Comori de nov-dec 04(184)
Raspunsuri - Pagina 9
onitza spune:
'Neata! Ma cam pregatesc de mers la biserica....voiam sa va pup dulce si sa va urez un wee placut in continuare!
OTILIA m mi-au dat lacrimile cand am vazut-o pe Ana, ca in ciuda piciorusului "busit" ea e zambareata!!!! Mor de dragul ei!!!! Pup-o din partea noastra pe printesa!!!! Tu cum esti?
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
FELIS spune:
OTILIA... pupam Anushca zambareatza... te topeshti cd o vezi atat de vesela...
scuzati ca sunt atat de laconica... si de citit citesc pe diagonala... ma dor ingrozitor ochii
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Ele spune:
Am atasat si eu cateva poze de la mare. Nu-mi cereti descriere ca eu dupa ce le atasez nici macar nu le mai vad. Si nici poze cu mine ca eu am fost pozarul. ![]()
MARE 2008
Elena & Denisa
NOI
FELIS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ele Am atasat si eu cateva poze de la mare. Nu-mi cereti descriere ca eu dupa ce le atasez nici macar nu le mai vad. Si nici poze cu mine ca eu am fost pozarul. MARE 2008 Elena & Denisa NOI |
Ce fata maree... si ce eleganta chiar si in costum de baie...
din cate vad eu.. Mihai a ramas cel mai mic de pe aici... 
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Otiliav spune:
Ele, ce domnisoara
tineti voi ascunsa . Ce plaja intima ati avut si ce valuri faine!
Alexa, Ioana, pana acum a fost bine burtica. Desi am tot ridicat-o nu m-au apucat contractiile, nu m-a durut, dar trebuie sa fiu atenta. Vroiam sa termin cu tratamentul pentru col la 28 de saptamani, dar daca se intampla beleaua o sa-l mai lungesc preventiv inca putin.
Acum ca nu mai are dureri are o moaca poznasa gen "Ooops, I did it again", pai cum altfel decat Ana nazdravana. Prevad ca va incepe cu laudele la gradinita despre cum a fost ea la spital si ce a patimit ea
.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
27+
Pozele noastre
paxela spune:
ele, intradevar o domnisoara
, si ce liber la mare, unde ati fost?
felis, pai mihai a ramas mic in ochii tai ca stai mereu cu el, dar a crescut si el odata cu toti copii, deja pe silviu la luat asa ca.... unde e mic????
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica ,
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=3" target="_blank">un vot si pentru noi la Danonino pax1 multumim
monica-elizabet spune:
Andreap, Doamneee...fata ce seamana intre ele fetele tale...tare frumushele mai sunt amandoua si tu la fel ca ele
si sa aveti petrecere frumoasa si de data asta la mare si sa o pupi si pe cris din partea mea
pe toate Duminica placuta
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Ele spune:
Sa va zic ca nu prea stiu unde am fost...
..la vreo 2 km de Mamaia, scria Navodari pe indicator dar nu as garanta ca eram in navodari. Am stat la un hotel care avea plaja la lacul Siutghiol dar la 100 m era marea. Da-ti cautare La scoica land si vedeti ce gasiti. Daca dau linkul cred ca e considerata reclama.
Era ceva lume dar nu in zona unde eram noi.
Oricum o apa calda care i-a priit Denisei. Dupa muuulta balaceala nu a reusit sa raceasca.
Multumim de aprecieri! 
Elena & Denisa
NOI
roserb spune:
Salutare, salutare!
Gata si vacanta noastra din Spania si imi vine sa plang cu lacrimi de crocodil ca de maine merg la servici
.A fost superb, toti sanatosi, peisaje grozave, am mers si in Barcelona vreo 2 zile, copiii au fost incantati desi i-am mai si alergat (dar am avut grija sa-i tentam cu diverse chestii ca sa coopereze). Vremea a fost f buna, fara sa fie exagerat de cald, Mihnea si-a infrant inca de la inceput frica de valuri pe care o avea anul trecut, ca atare tare greu l-am scos din apa. Au fost si destul de zbuciumati copilasii uneori, cu inalte note de teribilism, ai mei s-au certat destul de des, ca sa ma scoata pe mine din pepeni; am decis insa sa nu ma stresez si i-am cam lasat sa-si rezolve "dramele" singuri
.Mihnea a fost anti carne in ultima jumatate a vacantei, asa ca a trait cu legume, salate, inghetata suc si fructe. O fi vegetarian!
Poze DE AICI
Astazi am mers cu Bianca sa cumparam rechizite, peste o saptamana incepem scoala, si am emotii mai mari deca ea!
Fetelor, ce placere e in ziua de azi sa cumperi toate cele, se gasesc atatea minunatii incat am luat pe saturate (mai mult pt frustrarile copilariei mele, cand visam la penare chinezesti pe care cand le capatam era sarbatoare!)
Am vizionat toate pozele voastre, asa :
Gazella, bine ai venit, ai un baiat superb!(pe domnisoara n-am vazut-o!)
Felis, m-am bucurat sa va vad in poze, si probabil ca stii ca Mihaita iti seamana ff bine 
Paxela, m-ai dat gata cu Silviu , e tare istet!
Apropo, cred ca treaba cu silabele e si de la gradinita, si Mihnea imi tot arata cum ii invata sa desparta cuvintele.
Onitza, sa va fie de bine vacanta, pupam pe Paul care este copia fidela a lui tati.
Try, draga, a meritat din plin asteptarea din moment ce am vazut doi baieti minunati. Adrian a crescut asa de mare, ii urez si eu La multi ani, sa fie sanatos si ferit de probleme de acum incolo, e un adevarat barbatel, dar are asa, o finete, pare un copil mai linistit; de Alex nu mai zic, o sa fie un mare cuceritor, are o atitudine mortala, ca si cum isi cunoaste prea bine "capacitatile"!
Fulguletz, ce a crescut burtica, sunteti niste frumosi.
Irisina e o lady as always, pozele cu cainii sunt superbe.
Andreea, mai, parca ar fi gemene mandrele tale. Cand ma uit la pozele Sarei parca o vad pe Mariuca mica. Iar nora-mea e bineinteles o frumoasa , are niste poze mortale la mare, de fotomodel; imi pare rau ca nu am reusit sa stam mai mult in parc atunci, dar ne pregateam de facut bagaje, etc, la un moment dat ne-om vedea si noi in tihna.
Ochi verzi, Diana ta e o dulceata, si in plus e si talentata. Sa-ti fie de bine schimbarea de look, imi place mai mult noua culoare!
Otilico, o facurati lata de data asta! Pupam Anuta sa se repare piciorusul repede, iar tie iti doresc putere sa faci fatza la asa solicitare, ai grija cu ridicatul! Nu ai nici o posibilitate sa o duci in Romania in perioada asta? - ma gandesc ca ti-ar fi mai usor.
Oricum, remarc din poze ca e plina de buna dispozitie, si are o figura de mare smecherie.
Adriana, ma bucur ca vacanta a fost placuta, stiu ca aveai emotii inainte de plecare. Gemenii sunt frumosi si finutzi, asa, ca tine!
Eveline, Bianca ta parca e o printesa, e delicata si frumoasa!
Ele, am inteles ca e frumos in partea aceea de litoral, nu e asa balamuc ca in alte zone. Ce costum haios are Denisa!
Roxana&Co
ochi_verzi spune:
Ele, e o scumpa Denisa si-i asa serioasa
Am tras si eu un pui de somn, de multa vreme n-am mai dormit la pranz. Ma doare ingrozitor gatul intr-o parte...ori am tras curent(la scoala totul e deschis), ori am dormit stramb ca de dimineata ma tot supara. M-am masat un pic cu diclofenac mentolat dar, parca s-a dus durerea si pe umar. De nu ma lasa deseara il masez cu crema calda.
Astept sa se trezeasca si matzulini si sa vedem pe unde circulam ca-i tare frumos afara.
O duminica placut in continuare!
Mihaela si Diana 22.11.2004