Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (18)
Raspunsuri - Pagina 16
stefany_p spune:
deci..vin cu o problema
treaba sta asa
noaptea dorm fara sutien si nu ma patez
sanii nu se mai intaresc prea mult din cauza laptelui
nu mai fac noduli la sani daca sar o masa
un san e mai mic ca celalalt iar bb nu prea trage cu spor din el
astea fiind datele problemei..credeti ca pierd laptele?
ce-i de facut?
stefany_p spune:
Doloress, felicitari pt mutare, sa va simtiti bine in casuta...cand aveti vaccinul de 4 luni? noi am facut eri vaccinul de 2 luni. a fost ok, nu mi-a facut febra, a fost doar marait...
nu sunt prea multumita de cum ia in greutate, are 5.850kg la 61 cm...as vrea sa fie mai chiscos, poate nici sanul singur nu-i mai este suficient...
eu am inceput sa merg la sala. am fost de 2 ori si o sa-mi fac si abonament. cu dieta mai astept
Lorich spune:
Cleo ...corect!
Noi facem masaj muschiuletului dinspre interior, ca tendinta e spre exterior la talpitza. Nu-ti zic cat a plans azi cand i-am pus atelele din nou dupa masaj. Sunt si eu terminata si umflata de plans.
Am fost la Budimex, la Dr. Spataru Radu, apropo, Alina_anto chiar voiam sa-ti zic ca e acelasi dr. cu cel la care ai mers tu pt hemangiom.
Asta e, strang din dinti si sper sa rasara soarele si pe strada mea.
Pup
Lori, mami de pui drag si iubit Robert
Poze Robert
gabitzam spune:
Stefany, este posibil ca sanii tai sa-si fi reglat "productia" de laptic dupa nevoile lui bebe. Ti se pare ca bebe e flamand? Nu mai ia in greutate?
Si eu am unul din sani mai mare si cred ca e destul de normal asa, am mai auzit si la alte mamici.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
stefany_p spune:
Gabita, bb cere mai repede de mancare cand ii dau din sanul mic. cand ii dau din cel mare e ok.poate ar trebui sa-i dau la o masa din ambii sani.voi cum le dati?
in ultima luna a luat cca. 700gr.si doctorul a zis ca a luat cam putin
Doloress spune:
Stefany nu cred ca pierzi laptele, eu cred ca s-a reglat productia. Daca bebe nu da semne cum sa nu se mai satura, cred ca e OK. Azi am fost la vaccin, si a plans dar nu tare ca data trecuta, am zis wow ce barbatel curajos am eu! De fapt el e invatat cu injectiile si cu acele de mic. Acum doarme tun, aseara mi-a dormit de la 11 la 7 dimineata, prima noapte pe care o doarme toata, asta si pentru ca ieri dupa-amiaza s-a agitat incontinuu pana seara, nu a vrut deloc sa inchida ochisorii. Nu te agita cu chiscutele, eu zic ca ia super in greutate, iar sanul se zice dupa OMS ca trebuie sa ii ajunga pana la 6 luni, deci la 2 luni sigur se satura numai cu sanul. In casuta e tare bine, o sa pun poze cand o sa terminam de aranjat adica peste vreo 2 luni asa...
Alysh imi pare bine sa aud ca Vladut a mancat bine morcovelul. wow, 80 de ml! Al meu i-am dat asa pe deget putin suc de morcov cu pepene galben si a facut tare urat, l-a scuipat. Asa ca mai asteptam.
Jady,Cenia, Cami multumesc de raspunsuri in legatura cu sucul de morcovi. Am notat!
MIhaser merci pentru schema de imunizare, insa nu cred ca exista si aici pe la noi. O sa merg si eu la un homeopat aici sa incerc ceva inainte de a incepe gradi, pe la anul asa.
Andree si Anisia v-am admirat puiutii in poze! Niste frumosi! Pozele lui Jady insa nu reusesc sa le vad.
Lori imi pare rau sa aud de problemutele lui Robert! Insa toate trec, bine ca nu e ceva mai grav. Cum ai zis si tu, cand zambeste trec toate.
Ylari La multi ani bebelunei la impinirea varstei de 4 lunisoare! Nici al meu nu se intoarce si pe burta nu ii place deloc sa stea! Insa am citit la prematuri ca se intorc la 7-8-9 luni! Deci nu ma impacientez.
Esme e fain ca ai cresa langa servici. Eu gradinita o caut aproape de casa ca mi-ar fi mai usor, sa nu il port pe Patrick prin mijloacele de transport in comun, noi nu mergem cu masinile la servici ca lucram amandoi in centru unde e 13 dolari pe zi parcarea. Asa ca preferi sa mergi cu metroul/trenul/autobuzul. Asa ca gradinita o sa cautam langa casa. Felicitari pentru kg in minus! Dar ai grija cu somnul, si asta e important pentru laptic.
Laura imi pare bine ca te simti mai bine!
MissParker spune:
Va pup! Am revenit de la o plimbare cu tati (care si-a luat azi spontan liber ca sa fie cu noi) prin parcul congresului din Hanau. Ne-a placut mult mult!! Iata si niste POZE DE AZI. In sfarsit ma simt si eu ca un om
Apropo, pe mine ma blonzeste cu Blondor...
L-am corupt pe Bogdan (care nu e prea fan al iesirilor „pe terasa“) sa mergem la Cantina Cubana in Hanau, am stat pe terasa (desi era cam frigulet), in timp ce Daviducul dormea dus, si am papat ceva foarte bun: el a avut piept de pui cu legume chili in wok si eu file de porc cu tagliatelle negre si papaya la gratar si busuioc, ceva deosebit si tare frumos aranjate pe farfurie, o placere sa mananci. Cred ca bucatarul de acolo e supracalificat pentru acel job...
anisiap, mi-au placut pozele voastre! Mortala aia cu „J’aime mon papa“
Sa-ti traiasca dulceata!!
mihaser,
Asta a fost vestea cea mai buna pe ziua de azi, ca ti-a revenit laptele!! Ce ma bucur ca ai perseverat!! Bravo tie!
Lorich, ma gandesc la voi si va tin pumnii sa scapati cat mai repede de probleme, of... saracutul de Robert, cate mai patimeste, cu piciorusele, cu ochisorul...
sa treaca repede belelele!
jady, nu stiu ce sa zic, citisem ca parul pierdut dupa nastere este cam cel pe care l-ai castigat in sarcina, cand ti se indeseste parul si-ti cresc unghiile mai repede... Vezi ca s-ar putea nu ti se vada albumele din cauza ca nu le-ai pus pe public!
Cleo, bravo pentru Mara cea „intorcareata“. David s-a intors in Austria de pe burta pe spate, l-am si filmat, dar nu am software-ul pt. a prelucra imaginile si a le pune pe net. Dar si cand facem rost de el, v-am spart
Stefany, continua sa-i dai asa cum cere bb, si la mine la inceput se ineca si mie imi curgeau sanii, iar acum nu se mai intampla, s-a adaptat totul perfect... numai ca eu dorm si noaptea cu sutien, de fapt stau 24/24 cu sutien
Eu zic sa ai incredere in bb, ca el hotaraste si stimuleaza productia in functie de cat are nevoie. De pilda, mie Anca (doctorita cu care am nascut) imi spunea sa incep sa-i dau neaparat si al doilea san. I-am spus ca nu vad de ce, din moment ce se satura cu unul singur, pe care apoi il scuipa satisfacut si cu buzitele mustind de lapte. De cateva ori mi-a cerut el singur al doilea san, deci eu ma ghidez dupa ce doreste el.
gabitzam, voi cum observati, mama draga, ca unul din sani e mai mic ca celalalt? Unu la mana, la mine unul din sani e mereu mai gol si deci pare mai mic, iar doi la mana eu stiu ca la toate femeile (gravide, mamici sau nu) unul din sani e mai mic ca celalalt. Sau sa fie la unele diferenta asa de mare? Nu stiu, eu sincer nici nu-mi mai examinez sanii, ca ma ia groaza cand ii vad cat pepenasii si cand ma gandesc ca la anul pe vremea asta vor fi probabil bretele 
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
Daria_Ioana spune:
Lorich...
pt tine si Robert.
E greu pentru tine ca au venit mai multe probleme deodata la bebe mic.
Cu ochisorii si eu am avut probleme 2 luni in continuu si i-am dat Kanamicina sulfat si i-a trecut.
Stiu ca e iritant sa aiba bebe mic probele..oricat ar fi ele de mici sau mari te doare inima ca mamica .
Cred ca intr-adevar Cleo te poate ajuta cu sfaturii caci si ea a fost in locul tau si stie cel mei bine cum e.
Ylari
,intr-adevar frica la copii e destul de grava..nu te poti juca asa repede cu ea...
Trebuie sa ai mare rabdare cand ai copii..ei se schimba mereu si cand noi ne obinuim cu ei intr-un fel , ei deja trec la nivelul urmator de dezvoltare si de aceea e grea meseria de parinte.
Apar mereu noi provocari...noi aventuri carora trebuie sa le facem fata.
Ylari ,exact scaun ca ala din linkul pe care l-ai trimis de la chicco vreau sa iau si eu .
Scaunul de la CAssie inca il foloseste fata , si oricum e super folosita de fii-mea si vreau unul nou pt bebe mic...
Alysh, FELICITARi!..pentru diversificare.Ce bine ca ii place si nu refuza.
Sa ii fie de bine lui Vladut prima lui masa solida.
Exact cum ai zis si tu "practic copilul isi alege singur momentul cand incepe diversificarea".
Apropo de diversificare...eu oi fi mama denaturata sau nu...dar asta sunt...
Eu nu ma complic primele luni sa ii fac eu mancare..odata ca mi-e frica sa nu il stric la stomac...odata ca pentru 2-3 linguri cat papa ei la inceput nu stau sa gatesc ...
Eu si la Cassie am facut asa ..primele luni i-am dat numai la borcanase..am luat de la Firma Nestle...apoi am luat si iuart tot de la Nestle..si cereale tot Nestle si i le faceam cu lapte Nestle.
I-a mai adus ta-su cand venea cereale de la Gerber si era topita si innebunita dupa ele .
Dupa care ,pe la 8 luni am inceput si eu sa am curaj sa ii gateasc, mi-am luat blender si am si o carte cu retete de copii si ii faceam de acolo.
Probabil ca la inceput o sa ii gatesc eu doar supica si atat...sau cine stie poate o sa am curaj mai mult acuma decat aveam la Cassie.
Deja de la 1 an Casandra manca tot ce mancam si noi ca oameni mari...incercam sa nu fie prea gras..prea sarat si atunci ce gateam pentru noi era si pentru ea.
Am si eu un pic de emotii la diverificarea lui Darius... mai mult mi-e frica ca o sa refuze mancarea.
Oricum si el face cum zici tu ,Siomnacip...se uita la noi cu jind si baleste si inghite in sec.
LA CAsandra am inceput diversificarea de la 3 luni jumate ( in sensul ca ii puneam in lapte praf un pic de praf de cereale ca sa ii tina de foame )
Apoi de la 4 luni am inceput cu borcanase de la Nestle , si manca la inceput cam jumate de borcanas pe zi...apoi de pe la 5 luni incepuse sa manance un borcanas mic pe zi.
Eu nu sunt genul de femeie care sa pun la congelator sucuri...fructe...muraturi ..sa fac zacuste si mancaruri sa te lingi pe degete si alt chestii..
Le admir pe cele care pot si stiu
...dar eu ,dupa cum v-ati dat seama deja , sunt cam slaba la domeniul gospodarie -gatit si de aia mi-e frica sa ii fac eu mancare cat e bebe foarte mic.
Nu am incredere in talentele mele bucataricesti
Era super daca aveam si eu o mamica care sa faca asa ceva, sau care sa ma invete sau o bunicuta....
JAdy
, incearca sa faci cont pe picassa...poate merge mai bine.
Stephany. eu cred ca te stresezi degeaba cu laptele.
Nici eu nu am sanii intariti , decat forte rar cand doarme el prea mult si nu se scoala sa manance.
Nici noduli nu am , am sanii destul de relaxati si am inca lapte destul care sa il faca sa nu se trezeasca noaptea de foame si sa planga.
Mihaser ,
cred ca ti-e greu .
Ce ai mai facut cu examenul?
Cenia
, sa stii ca si eu m-am gandit la ce mi-ai zis despre scoala de asistente medicale, si chiar m-am interesat pe net despre asta.
Insa nu ma pot apuca acuma deoarece dureaza vreo 3 ani si o sa plecam la sigur in 3 ani si nu vreau sa merg degeaba.
Inca nu stiu sigur ce voi face acolo,nu e exclusa nici varianta asta.
De fapt , inainte sa fii ramas gravida ..am zis asa ca daca nu raman gravida si nu fac copii o sa termin scoala de asistente medicale cat stau in Romania si astept sa plec la el.
Insa Dumnezeu a avut planuri mult mai mari si frumoase cu mine...am 2 copii de care sunt
Scoala , cariera ,servicul mai pot astepta .
Alysh...super ca plecati voi 2 porumbei.
Si eu as fi plecat daca stiam ca las copii pe maini bune si stateam doar cu dorul de ei , dar nu si cu grija lor.
Reallaura,
ce bine ca ti-ai mai revenit si ai reusit sa te odihnesti.
Si mie imi place parul lung, si mereu dupa ce ma tund mai scurt
imi vine sa si imi pare rau..de exemplu acum de abia astept sa imi creasca bretonul ca parca imi sta pe creieri si nu imi place asa scurt.
Andreea, sunteti tare frumusei vooi 2
Anisiap, sa iti urez si eu Bine ai venit !..ca nu ti-am urat ...si cred ca nici lui JAdy
...nu i-am zis...
Am vazut si eu pozele...si imi plac tare mult ochisorii fetiteti tale.
Doloress, tinem pumnii la vaccin ..sa nu faca baiatul febra .
Miss, si eu sunt curioasa cum arati acuma..probabil ai pus deja poza cat am scris eu mesajul
Cami ,
...stiu ca tu ai impresia gresita ca m-am folosit de ce mi-ai zis tu despre niste informatii...dar nu e adevarat...eu doar am numit tipul de viza..atata tot , deoarece le cunosc..insa toate informatiile tu le-ai dat si pe forum...
Te inteleg...oricum si nu e nevoie sa imi raspunzi 
Imi pare rau de gresita interpretare ...dar nu mai pot schimba nimic
Inca o data iti zic ca te inteleg ,chiar daca tu nu ma intelegi.
Nu e nevoie.
La fel as fi reactionat si eu in locul tau, in mod sigur...la fel ai fi reactionat si tu in locul meu ,mai mult decat sigur..insa nici una din noi nu e vinovata de situatia care s-a produs.
jady spune:
MISS woau QUE GUAPA ce bine iti sta, si eu vreau
Stati sa ma duc sa mai imi bat capul cu pozele alea ca tare is incuiata

anisiap spune:
merci Miss imi place parul tau a meritat chinuiala
am vazut pozele am mai zis yo de bb DAVID ca e un scump seamana cu fiu miu cand era bb
am vrut sa dorm da sa dorm ALEE doarme de mult da nu s a putut am vecini noi portughezi au doi baieti unu de un an jumate si unu de 8 sunt terminare ii mai las putin si intru in ei curtea noastra comuna arata ca dupa razboi ehhhh asta e o sa dorm la noapte 
http://good-times.webshots.com/album/564034404CbidQP?vhost=good-times&start=132