Comori de nov-dec 04(184)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Roxana, e mortala Bianca in poza asta
Si un strambarici
Se pare ca v-ati distrat grozav, iar copiii dormeau cum apucau cand ajungeati in camera

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Roxana am vazut pozele. Poza care ii place Mihaelei imi place si mie. Oricum am vazut niste copii veseli si niste parinti frumosi.
Mai costumul e alegerea fica-mii. Nu pe gustul meu dar ce conteaza gusturile mele?!!!
Daca copilului nu-i place nu se imbraca cu el.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Roxana am vizionat pozici, superbe
iar copii unul mai frumos ca altul
lasa emotiile , ca ai fata mare acum

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica ,
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=3" target="_blank">un vot si pentru noi la Danonino pax1 multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

De jumate de zi sunt ingrijorata cu:
de o saptamana am niste dureri de burta ca si cum mi-ar veni ciclu, ceva scurgeri cu firicele maronii prin ele. Asta nu ar fi poate nimic daca nu s-ar suprapune peste intreruperea mea de pastile antibebe.Intreruperea fara scop de conceptie ci doar sa-si mai revina putin organismul.Si ca sa pun si cireasa pe tort beau si antibiotic.
Sunt confuza, mi se invart in cap o mie de variante si o singura solutie: ne-a dr, pe care il urasc .
Acuma daca a inteles cineva ceva...aveti vreo idee??

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Citat:
citat din mesajul lui roserb

Salutare, salutare!

Gata si vacanta noastra din Spania si imi vine sa plang cu lacrimi de crocodil ca de maine merg la servici.A fost superb, toti sanatosi, peisaje grozave, am mers si in Barcelona vreo 2 zile, copiii au fost incantati desi i-am mai si alergat (dar am avut grija sa-i tentam cu diverse chestii ca sa coopereze). Vremea a fost f buna, fara sa fie exagerat de cald, Mihnea si-a infrant inca de la inceput frica de valuri pe care o avea anul trecut, ca atare tare greu l-am scos din apa. Au fost si destul de zbuciumati copilasii uneori, cu inalte note de teribilism, ai mei s-au certat destul de des, ca sa ma scoata pe mine din pepeni; am decis insa sa nu ma stresez si i-am cam lasat sa-si rezolve "dramele" singuri.Mihnea a fost anti carne in ultima jumatate a vacantei, asa ca a trait cu legume, salate, inghetata suc si fructe. O fi vegetarian!

Poze DE AICI

Roxana&Co
POZE CU PITICII

ROSERB maaaiii... dupa prima poza cu o printesa adevarata si a daua cu un castel superb... am crezut ca sunt in imagini de poveste... am revenit insa in prezent cu pozele din apa... apoi... ce sa zic.. e clar ca nu v-ati plictisit.. ati avut ce vedea.. am vazut si alte imagini de poveste care m-au cucerit... ... Ai niste copii tare frumosi... Servici usor de maine..

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Roxana, bine ati revenit. Ana a primit o rochie identica cu cea a Biancai, doar ca este un roz-ciclamen, ma streseaza mereu sa o imbrace dar inca nu am gasit ocazia potrivita . Am ramas uimita de mimii de pe strada, am intalnit si eu in Berlin 2 artisti dar nu aratau asa gen sperietoare , tot doamnele niste dragute.
Si am furat si o idee de coafura, cea de aici, mai ales ca azi a fost prima zi in care i-am impletit codite si tare drag mi-e sa o vad asa, parca-i scolarita. Aoleu, am mai gasit una si mai complicata aici, ei ce opere de arta.
Ha ha ce este Bianca aici.
Vai ce zambet fermecator, bravo Mihnea.
Se pare ca ati vizitat multe locuri cu arhitecura deosebita.

Ele, mai daca nu ma insel si cu Denisa erai pe antibiotice, asa stii tu sa faci copii . Un test de sange ai facut sau macar unul de la farmacie. Eu acum am avut vreo 3 zile scurgeri maronii care s-au oprit si atunci m-am gandit sa iau un test si fuse pozitiv, chiar nu credeam sa fi ramas dar se pare ca mie imi prieste luna martie .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 27+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Salutare de la mare!

nu e rau deoc sa te relaxezi in scaun cateva minute, sa iti delectezi ochii cu copii frumosi si poze din concedii reusite!

PAXELA sper sa nu faca o tragedie din faptul ca el inca e la casa mijlocie, desi ai dreptate, la ei astea pot fi adevarate furtuni

OTILIA judecand dupa zambetul Anei nu s-ar zice ca sufera vreun pic un pentru fata nazdravana!

FELIS parca dureaza de ceva timp melancolia asta a ta...nu are de gand sa te lase, hai ca a venit toamna, acusica numaram bobocii
si nu uita, cei din urma vor fi cei dintai!

ELE si pozele voastre m-au lasat cu gura cascata...pai eu nu am parte de asa ceva,. nici macar la o fosta plaja militara nu e atata de liniste, zau! Denisa e o scumpa si cocheta!

ROSERB cand vad ce copii mari ai, abia astept sa scap si eu de cosmarul crescutului...dat fiind ca cel mic e mult mai nazdravan, am senzatia ca timpul sta pe loc si ma uit cu jind la altii, care deja au scapat de griji, de scutece... maine promit sa nu mai scriu despre asta
Eu am emotii ca incepe Matei gradinita, dapoi tu ca mergeti la scoala! Bianca ce zice? e incantata?

Doamneee! cum or putea unii avea plaje atat de curate si mare atat de verde???

sunt putin ingrijorata ca cel mic cu manuta lui...nu pare ca face progrese deloc. Il doare inca, e tot umfata si pare ca incet-incet se trece vanataia. Dar pana marti cand trebuie dat bandajul jos mai e putin..si dupa aia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Roxana,sa va fie de bine concediul. Ce bine ii sta Biancai cu cosite. Vreau si eu pentru Amira...dar deocamdata ma joc cu suvita din varful capului.

Mirandolino,oare n-ar trebui sa mergeti mai repede la medic? Zic eu ca macar durerea ar fi trebuit sa treaca dupa atata timp.Pupici la labuta schioapa.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mirandolina, pe Ana a durut-o cam 1 zi, atat i-am dat calmant, 3 doze de Nurofen la 8 ore. Dupa aceea nu a mai cerut. Iar azi la 4 zile de la accident am pus-o jos pe o paturica se se joace cu niste omuleti si am gasit-o in cealalta parte a camerei, s-a tarat pana la canapea. Si eu cred ca nu-i normal inca sa aibe dureri si inca sa fie umflat (ma refer la dureri fara sa faca ceva cu mana ca asa si pe Ana o doare daca misc piciorul in anumite pozitii). O radiografie ati facut?
Miha, pai tu nu vezi cat am asteptat eu ca sa pot impleti ceva , tu sigur nu vei astepta peste 3 ani.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 27+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Roxana, sa va fie de bine vacanta ca dupa cum am vazut din poze a fost superb; super copilasi, mamici si tatici si peisaje pe masura; am notat statiunea ca mi-a placut tare mult si poate in viata asta om ajunge si noi pe-acolo. Ca si la Otilia, mi-au placut coditele lui Bianca, opera ta? complicat sau nu? sa mai creasca si fetele mele ca in momentul de fata Ada nu ma lasa sa-i fac nici o codita;
Mihnea e un baiat jos palaria si fetele or sa traga la el ca la borcanul cu miere asa ca tine-te bine de-acum incolo, trebuie sa faci trierea.Pupici la toata gasca si sunteti super extraordinari.

Ochi-verzi pupici la Diana artista si la mamica ei cu ochi fermecatori ne dai gata cu ochii tai si cu freza cea noua.

Fulguleatzo super gravidutza esti si David e un dragut cu parul lui blond si mutrisoara de neamt adevarat. Pupici de la fetele mele pt dragutul de David.....nu ne spui ce ascunzi acolo in burticutza?????/

Otilia pupam Anutza cea draguta si sper sa scapati repede de ghips; stiu cum e ca si Ale a fost cu mana dar e greu pentru tine acum mai mult decat pentru ea ca trebuie sa o ridici cam mult. Ai grija de burtica si sanatate multa

Andreea sa va fie de bine botezul, ai niste fete super dragute si care seamana foarte bine, 2 printese dar deja stii tu ca asa sunt. Foarte cochete la botez si super dragute...tu unde esti prin poze ca nu te-am vazut?????

Adriana pupici la Bianca si Tudor de la Ada si Alexia si ce frumoase poze de la mare am vazut; imi aduc aminte de papanasii pe care i-ammancat la Chios cu voi anul trecut, yamiiiii..ce as manca acum...sper la anul sa ne vedem sanatosi. Pupici de la noi pentru clujeni

Dana am vazut si pozele cu Irisina,superbe ce de obicei, poti sa o duci la sedinte de fotomodel ca ei nu-i mai trebuie training la ea totul e natural si e o frumoasa de nu se poate. Nici mama ei nu e mai prejos ca de, fetitele mai seamana si cu mamele lor, ha ha ha ha Mai incanta-ne cu niste poze cand mai ai vreme

Am vazut si noi baietii lui Try pe viu ca am fost la petrecerea lui Adrian care e un scump, frumos si smecheras si care nu sta un pic, umbla peste tot si e un dragalas. Alex e baiatul cel mare al lui mami care o sa franga multe inimi printre domnisoare. De mami Try n-avem cuvinte, arata super bine si s-a pregatit cu o gramada de chestii super delicioase, inclusiv sushi facut de ea super bun. Astept reteta cand ai vreme Andra, nu ma uita, ha ha ha .Pupici la baietii de baieti si la mamica lor.

De noi ce sa va zicem, crestem frumos si serbam ziua lui Ada in curand. Fetele merg la gradi, noi la servici si totul se desfasoara fara probleme majore
Am pus niste pozitze noi pentru cine vrea sa ne mai vada.

Va pupam pe toate cu mic cu mare si sa aveti o saptamana scurta si usoara.

La Multi Ani!!!! tuturor Mariilor si un pupic dulce pentru fiecare dintre ele.

Mergi la inceput