Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (18)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

jady nu cred ca ai salvat pozele la sfarsit in webshots zice ca nu ai poze in album

http://good-times.webshots.com/album/564034404CbidQP?vhost=good-times&start=132

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

diversificare?
fetelor, ati luat scaun pt bebe? hai, facem un brainstorming, fiecare cu propuneri, linkuri, etc. Pana la babyexpo tre sa ma hotarasc ce reau, ce am nevoie.... mai ales ca s-a oferit cumnata mea sa mi-l ia cadou pt botez!

aaa, fetelor, sa imi laud fifitsa!!! s-a intors de pe burta pe spate!!! greu, agatsat, impins in mama, dar... s-a terminat relaxarea!!! de disperare, mama natanga am coborat patul fetei, la treapta de jos. Pt ca isi ridica picioarele pe sus, si isi agatsa in margine...iar mintea meaa.....
Bine, nu am coborat de tot jos, am pus sub saltea o plapuma, si practic e la inaltime cu patul nostru. Asha ca o vedem prin plasa. Plasa pe care fiica mea o linge cu mare spor!! o sa ii fac o poza .... ca la pushcarie

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

in legatura cu caderea parului nu va mai face ti probleme e normal sa va cada dupa nastere nu va apucati sa va tunde ti degeaba e de la hormoni
intre 3 si 6 luni cade nu o sa chelitzi

http://good-times.webshots.com/album/564034404CbidQP?vhost=good-times&start=132

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Cleo la noi pot scoate atela cand vreau, de fapt era pt noapte, dar mi-a zis asist de la gips s-o pun mai des, dar ma gandesc daca nu era mai bine gips de-a dreptul ca sa nu le lungeasca la infinit.

Te rog, spune-mi daca poti, cum faci masajul.

Lori, mami de pui drag si iubit Robert

Poze Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Jady, e foarte probabil ca ai pus pozele private, nu sunt publice, si de aceea nu le vedem si noi.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Cleo la noi pot scoate atela cand vreau, de fapt era pt noapte, dar mi-a zis asist de la gips s-o pun mai des, dar ma gandesc daca nu era mai bine gips de-a dreptul ca sa nu le lungeasca la infinit.

Te rog, spune-mi daca poti, cum faci masajul.

Lori, mami de pui drag si iubit Robert

Poze Robert

masajul il fac la labutsa, in exterior, acolo unde sunt oasele rotunde. Acum, nu iti recomand sa faci altceva decat cum zice dr-ul. pt ca difera de afectiune, termenul de talgus valgus e general, se refera la labutsa prea flexibila.... asha ca poa sa tina piciorul fie in exterior, fie in interior, si un masaj incorect ii poate face mai rau decat bine.
Atela ii pune piciorul in pozitia drepti si ajuta sa se intareasca os/articulatie corect.
la ce ortoped ai fo?
si intradevar, cat mai mult tinut - ajuta cat mai repede. Atat ca ma gandesc ca nu e f. confortabil pt pui....

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Laura si eu o sa incerc ce iei tu...cred ca mai trebuie schimbate...o luna galactogil, o luna ceai, o luna pastile ca sa-si faca efectul!

Cleo noi avem "mostenire" chicco poly ... e super scaun!

Si eu trebuie sa ma tund! As baga si o vopsea cu kolestol de la wella profesional dar nu am timp sa stau atat la coafor...cine alapteaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Cleo – ai fost si tu ieri la serviciul alocatii ? Nu te-am vazut, cu siguranta te recunosteam. Data viitoare cand ma duc dupa trusou te anunt, poate bagam o intalneala “la coada”. Promit sa iau si aparatul foto.
Laura – eu am avut, in plus si temperature 40 grade si am alaptat. Bebe s-a simtit bine si mi-a zis dr pediatru ca a luat anticorpii de la mine. Intreaba si tu pediatru si vezi ce zice ? Sa stai linistita, sa mananci paine prajita sis a bei ceai de menta sa te faci bine pana sambata la botez. Eu cand aveam febra, faceam un dus mai rece si imi scadeam temperature sip e urma alaptam. Si are dreptate Cleo – am slabit 3 kg.

Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor!!!!
Noi am fost in Morarilor, in parc. Imi place tare mult acolo. Laura, imi pare bine ca te simti mai bine si bineinteles ca e ok sa ne vedem maine daca vrei si daca te simti bine. Parcul nu e pe partea cu Biserica deci nu traversa, ne auzim la telefon daca e ceva. Imi pare rau ptr ciorba aruncata dar mai bine ai facut decat sa iti fie rau in continuare, bine ca ti-ai dat seama de la ce e.

Wow... diversificare... am niste emotii, dar abia astept! Nu stiu de ce, cred ca o sa am impresia ca am bebe mare!

Cleo felicitari la fifitza ptr "intoarcere". A mea nu s-a prins inca de faza... Dar isi aseaza capul intr-o parte cand oboseste, nu mai sta in nas. Ma amuza ca isi ridica fundul in sus, isi da seama ca nu s-a terminat distractia la intoarcerea pe burta. Imi pare bine ca i-am luat o jucarie ptr dintzi si o ia in manutza si o duce la guritza...

Asaaa, ce sa va mai zic?

Scaun de papa, am vazut tot asa unul de la chicco, stai ca pun linkul acum... http://www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&produs_id=792

Am uitat ce vroiam sa mai spun... va pup!

Revin...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

GAta fetelor....Vladut a mancat pt prima data suc de morcovi cu mere. Trebuia sa-i dau 20 ml pt inceput.....a mancat 80ml!!!!! I l-am dat cu lingurita de silicon. Era pur si simplu innebunit fetelor, in extaz. Inghitea rpd si apoi deschidea gurita aia scumpa si facea hhhhhhhhhhh, gafaia de placere si radea. A mancat cu o pofta de nu mai spun. PArca-mi spunea: "In sfarsit mai mami te-ai prins si tu ca ma saturasem numai de laptic" . Si asa cum povestea si Simo de MAteiut, asa si Vlad la masa se uita fix la noi si balasoia. IN plus incepuse sa se trezeasca la 4 dimineata , in conditiile in care de obicei se trezea la 6. De cand i-am pus cereale in laptic (de 2 zile adica) se trezeste spre 7 dimineata. Practic el a cerut diversificarea.

PS Mi-e teama doar de un big kk diarecios azi.

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput