***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (76)***
Raspunsuri - Pagina 14
doxinu spune:
ELTEKA bine ai revenit.Cum stati cu alaptatul?Ii mai dai?Daca nu sa imi spui si mie reteta.....![]()
ELLA ne-am intalnit cu BOB asta seara in parc,era cu soacra ;foarte grabiti iar el era tot un ras palariosul![]()
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
ankaa spune:
Salutare si de la noi.
Catalina felicitari pt bb2.Sa fie sanatos si sa ai parte de o sarcina usoara.
Eu bantui pe net,piticul doarme.Pt cine se plictiseste,intrati pe hainute punct ro.Si ink ceva...am gasit pe vanstore punct ro un poncho pt copii,park era cineva interesat..scriu asa ca sa nu-mi apara reclama.E la hainute copii 12-18 luni.O seara placuta in continuare
.
anka,
fericita de Florin Alexandru(23.06.07)
POZE
doxinu spune:
ankaa ti-am trimis PM,l-ai primit?
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
ankaa spune:
Da,l-am primit.Multumesc frumos Doxinu,Arcadia.
.
anka,
fericita de Florin Alexandru(23.06.07)
POZE
FILMULETE 4luni
doxinu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ankaa Da,l-am primit.Multumesc frumos Doxinu,Arcadia. .anka, fericita de Florin Alexandru(23.06.07)POZE FILMULETE 4luni |
cu multa placere

POZE 1 AN
minunea noastra Stefan
ella_74 spune:
Elteka,
bin ai revenit; m-am uitat peste pozele voastre; ce mare a crescut Elias si ii sta asa bine tuns; ce zambet strengar are in poze iar comentariile la poze sunt mortale.
pe ce meleaguri sunteti acum?v-ati intors in estonia? daca in iulie batea crivatul rau, acuma toamna cum e? sau poate am prins io vreme naspa la Helsinki?
Alyna,
bine ai revenit si tu din vacanta; ce feedback ne dai din Antalya?
poze frumoase ati facut , cel putin alea de familie sunt foarte reusite; cum a fost cu zborul, adica David a plans or ba? acolo ce i-ati dat sa manance? bine,voi n-aveti problema cu mancarea pasata cum avem noi dar vreau sa stiu daca ai avut ce sa alegi din meniul de copii oferit in regim de bufet.
Doxinu,
pai da, l-a scos tot soacra pe in seara asta, ca eu miercurea am tenis seara; iar in seara asta am stat mai mult decat de obicei, ca dupa ora cu profesorul am jucat meci cu o amica; am mancat bataie in 2 seturi
catalina,
suntem de-o seama
, si eu fac la anul 35 de ani dar nici nu ma gandesc la bebe2; poate sunt egoista, dar abia astept sa creasca ca sa pot face macar o parte din lucrurile pe care le faceam inainte de bebe; dar pe de alta vreau sa creasca si ca sa ma chinui mai putin cu el si ca sa putem pleca peste tot cu el.
Alyna24 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ella_74 Alyna, bine ai revenit si tu din vacanta; ce feedback ne dai din Antalya? poze frumoase ati facut , cel putin alea de familie sunt foarte reusite; cum a fost cu zborul, adica David a plans or ba? acolo ce i-ati dat sa manance? bine,voi n-aveti problema cu mancarea pasata cum avem noi dar vreau sa stiu daca ai avut ce sa alegi din meniul de copii oferit in regim de bufet. |
Intru pe fuga sa-ti raspund .
Ce sa-ti zic?Hotelul a fost oh insa cand am ajuns am avut probleme cu camera in sensul ca cea repartizata avea igrasie si am fost socati.Sora mea care platise sea view abia dc se vedea marea, mai mult avea priveliste la hotelul in constructie de langa.Am facut gura si pana la urma ne-au dat camere super ok.mentionez ca primele camere erau la parter si banuiesc ca toate aveau probleme de-astea.Din pacate un minus pt un hotel de 5 stele UAI
Pozele astea cateva care le-am pus sunt facute de un fotograf de la hotel care facea poze la cine dorea si am zis ca sa facem si noi cateva caci era doar 6 E poza.

Si cand ne-am pus pe facut poze.....ne-a disperat ala in fel si fel de pozitii si in final, cand ne-am dus sa vorbim de bani, sa le vedem.....surpriza
.Aveam 120 poze facute si initial ni s-a spus un pret de 600 E de ne-a picat fata!
Am reusit pana la urma sa negociem pana la 196 E.Nu era obligatoriu sa le iei insa asta era ideea la ei...sa te pacaleasca sa-ti faca multe poze si tu sa nu poti spune NU caci erau cu adevarat profesionale, super.Pana la urma ne-am ales cu Cd-ul cu toate pozele, 72 bucati scoase pe hartie , un exemplar cu toate mici-mici pe niste fasii lungi (sa zic asa) si un portret mare cu noi 3.Asta pot spune ca a fost cu ce ne-am ales, hainute pt bebe(preturi bunicele la Wenice, benetton si Whikiki-nu mai stiu cum se scrieCu zborul am avut emotii insa la dus a fost ok, doar putin marait la decolare.La intors, ultimele 20 min le-a cam urlat, cred ca de la presiune si pt ca mancase, a vomat insa era si f obosit caci dormise doar 1h jumate de la 12 la 13.30 iar avionul l-am avut la 17.30.A adormit cand aproape am ajuns acasa in masina si asa l-am depus in patut neschimbat si nemancat pana s-a trezit tarziu in noapte.
Cu mancarea a stat bine.I-am dat aproape orice.Avea si mancaruri speciale de bebe insa pe el nu-l prea coafau.A mancat cartofi de toate natiile gatiti, fripturica de pui, curcan, sosuri diverse, crochete de-ale lor cu branzica, fructe, supa de gulas(caci restul erau supe creme si erau cam naspa-abia asteptam sa ajungem acasa sa-i dau o supica buna de-a noastra), diverse prajiturele pe baza de gris.Dimineata ii dadeam ori paine prajita cu unt si miere/dulceata sau clatite simple sau cu diverse, painica cu cascaval, cereale cu lapte sau lapte cu biscuiti.....si cand nu avea chef sa manance ii dadeam sa rontaie diverse cornuri, chifle de-ale lor care erau super bune.Si cateva borcanele luate de acasa.lapte am avut praf de acasa si-l faceam cu apa plata si incalzit sub jet de apa care era clocotita la ei.A avut zile in care ma dispera cat putea sa manance insa si zile (mai ales la pranz) cand nu manca dar mai mult pt ca era obosit dar cand se trezea devora tot ce-i dadeam.deci, pot spune ca a amncat mai mult mancare normala decat cea speciala pt bebei.Unele din astea erau fara gust, tot felul de legume fierte si amestecate si nu punea gura pe ele.A baut f multa apa si ceai.Puteai sa-i faci acolo caci aveau toate felurile de ceaiuri.Eu i-am luat si de acasa granule.
Mi-a placut ca aveau scaune speciale de bebei pt la masa si am luat unul chiar si in camera, am avut si patut pt el, bilete gratis in parculetul de distractii pt copii.
Sper ca am reusit sa-ti raspun la intrebari.
pupici pt bobita.

PETRECEREA DE 1 ANISOR
PAPA BUN
Florentina Roman spune:
Catalina, felicitari ptr bb2! E greu cu 2 copii, dar satisfactia e pe masura.
Alyna, ma bucur ca v-ati simtit bine in Turcia. Si noi ne-am intors super incantati acum 3 ani din Antalya, iar acum nu ne-am gandit ca am putea avea parte de altceva. Oricum, copiii s-au distrat super si numai cand ma gandesc la asta imi mai scade furia ca am dat-o in bara cu vacanta asta.
Ella, da, si eu stiam ca in Kusadasi nu se compara conditiile cu cele dn Antalya, dar totusi...ne-a cam luat prin surprindere cu atitudinea lor de...rahat. Ne-a costat 2500 de euro. Nu mai spun ca aveau tip box-uri peste tot, chiar si la bucatarie.
E greu cu copii mici in avion...Era langa noi o familie cu o fetita de varsta lui Cip care a plans si la decolare si la aterizare de-ti rupea inima...si prietenul lui Tudor, care are 6 ani, a plans ca-l dureau urechile.
Florentina Roman spune:
Am vazut poze cu capsunei mari si frumosi, mi se face asa dor de al meu care inca e la tara...
Graviduta spune:
Alyna, foarte frumoase pozele, isi merita pe deplin banii platiti. E, cred, cel mai k lumea suvenir. Si bine ai revenit, ca ma tot gandeam ca nu mai apari pe-aici.
Ramona pe unde o fi?
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)