cluj rulz! - cap.83
Raspunsuri - Pagina 6
mariana tache spune:
Buna dimineata, dragele mele.
Deianira, imi pare tare rau pt tine si fetita; din ce ne spui e f nedrept si trist
. Din grupul nostru s-ar putea sa fie in masura sa te ajute Svety, desi lucreaza la Turda; poate ma insel, dar sa vedem ce ne zice.
Aurelia T, nu stiu nici o garsoniera de inchiriat; dar poti cauta cu succes pe acest site: http://www.piata-az.ro/Inchirieri.aspx
Flavia, drum bun sotului tau; la noi e o vreme superba
.
Dupa masa asta am program de
; de cand au plecat copiii nu s-a miscat nici un fir de praf in casa asta; toate-s in buna ordine, dar cu praful de 3 degete
. Wish me luck!
Sa aveti o zi frumoasa!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
carrie spune:
neata si de la noi,
puiul mic isi face somnul de frumusete, eu imi injectez cafeaua, si dupa ce se scoala fugim dupa Thea ca nu mai poate nici ea nici noi![]()
am facut cartofi frantuzesti si rulada de carne.azi dupa masa aveam programat un mic party de ziua mea si-a lui Mihai cu cativa prieteni vechi dar l-am amant pe sambata viitoare din motive organizatorice.
Mariana succes si spor la treaba
Deianira, nici nu vreau sa ma gandesc prin ce treci...ce fel de parinti mai sunt si astia?de fapt la cate se intampla nu ma mira nimik, spune-ne cum te-am putea ajuta.
Flavia succes la lenevit numai sa reusesti
cat sta sotul tau in State?
Stanca tu ce faci?te-ai saltat peste marginea butoiului?
mai bag o tura de cafea ca am tensiune 8 cu 5
va pup, mai viu azi
roxana1974 spune:
Buna dimineata!
Dna Tache of course ca am scris frumos pe felicitare
Edith ne-a multumit deja!
Am baut cafeaua si merg la bucatareala, deseara merg sa alerg in parc..mai viu
Roxa
asi spune:
Roxa nu m-am saltat ca am nevoie de motive sa o fac.oricum salvez bine aparentele![]()
Noi ne pregatim sa facem un gratar in curte.
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de 
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
squirrel spune:
Hop si eu la cafea,am trimis barbatii la cumparaturi.
Luxul de a lenevi a fost doar pentru seara de ieri, azi inapoi la treaba pe langa casa, spalat, calcat (Vlad are camasi albe la uniforma si l-am invatat ca trebuie sa le schimbe zilnic
).
Husbandu sta 10 zile in state 5 la serviciu restu la plimbat prin Washington , sa mai studieze piata, noroc ca e pe cheltuiala firmei(cica doar asa au gasit bilete de avion)
Deianira , m-a durut sufletu cand am citit si imi pare tare rau. As vrea sa te ajut insa nu cunosc pe nimeni in domeniu.
Fetelor o saptamana de butoi e destul,mai ales ca e soare si va pregatiti de gratare . Aici de 2 saptamani de cand ne-am intors daca am vazut cerul albastru 2 zile, in rest gri-asta duce incet dar sigur la deprimare.
Ma duc la treaba sa ma tina departe de butoi.
PS Vlad face prajitura- momeala la buna dispozitie.
Va pup
Flavia
squirrel spune:
Evdent ca am uitat ceva-dar cred ca deja v-ati obisnuit, va rog vreau si eu pe listuta cine ma trece si pe mine? 
Tot eu.
carrie spune:
Mariana acuma am vazut, n-am pus pozici inca, trebe sa selectez din vreo5 filme
Flavia, ioi nasol cu atata ploaie, aici chiar e frumos acum, dar ne-a plouat si pe noi destul anul asta.
romana_74 spune:
DEIANIRA- imi pare rau pentru ca ai sufletul trist... poate SVETY te poate ajuta... SVETYYYYYYY......
Fetelor... nu pot sa nu ma laud cu una bucata sot nebun si iubitor... saptamana trecuta mi-a spus ca un client de-al lui de la RENAUL, caci el acolo lucreaza , doreste un BMW 318 si nu are cine sa i-l aduca. Bun, pana aici! Mi-a spus ca s-a oferit ca merge in Germania dupa masina clientului si sa nu ma supar ca ma lasa cateva zile singura, dar ca sa vina cat mai repede, merge cu avionul. Am fost de acord, of course, oricum face fiecare ce vrea la noi in familie, fiecare are programul lui si nu ne cerem voie sau chestii din astea. Asa cum va spuneam, a mers in Germania si a ajuns azi noapte pe la 2. Dimineata, m-a intrebat daca am vazut masina, iar eu i-am spus ca nu ma intere din ce moment nu e pentru noi. Am uitat sa va spun ca fiecare are masina lui si suntem multumiti de ele. Totusi, a insistat sa o vad, dupa care mi-a dat cheile si mi-a urat sa o folosesc sanatoasa si fara incidente... E NEBUN!!!! Dar si masina e o bijuterie!!!
Deianira spune:
Multumesc mult de raspunsuri
.
Si mie mi se rupe sufletul de puiul asta mic care pleaca departe singurel, tot ce imi doresc eu e ca dupa ce ajunge ea acolo, sa afle cineva de incredere (de asta am apelat la voi, fetele de pe forum)cum e locul, daca ea e ok si daca sunt bine tratati copii pentru ca vreau sa fiu sigura ca aflu adevarul. Eu planuiesc sa vorbesc cu ea la telefon si sa-i trimit lucrusoare, sper sa fie tot bine, sa ii mearga ei bine si sa creasca frumos, chiar daca pe mine ma va vedea mai rar pt. ca mi-e destul de greu sa ajung la Cluj.
O sa mai citesc pe la voi, poate poate apare ceva
.
O duminica frumoasa va doresc.
svety spune:
Deianira, trimite-mi un mesaj cu datele copilului sa vad ce pot afla. Cred ca nu te confrunti prea des cu chestii de astea...nu poti fi indiferenta, dar trebuie sa treci peste situatiile astea. Noi avem zilnic astfel de probleme. Si mai urate... Relatiile mele cu DPC Cluj sunt in felul urmator:
dar mai am si prietene acolo. As putea sa te ajut cu nr. de telefon, dar sa stii ca au conditii acceptabile la Cluj. Unde au transferat copilul? La ce centru?
Romana
suuuuuper! Sa o folosesti sanatoasa si cu grija mare!
"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy