Racusori, la apel! (42)
Raspunsuri - Pagina 14
canne-marie spune:
dupa atata timp.
Buna dimineata fete cucuiete.
Ginnette bine ai venit la noi.
Ce sa va zic de mine, nu am mai plecat in concediu pe 8.09, ci pe 22.09.Oricum am prins un concediu cam urat , cu ploi si friguros
.Asa ca ma stat acasa ,am fost pana la " RAVASITUL OILOR " o mare prostie ,vreme oribila si multa lume si niste scumpeturi piuuuuuuuuuuuuuu la greu.M-iam pus muraturi si cam asta a fost concediul de 2 saptamani,care au trecut fff repede,nici nu stiu cand au trecut.Si i-atama din nou la servici.
Acum mai astept sarbatorile de iarna.YupYYYYYYYYYYYYYY.
Cam atat despre mine.
Fetele va 

pe toate cu mult drag.
annes
Secretele si amintirile unei femei sunt un ocean fara fund,in care nu le vei gasi niciodata !
mikiriki spune:
Neatza
Va las cafelutza
O zi minunata sa avetzi
PS: La multi ani printesei tale ,Missy
Miki
preda_vicky spune:
Buna dimineata.
Miki a dat cafeaua (multumim
), eu las ceaiul si sucul de porto.
Profit ca inca e fierbinte, asa ca mai
putin pe-aici, apoi ma apuc de treaba.
Va
.
http://community.webshots.com/user/viki39
Missy spune:
MIKI, VIKCY - multam de cafea, sucuri.
si mai ales multumim de urari.
ne-am chefuit ieri cu copii. ptiii ce chef a fost, 18 copii de diferite varste, mancat, dansat, jucat. dupa 3 ore eu eram zombi, copii plangeau ca de ce e gata.
pupacit la voi
de
Alexia (5 ani) si
Maia (1 an)
MirelaV spune:
buna seara. missy, la multi ani pt pitici! nu servesc nimic k e tarziu deja ![]()
anne, bine ai revenit
viki, miki 

MirelaV
pupicei pe burticei
MirelaV spune:
neataaaaa.. cafea? suc de porto? ceai? biscuiti?
o zi minunata sa aveti.. ma pregatesc sa plec la munci
viki, beep me k io-s capabila sa uit ![]()

MirelaV
pupicei pe burticei
preda_vicky spune:
, sa iau o cafea de la Mire si sa ma instalez mai bihe sa
.
Aseara ma dureau picioarele ca am stat si am gatit (Tiramisu si niste paste cu vinete, o bunatate
), acum ma doare piciorul drept ca mi-am facut o entorsa, luxatie sau ce mama naibii o fi. Asa ca retur dimi de la metrou acasa, tratat picior, bandajat cu fesa elastica si, hop in varful patului. Doare, sper sa treaca pana maine sa pot merge la serv. Si dupa-masa aveam intalnire cu Mire
.
Missy, ma bucur ca a fost frumoasa petrecerea.
fetele, spor la treburi.
Missy spune:
Ehe VIKCY, ce doamna ai fost azi, ca ne-a onorat sefa de dimineata.
have fun la intalneala azi. pupici si din partea mea
de
Alexia (6 ani) si
Maia (1 an)
preda_vicky spune:
Buna dimineata.
, sucuri, ceai la discretie. Si Tiramisu
.
Inca ma mai doare piciorul dar nu mai e asa umflat, gratie socrelei care mi l-a masat si tras aseara pana mi-au iesit ochii de durere
. E asistenta medicala si se pricepe. Apoi mi l-a bandajat cu fasa elastica si asa o sa stau cateva zile. Si ma rasfat, ca ma aduce si ma ia Adi cu masina.
Acum ma apuc de treaba, ca daca ieri am tras chiulul... am de lucru dublu
.
fetele.
Amalia spune:
Fetelor, imi pare rau ca intru asa rar!
Da' cum inca nu s-a servit nimic pentru astazi, va invit la un frappe si la un suc!
Eu m-am decis sa mai merg si saptamana care vine la servici, dupa care sa intru in concediu prenatal..inainte sa nasc pe acolo
.
Ma simt foarte bine, sunt in continuare vioaie, activa, am cumparat ce ne trebuie pentru bebe si acum ma tot chinui de cateva zile sa spal tot, sa calc, ca sa-mi pot face si bagajul pentru maternitate.
Sunt mai linistita cu scoala lui David, e baiat bun si se descurca!
Cuvantul magic este ca "se straduieste", asa ca eu sunt multumita. Abia il asteapta pe bebe si e tare incantat de tot ce s-a cumparat...si-n plus n-am auzit niciodata "da' nu ati luat prea multe"...sau "mie nu-mi luati nimic, numai lui?"...Ma indoiesc ca daca va fi cineva gelos, el va fi acela..poate bebe![]()
Va pupic dulce! Sa aveti un weekend linistit!
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
37+
Luca Gabriel