Puiuti de Randunici 2008!! (91)
Raspunsuri - Pagina 13
tuchita spune:
Inca nu, Stela! ma apuc si eu sa citesc ceva, macar sa nu zic ca n-am invatat deloc azi!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
amira_roxana spune:
stela din cate stiu eu humana 2 era initial de la 4 luni, apoi l-au schimbat de la 6 luni. nu stiu de ce. dar de ce vrei neaparat humana? eu as merge pe aptamil.
sovi, cleme, pai nu mai pot bb 2 din cauza operatiei. ar insemna vb lu' al meu, sa-mi comand si sicriul cand aflu ca sunt insarcinata. oricum eu imi doream un singur copil. dar daca ar fi fost sa mai raman gravida by mistake, as fi pastrat sarcina. acum trebuie sa am mare grija sa nu raman gravida, pt ca nu vreau sa fac avort, nu am facut niciodata.
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
pozici
pozici noi
somnorica spune:
Pentru Stela: Humana 2 pentru 4 luni se da ca completare pe langa lapticul de mama. Cea de la 6 luni se da atunci cand bebelul este intarcat. Mie mi-au spus sa raman pe humana pre. Precizez ca alaptez, iar completarea o dau doar cand sunt plecata mai mult de 4 ore de acasa. http://www.humana.de/en/index.html sper sa te ajute si site-ul acesta.
Robi
mstela spune:
Ieri m-a muscat Tea de tzatzi...

cleme
stii ca mai discutam noi pe aici ca fiecare copil are ritmul lui de crestere...stii ca si eu ma vaitam...dar observ ca timpul isi spune cuvantul si usor usor ii ajung si ai nostri pe bbii precoce..
tuchi,ce magneziu iei?Ce dulce Ili...
bubu,ce nasol ghinion sa stai o ora in soare
....
Deci zici sa iau Dentinox...ai folosit la vladut si mere bine??
mimo,bv pt achizitii!
cami,tu nu l-ai diversificat inca pe Luca?Cate kg are el?Si eu zic ca e mai bine fara fructe..Mai bine pun eu fructe in ele cand o veni vremea.
Roxana
poate iti da DD si bb2 si o sa fi bine!!Cine stie?As merge pe Humana fiindca eu am mai tot incercat formule pe ea cand era mai micutza si ultima data i-am dat humana AR.
sovi,unde ai comandat tu pe net si nu a mai venit?Si eu spun ca Omu nu arata de patruzech.![]()
somnorica,merci mult..deci pot sa merg pe cel de peste 4 luni...nu am inteles de ce ii dai humana pre..studiez acum si siteul
Cuscra,hai cu poze ca abia astept sa te vad!!!Bv ca Davidutul e bine cu manutza!
Revin si eu imediat cu poze de la nunta..
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
amira_roxana spune:
cat laplte papa bebeii vostri diversificati? am si eu o problema...
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
pozici
pozici noi
Kya spune:
Stela dupa ce au facut Humana 2 de la 4 luni, s-au gandit ei mai bine si au schimbat compozitia la Humana 1, si au spus ca merge pana la 6 luni de fapt. Acum la noi se mai gaseste Humana 2/4 luni doar pana se termina stocurile existente. Pentru ca nemtii merg acum pe schema Humana 2/6 luni, produc in consecinta.
Humana prebiotic banuiesc ca contine fibre prebiotice - sunt mai satioasa.
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui amira_roxana cat laplte papa bebeii vostri diversificati? am si eu o problema... ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)pozici pozici noi |
Dupa mesele de fructe sau legume (astea sunt cam de 100 ml) mai papa vreo 150-170 de laptic. Daca e masa doar de lapte atunci vreo 200 ml.
Seara inainte de nani portia este 240 ml.
Raluca mamica de
Sanziana
mititicaVarsta bebelinei
cami33 spune:
temperatura 37.8(masurata rectal) inseamna febra???
Mi se pare cam caldut dar doar la cap...
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
POZE NOI
pozici
Kya spune:
Mai, dar doarme fata asta a mea de vreo 2 ore jumate! Acum e 6 si astept sa se trezeasca pentru papa, dar doarme cu bulbuci.
Astazi pentru prima data a descoperit somnul pe burtica, si bag seama ca ii place foarte mult!
Si mai vroiam si in parc. Cred ca iar ajungem dupa 7... o sa se transforme in bufnita cu orele astea... 
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
Kya spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui cami33 temperatura 37.8(masurata rectal) inseamna febra???Mi se pare cam caldut dar doar la cap... Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008) POZE NOI pozici |
Febra e doar peste 38*, stai linistita.
Raluca mamica de
Sanziana
mititicaVarsta bebelinei