Voi ce ati face in locul meu?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrath spune:

Citat:
Andrath,si ptr ce exista acest site??Avem o problema o expunem,avem bucurii la fel de bine suntem primite sa ni le impartasim,numai ca putine fete inteleg asta,unele acceseaza acest site ptr a-si "arunca veninul",da, atac la persoana ta,altele pur si simplu simt multa caldura si intelegere,simt ca pe acest site sunt prieteni adevarati,tu pur si simplu accesezi acest site,sa vezi cine mai este la necaz,pe cine sa mai "improsti" cu nemultumirile tale,si nu in ultimul timp,frustrarile tale...
In fine,tu ai marea problema de personalitate,nu as vrea sa fiu in pielea ta...

Pentru faza asta, te-am raportat la moderator. In plus acest citat ilustreaza cu prisosinta ceea ce am vrut sa spun...QED

PS. Lorenyy, QED nu este o injuratura si nu inseamna ca nu-ti sunt recunoscatoare si nu-ti multumesc pentru "iluminarea" pe care ai aruncat-o asupra mea...

"Sunt inofensiva, dar gandul meu e criminal!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenyy spune:

Andrath,draga mea,esti binevenita sa faci scrisoare si la presedintele Romaniei...Si inca ceva...te deranjeaza acest subiect,trece cu vederea,nu te mai ostenii cu raspunsurile,paracioasa mica;-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

SUNTEM CUMVA LA GRADINITA????????????????
"TE VA FI ZIS LA TOVARASA..........NA!NA!NA!NA!"
HAI CA M-AM AMUZAT COPIS.........

TRECE CU VEDEREA LORE CA NU ARE ROST SA-TI INCARCI MEMORIA!
CHIAR E DE RAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrath spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorenyy

Andrath,draga mea,esti binevenita sa faci scrisoare si la presedintele Romaniei...Si inca ceva...te deranjeaza acest subiect,trece cu vederea,nu te mai ostenii cu raspunsurile,paracioasa mica;-))

Sunt destul de mare, "draga" mea! Aaa, si nu voi trece cu vederea, abia am si io un hobby! Mai scap de frustrari, imi mai cizelez vocabularul, stii tu... win-win

"Sunt inofensiva, dar gandul meu e criminal!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

lorenyy, a fi roman nu inseamna a te lasa calcat in picioare, sau a iti crea tie un disconfort ca sa ajuti pe altul

ocebine, exista cumva o politie a forumului? e voie un anumit nr de mesaje barfitoare, alt nr de mesaje de informare si tot asa? Lorenyy putea posta la americance ce o deranjeaza, sau ma rog, asa cum privesti tu, barfa, dar nu a facut-o din motivele ei, de ea stiute. Ma simt tare aiurea sa stiu ca cineva imi contabilizeaza subiectele si postarile. Aaaaa, daca ar cere ceva, daca s-ar vaita de viata ei ca e amara sau mai stiu eu cum ....poate ar merita o trecere in vedere a subiectelor initiate de ea, dar asa?

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Ocebine,chiar ma gandeam cand revii din vacanta,poate vrei sa discutam si despre problemele tale,la tine pare totul atat de perfect...Chiar ma gandeam ce s-a intamplat cu carcotasa site-ului,sau nu mai aveai loc de subiectele mele atat de triste?Vrei sa ma laud cu noile mele reusite?Poate asta vrei sa auzi?Da-mi un telefon draga,poate ma plictisesti la o cafea prin Ridgewood...
Ptr moderator,imi dau sigura advertisment,nu va obositi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Maru, we can agree to disagree....

Citind pe forum, pe ici si colo iti faci o oarecare opinie despre cei care posteaza, despre cei care raspund, cei care ajuta, cei care te iau in bascalie (cu mai mult sau mai putin umor, cu intentii bune sau rele)...asa cum s-a remarcat, unele sint ma dulci, altele mai acre. Prefer sa ma inscriu la acra si directa decit la dulce (dar cu cutitul ascuns la spate)...

Pupici la toata lumea (e mai bine asa???) dragelor....

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorenyy

Ocebine,chiar ma gandeam cand revii din vacanta,poate vrei sa discutam si despre problemele tale,la tine pare totul atat de perfect...Chiar ma gandeam ce s-a intamplat cu carcotasa site-ului,sau nu mai aveai loc de subiectele mele atat de triste?Vrei sa ma laud cu noile mele reusite?Poate asta vrei sa auzi?Da-mi un telefon draga,poate ma plictisesti la o cafea prin Ridgewood...
Ptr moderator,imi dau sigura advertisment,nu va obositi...

Wow, "circotasa site-ului"? Asta-i noua, dar ma "prinde"

Ma rog, fiecare cu ce poate...

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Probabil ca ar trebui sa o punem de un chat,sa nu-i mai plictisim si pe altii cu 'joaca asta copilareasca"...Atat li se pare unora ca fac o tragedie din totul,poate da,poate mi se pare grav,destul de grav prostia unora,ma minunez de ce vad si aud,si cu cine sa povestesc??Da,da,cu vecina de palier care nici nu a auzit de Romania pana sa ma intalneasca pe mine,cu tanti care vinde la aprozar,nu-i vina ei ca este chinezoaica,cu seful de tren,da,da buna idee...ptr ca unele fete se ofenseaza ca incerc sa leg anumite discutii pe acest site..
Sa uit de unde am plecat,atentie Ocebine...sa nu mai vb sau sa scriem romaneste,voi intra pe acest site Doamnelor,in momentul cand voi avea ceva vesel...adica,mi-am pus silicoane,mi-am luat o rochie traznet Cavalli,ochelari Prada ca se asorteaza cu portofelul Channel,mi-am sarbatorit colectie de pantofi,implinesc 100 de perechi,toate numai firma,pana si papucii de casa sunt Versace,si sa nu uit de machiajul permanet:buze,pleoape,sprancene..De dimineata am mers la parc cu fiica-mea in BMW 745,aseara am dus-o la tuns in X5,deseara o scot la inghetata cu Q7..Ma grabesc,ma asteapta dr,azi am programare,Botox-ul...Asta da lauda,si uitasem sa va spun,sunt cetatean american,am diploma in living...
Hilar,nu??

Mergi la inceput

Andrath,iti bestelesti mama la un alt subiect,apoi ai tupeul sa-mi dai mie sfaturi?Shame on you honey...

Mergi la inceput