nu stiu, asa a fost sa fie. Eu am fost foarte multumita de dr. Micu, desi prima impresie poate sa nu fie prea buna, deoarece nu e vorbaret deloc. Daca ai intrebari iti raspunde la orice, insa cred ca asa e felul lui de a fi, nu prea da informatii fara sa intrebi. Insa dupa ce am devenit pacienta lui mi-a dat si nr. de mobil si a spus ca pot sa-l sun oricand daca am o problema sau ma nelinisteste ceva. Parerea mea e ca este un profesionist si stie ce face.
brunadria poate sa iti spuna mai multe despre dr. Stamatian, ea a facut fiv cu el.
brunadria abia astept sa ne dai vesti bune dupa controlul din 30.
Eni
16+ 

nichi spune:
Multumesc mult Eni ,o sa iau o decizie cat de repede .
As vrea sa-mi spui daca vrei cam cat timp trebuie sa stai in spital,in afara de analize si restul care trebuie sa le faci inainte ,eu sper sa le fac la Piatra daca nu la Bacau analizele . Pentru o programare la dr. Micu trebuie sa astepti mult?
Eni multumesc anticipat pt. raspunsuri !
Ennni spune:
nichi pt. programare la dr. Micu nu trebuie sa astepti foarte mult, cateva zile, poate maxim 1 saptamana. Despre statul in spital nu stiu ce sa-ti spun, la mine nu a fost cazul, dar cred ca in cazul in care nu esti din Cluj sau din apropiere, te interneaza doar pe perioada stimularii, cand trebuie sa faci eco din 2 in 2 zile. La mine perioada de stimulare a durat 10 zile dar am citit la alte subiecte despre fete la care a durat 14, 16 zile sau mai mult, asta depinde de organismul tau cum reactioneaza la tratament.
Daca mai ai intrebari iti raspund cu placere in masura in care stiu si eu.
Apropo brunadria, tu cum ai facut, ai stat in spital sau ai facut naveta de la Baia-Mare?
Eni
16+ 

jovana spune:
BRUNADRIA ce faci acum faci pauza cind incepi al doilea fiv . MARA 72 succes sa dea roade tratamentul sa fi cuminte sa nu te stresezi ca vei reusi sati ajute Doamne Domne iti tin pumni .
Ennni ce mai faci ce fac bebici misca eu inca nu simt maninci acuma eu am inceput sa maninc . JOVANA 16 + 

Ennni spune:
jovana ai mei 
misca de vreo saptamana. Eu deja dupa cateva zile de ET am avut o foame continua inexplicabila (care a devenit explicabila ulterior
) si la fel sunt si acum. Mananc zi si noapte, curios este ca m-am ingrasat doar 3 kg pana acum, ceea ce cred ca e bine, nu e prea mult. Si vorbesc serios, ma trezesc si noaptea sa mananc, ca ma roade o foame de nu mai pot. Cu raul stau bine in continuare, tocmai vroiam sa ma laud ca de 2-3 zile ma simt foarte bine, si uite ca de vreo 10 min. am vomat iar. Deci mai am nevoie de putintica rabdare.
Eni
16+ 

mara72 spune:
Buna fetelor,si eu sunt pe aici, va urmaresc din umbra dar nu prea am noutati. De luni am inceput cu diphelerine, mi-l face sotul in fiecare dimineata si astept cu nerabdare sa treaca timpul. Pe 6 oct. ar trebui sa merg la control si apoi sa incep stimularea cu gonal. Sa speram ca totul va fi in regula pentru ca la ecografia facuta inainte sa incep inhibarea pe unul din ovare era un chist mititel dar care nu incurca f tare lucrurile pentru ca daca nu se retrage pina in 6 oct. o sa il punctioneze.In asteptare incerc sa stau linistita, sa imi pastrez optimismul si sa maninc cit mai sanatos.
Enni, ce mai trece timpul, ma uit ca esti deja in sapt. 16
. Tu cit de des te duci la control, lunar sau mai des? Sunt curioasa daca la sarcinile obtinute prin fiv controalele sunt mai dese decit la cele obtinute pe cale naturala.Eu zic ca nu te=ai ingrasat tare, 3 kg nu mi se pare mult. Te pup, astept in continuare sa ne mai dai vesti si sa ai grija de tine
jovanamultumesc, sa dea domnul ca totul sa fie bine, eu incerc sa nu ma stresez ca stiu ca nu e bine. Tu sa ai grija de tine si sa ne dai in continuare vesti bune ca sa ne imbarbatezi.
Brunadria
stiu ca si tu esti in asteptare ca si mine, sa treaca cit mai repede timpul si sa mergi la control. Si sa vii cu vesti bune
nichibine ai venit, si eu am facut fiv 1 tot cu dr. micu ca si enni. Sunt de acord cu cele spuse de ea, nu e un doctor foarte comunicativ dar daca ai intrebari nu te lasa nelamurita. E serios, politicos si, dupa parerea mea un profesionist desavirsit. Daca te pot lamuri cu ceva sunt pe aici