Puiuti de Randunici 2008!! (91)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Am inteles sa traiti!
Va voi povesti vacanta noastra din Ellada!Dar,la noapte

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

da symo...plictiseste-ne, te rugam!!! ce face barosanelu'?

kya dar vita stroganoff cum a iesit? ce bine a papat sanziana

bubu te-ai imbogatit cu banii de trusou, nu??

si eu am vazut poze cu andra de mihutza dar am uitat sa zic ca e superba puiutza mica. si imi place ce fata face la tati in brate. oare toate fetele sunt asa topite dupa tati?

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Simo, ce face manuta lui David?

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

POZE NOI
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Camiii ce emotionant! Mandrete de fata, gata sa isi ia zborul

Kya, hip-hip-uraaa pt randunoiul revenit :)
super subiectul la care ne-ai dat linkul, am felicitat-o si eu.
Deci de acum tot pe tine a picat facutul pilafului? Noua ne place si orezul boring, cu ton.

Cristina-multitask, la faza cu sora chiarca ne potrivim! si eu am una bucata sora in Buc, mai fara obligatii, dar astept sa mai creasca sash inainte sa abuzez de ea.
Ii place lui Vlad la cresa? Dar tu, esti impacata cu el acolo?

roxana, asa am avut intentia, sa dorm, dar m-au trezit telefoanele biznis de la miezul noptii catre sotul de 2x, apoi numai ce am adormit cu greu l-a apucat pe sash frikineala de kk, si dupa aia, tocmai la 4 am adormit :(... la 3.30 mancam branza cu rosii.
de ce nu se mai pune problema de bb 2? eu sunt in urma cu stirile..
sash inca doarme cu cracii goi. si fara sosete.

Liana, ti s-a facut bila patrata si te intepa? da cu painica prajita si orez cu morcovi :) sa treaca

Bubule, tare ti-au mers planurile de shopping. Cred si eu cu asa familie intelegataore... Si mai pleci si in Italia! verdeeeee m-am facut!
Naspa cu statul la coada pt banuti :( aproape umilitor pt situatia noastra, cu pruncii in dotare.

Monix, eu m-am casatorit cu Omu cand avea 39 de ani. Cand a facut 40 (anul asta) inca nu isi revenise din invaluirea mea. Asa ca eu sper ca am scapat de criza de 40 de ani. Sa tremure el, ca vine criza mea de 40 de ani
"pofta buna" la concert! mai, ce concertista esti tu...imi place!
Maiii da-mi si mie link cu gaselnita ta de tarc

Gecko, si sash se arcuieste la greu! patrik vad ca se antreneaza sa vi se urce in cap

Pidana, sa va fie de bine culoarea in obraji. Si mai lasa sporturile extreme ca gatitul, ca uite ce se intampla :)))

Mihuta
Somnorica multumim pt news
Pucca, ieri a fost cu "buna,pa" ca am venit tarziu. dar n-au intrat zilele in sac. Nu mai stiu, tu stai tot cic-ul acasa?
Noooo maiii Lyvy, asa-ti sade bine, LINISTITA! brava!
Esti prima cred care zice ca primul CM a venit in liniste si pace. Eu chiar azi mi-am luat de la farmacie fiole de algocalmin, sa fie acolo...

Tuchiiii inca putin si ti se umple casa cu ingerasi?
Si randunoiul tau e tare, ca le face fata copiilor. Parol!
Si da si cu struguri rosii, nu te lasa!

Ursu, Mimo, deci voi ziceti ca sunt bunute tarcurile de la brevi... mie mi se par cam mici, avantajul e ca se pliaza repede (presupun ca dinacelea aveti)

Azi i-am luat si eu lui sash orez simplu bebelac de la farmacie sa fie acolo, ca nu se stie in ce secol vin cele comandate pe net-milupa. neseriosi...

Simo, bine ai revenit! Sa va fie de bine! Davai povestea vacantei :)

dau send si ma bag sa mai fac un montaj cu sash

sovi& sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Buna dragelor,
eu sunt ocupata tare cu amandoi puii! Am fost la cumparaturi dimineata ( Kya, nu puteam veni in parc ) si inca mai am sa fac ceva bagaje pentru Razvanel. Ei pleaca diseara in Delta si Razvi e super incantat. Iar saptamana viitoare trebuie sa facem cumparaturile pentru scoala. Azi am fost putin cu puiul pe la gradinita lui ( fosta ) si ne-am intalnit cu educatoarea. Mi-am adus aminte de atatea momente frumoase si emotionante.

Cami, da, o sa bocim la greu pe 15!!! Frumoasa scolarita ta!

Tuchi, mai ai rabdare mami?

Amira, a fost foarte rau azi noapte!

Uffff, vrea Razva la calculator, asta e...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Am tras un mic pui de somn, deoarece vad ca de cand s-a racorit Diana a revenit la obiceiurile bune si doarme cate 3-4 ore la pranz.
Tuchi, pozitia preferata a Dianei este statul pe burta, mai putin in carut pt ca nu are loc si in scoica, oriunde ajunge imediat e pe burta.
Simo asteptam cu interes povestea si Roxana de ce nu se pune pb bb-ului nr 2? Eu una l-as face dar in conditiile de acum, fara nici-un ajutor nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Roxana,Barosanelu e bine-merci,a fost tare incantat cand ne-a vazut..la inceput nu prea stia cine suntem,dar cand a aparut David si-a dat seamaca e frate-su si a inceput sa se ranjeasca..pe mine m-a tras la greu de par si m-a luat de nas,a crescut mult intr-o saptamana....adica ,face mult mai multe decat atunci cand am plecat...e un scumpic...si mi-a dat si pupic
Cami,manuta lui David e ca noua..in prima zi i-am dat jos bandajul si i-am pus manuta intr-un sling..iar seara il legam cu fase,ca sa nu doarma pe ea!din a treia zi,avea o dexteritate f mare...acum poate fara probleme sa se ajute de ea,sa tina jucarii in mana,sa pape..maine mergem la control sa vedem daca s-a sudat bine umarul....i-a facut ffff bine marea la mana
Sovi,voi povesti

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Fata verde, si mie mi-a venit Cm a doua oara, tot fara dureri si disconfort, mai abundent in prima zi, care fu-se ieri si am umblat o gramada .
Mai, dar Omu' nu arata deloc a patruj de ani, zau!

Am citit si eu noutatile scriese de Somnorica, f. interesant de stiut.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Beyyy, ce buna a fost salata de spanac! Gustoasa rau, si plina de fier (Tuchi)

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Am revenit..M-am dus dupa cereale si lapte si am venit incarcata cu pungi...
Multzam inca o data fetelor pt sfaturi.
Cuscra,bine ai revenit fericita!
Am gasit cereale fulgi de orez milupa BIO fara lapte.
Acum intrebarea este cum ii dau,ca pe cutie scrie aiurea de tot..ii dau deocamdata cu laptic de la mine ca mai am in frigi.
Formula humana nu am stiut ce sa iau.
Intrebare pt mamele de bbi hraniti cu humana:
-de ce exista humana 2 si de la 4l si de la 6?Care-i difer?
-de ce e humana 2 prebiotic??
Uite de asta nu am luat...
tuchi,s-a reunit familia??

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput