cluj rulz! - cap.83

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Am uitat....

Sanatate bolnaviorilor!

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steaua spune:

Am aparut si eu.......... cred ca dupa un an. Sper ca urmatoarea postare sa nu fie la anul.
Va multumesc mult pentru urari.
Nici nu stiu de ce nu am mai scris........ Cred ca de lene si mare-mare stres.Cristiana, cred ca ar trebui sa ne luam de mana si..... nu-sh ce sa facem.. Am avut, cred, cel mai greu an din viata mea (intoarcerea la scoala dupa doi ani, Alex la cresa, al meu husband cu redactarea tezei de doctorat, apoi o carte, apoi concurs la UBB etc). Acu' iarasi scoala, gradi, trebuie sa incep elaborarea tezei mele....... of-of.
Fetele noi (pentru mine)- bine v-am gasit!

Mariana, cum fu prima zi de gradi? Cine ii duce? Cum sunteti? Ma gandesc joi profund la voi.
Ioana, voi cum sunteti? Cand apti de o pupaceala de 3 ani?
Roxana, !
Svety, imi pare rau de nereusita! Poate te asteapta ceva mai bun! Cum e Dani?
Stanca si Cristiana
O noapte linistita va doresc!Mai viu!

Mergi la inceput

Poftiti la cafea!

Corina bine ai revenit!

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna dimineata, dragele mele.

Stanca, tocmai mi-am pus sortul ca sa va pregatesc o cafea; dar cum circula vorba "de la altul vesnic e mai bun", am sa-l dau jos si servesc de la tine; mmmm buna tare! multumesc.
Razvan e ok, nu? daca a mers la gradi inseamna ca nu-i nimic grav; ma bucur!

Corina, bine ai revenit! Asa te vrem, aproape de noi si cu scrisul .

Manu, draga mea; sunt multumita; te trec imediat pe listuta; acum pot sa-ti urez de sanatate . LA MULTI ANI, draga mea! Sa fii mereu la fel de puternica si frumoasa ca si in prezent; sa ai parte de impliniri.

Simona, si spor la servici; imi place tonusul tau; imi da energie +; noua nu ne zici ce intalnire ai azi???

Roxana, categoric! si noi te iubim! esti asa draguta; f frumos cadou ai primit; sa-l porti cu placere; abia astept sa vad cum il porti .

K; ma duc sa-mi bag capul in hartii; va pe toate; sa aveti o zi minunata!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Mariana, ce buuuuuuuuuuuuuuuuna este cafeaua.. si ce bine ma simt acum: puternica si frumoasa (plus bronzata)...
Roxa, fain cadou.. abia astept sa-l vad...
Ma duc si eu la hartiile mele ca ma asteapta o sedinta lunga... sper sa ma trezesc pana atunci

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Simona il sun azi si-l intreb ca vreau sa il intreb si de gastroenterolog.
ce e cariotipul?

multumesc de ganduri, sunt umpic paranoica cu bolile fetelor, incerc sa nu fiu.
am fost cu Thea azi si Orasan mi-a confirmat diagnosticul de pelada dar mi-a spus ca nu e o problema asa neagra cum o vad eu.in primul rand nu e asa negru cum vad eu, facem tratament si speram sa nu se extinda.in nici un caz nu e pe baza nervoasa,mai degraba din cauza unei infectii streptococice avuta in trecuta, dar factor de risc e ca i-a aparut cam tanara, bine e ca am depistat-o in faza f incipienta.
Promit sa fiu mai pozitiva, stiu ca am o problema aici, eu care la job sunt asa de strong si sigura pe mine.

Stiti voi ca eu is cea cu pinkul la mine deci nu-s in pericol de blue numai de stress:)

Mergi la inceput

Roxana foarte frumos cadou, dar, chiar asa, are o semnificatie anume?

Mergi la inceput

tot eu...cu o perla...

i-am tot pove la Thea de mamutzi ca ii plac...no si sambata nu voia sa se culce de amiaza, ma tot convingea ca nu e cazul si printre parlamentari si cu lacrimi in ochi zice:"maaami, lasa ca pe vremea mamutzilor oamenii sigur nu-si culcau copiii de amiaza"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Analiza cariotip - analiza cromozomilor pentru depistarea eventualilor factori de risc sau anomalii genetice. Merci!

Mergi la inceput

Cristiana dar Theodora a avut infectie streptococica?
Sa speram ca nu se mai extinde si ca va ramane la stadiul asta.
Dragute perle!Si noi avem probleme cu somnul la amiaza.

Mami de Razvan si de

Mergi la inceput