Racusori, la apel! (42)
Raspunsuri - Pagina 15
MirelaV spune:
neata. dau eu cafeaua astazi. cafea, ceai, suc, sandwich-uri...
eu am fost plecata la tara .. am venit aseara. m-am intors cu vesnica mea migrena.. care a trecut cu un somnic bun. intr-adevar eram si f obosita..
voi? nimeni prin zona? cam liniste
amalia, mai ai 3 saptamani maxim... zau ar fi cazul sa ramai acasa. ![]()
eu azi sunt prin zona. cine bea cafeaua cu mine?
va pup de la cap la coada si invers 
MirelaV
pupicei pe burticei
Amalia spune:
Pupici Mirela!
Ai dreptate in mare...dar daca m-ai vedea cate fac cand sunt acasa, iti garantez ca m-ai trimite sa ma odihnesc la servici, mai ales ca am munca de birou!
Oricum, sunt decisa sa mai merg decat saptamana care vine la servici, dupa care ma retrag in "vastele mele apartamente" la "odihna" cica...
Noi plecam intr-o vizita astazi, asa ca mai revin mai pe seara! O duminica placuta tuturora!
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
37+
Luca Gabriel
mikiriki spune:
Salutare,
Vin cu un cappuccino si prajitura cu stracciattela ( primita de la soacra-eu nu ma bag la copturi
)
pe toate
Mire, ti-a trecut migrena?
Amalia, ce putin mai ai. sarcina usoara in continuare
Miki
MirelaV spune:
mikiiiiiiiiiiiiii
mai sunt si gravide pe aici (nu, nu eu!)
mi-a trecut si migrena, de nervi k mi-ai facut pofta de dulce ![]()
MirelaV
pupicei pe burticei
Amalia spune:
Miki iti multumesc de urare!
Mire imi pare rau ca te-a luat pe tine pofta, in loc sa ma ia pe mine
...daca iti ofer niste ciocolata sau niste biscuiti cu crema...mai trece?
| Citat: |
| citat din mesajul lui mikiriki Salutare, Vin cu un cappuccino si prajitura cu stracciattela ( primita de la soacra-eu nu ma bag la copturi pe toateMire, ti-a trecut migrena? Amalia, ce putin mai ai. sarcina usoara in continuare Miki |
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
37+
Luca Gabriel
preda_vicky spune:
Buna dimineata.
Am
, ceai (sa treaca nervii si migrenele
) si suc de gref (asta e bun la greturi
).
Datorita socrelei am fost busy in wk, a fost samabata la piata si s-a intors cu 30 kg castraveti, x kile gogonele si 12-13 kg prune. Drept urmare s-au executat gem de prune, castraveti bulgaresti la borcan si gogonele la bidon. A mai ramas de pus varza. Azi facem galuste cu prune, maine dimi le gasiti inca calde.
fetele, sa aveti o saptamana minunata.
http://community.webshots.com/user/viki39
M&M spune:
Neata!!!
Sper ca nu m-ati uitat!!!
Eu sunt prinsa cu pregatirile pt botez, desi v-a fi restrans si va avea loc acasa.,,
Mihaita creste, sta din ce in ce mai mult timp treaz !!!!!
Va pup pe toate!!!
Amalia,,,,ce putin mai ai!!!
Vicky, galusti cu prune????!!!!

Vreau si eu!!!...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
preda_vicky spune:
Buna dimineata. Am adus galuste cu prune, va rog sa va serviti
. Cris, am o portie dubla special pt. tine, ca tu alaptezi si tot asa si pt. Amalia, ca ea inca este cu bb la purtator
. Las si
, si ceai.
Sunt un car de nervi, azi dimi (tineti cont, era 5.30), mergand spre statia de tramvai, 2 derbedei de 12-13 ani pe biciclete, faceau pe nebunii, drept urmare unul din ei s-a dat spre mine, mai sa ma darame. I-am zis ceva de "dulce", ei s-au tot dus si ma trezesc, fetelor, cu o palma peste cap de-am vazut stele verzi.... derbedeul cu pricina s-a intors sa ma pedepseasca. E clar ca erau derbedei, ce copil normal umbla de nauc la 5.30 dimi pe bicicleta? De cand stau in cartier n-am patit asa ceva, acum mi-e si frica, maine dimineata, daca dau din nou peste ei?
E timpul sa ma apuc de treaba, poate asa mai imi trec nervii.
pe toate.
ginnette spune:
Neata, la amiaza 
Mirela
ca m-ai trecut pe listutza.
Vicky, ce pofta mi-ai facut cu galustile alea 

N-am apucat sa mai intru c-a fost nebunie la munca.
Am si eu sa ma "laud": mandra mea s-a ridicat in picioare saptamana trecuta (la fix 10 luni) si sunt inca in starea euforica de-atunci 
Ati citit ca vor sa adopte o lege prin care proaspetele mamici sa primesca 85% din venituri; n-am inteles cum se va face "dapartajarea": de la ce suma (reprezentand veniturile) poti primi 85%?! Se va vota in Camera Dep maine.
Oricum, va fi valabila de la 01.01.2009.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
preda_vicky spune:
Buna dimineata, am ajuns la servici fara alt incident. Sper sa fi fost primul si ultimul.
Va las
, ceai si sucuri.
fetele, sa aveti o zi minunata.