fiv la cluj
Raspunsuri - Pagina 11
brunadria spune:
fetelor pe unde umblati?eu am facut demersurile, la sfarsitul lunii o sa am toate actele in regula in franta. asa ca nu mai e nevoie sa platesc fiv ul in romania, aici il fac gratis. am dreptul la 4 incercari gratuite. o veste buna pe ziua de azi.astept pe 30 controlul , sper ca e totul ok.va
pe toate. haideti si voi cu vesti bune![]()
Ennni spune:
Salutare
Am fost cam ocupata azi, in curand ne mutam la casa noua, suntem la ultimele finisaje si am fost la cumparaturi.
Felicitari brunadria
, sa fie cu noroc. Chiar daca nu mai faci fiv in Romania sper sa ne tii la curent cu evenimentele.
Eni
15+ 

genoveva13 spune:
Brundaria ma bucur foarte tare ca ai sanse asa de bune .
Nu te supara daca nu intelegi ceva iti doresc foarte mult noroc ca sa ai doi bebe frumoase si sa fiti sanatosi.
Si daca ai inceput sa ne dai vesti cum stati. Va asteptam stirile.
Astazi nu prea am avut timp sa vin la voi dar ma bucur ca esti bine.![]()
jovana spune:
BUNA la toate fetele nu are importanta unde faceti fiv daca ai noroc si DUMNEZEU iti da iti da ori unde ca e la cluj sau ori unde ai fi ,sa fiti optimiste nu ascultati de toata lumea ca nu sintem toate la fel capul sus si mergeti inaite ca DD ajuta pe toata lumea are grija de fiecare .
jovana 15+

brunadria spune:
jovana, ai dreptate, cu dd inainte. pana la urma bine o sa fie si pentru noi.vad ca tu il ai pe bebe in burtica, felicitari.
multumesc pt incurajari
e o obsesie si asta pana la urma iti ia mintile fiv ul asta si atatea ganduri, dar rezultatul final e cel mai important.
Ennni spune:
ce mai faceti fetelor?? nici o activitate pe aici? sunteti plecate pe undeva?
mnara72 n-ai mai dat nici un semn de viata, esti tot in vacanta?
Eni
15+ 

brunadria spune:
salutare fetelor, sant pe aici eni , am fost un pic ocupata, dar totul e ok, sper ca si voi.va 
mara72 spune:
buna fetelor, gata m-am intors din vacanta cu forte proaspete si hai sa zicem, destul de optimista.Desi trebuie sa iau in calcul si varianta pesimista, incerc insa sa nu ma gindesc prea mult la cum o sa iasa, incerc sa fiu cit mai relaxata.
brunadria te pup

ennima bucur ca esti bine si ca bebeii cresc, astept cu nerabdare sa ne comunici sexul. Sper ca si in cazul meu dr.micu si cu stela sa aiba mina buna de data asta si sa se lase cu sarcina.
jovana, genoveva, bine ati venit, va pup si pe voi.
Eu am inceput de azi inhibarea-Doamne ajuta!- ma intep dimineata inainte de cafea si sa speram ca totul va decurge bine.
va pup si ne mai auzim, 

de data aceasta.