Aspirante optimiste > 20 (342)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

eu citesc aici zi de zi pentru ca am petrecut f mult timp la acest subiect si este o legatura speciala intre noi ,dar de scris scriu numai cand cineva intreaba ceva si pot sa ii raspund.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

rallu

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Cred ca ne-a prins depresia de schimbare a anotimpului!!! Eu mi-am facut cont aici in ideea ca mai discut cu fete care isi doresc acelasi lucru: un bebe. Dar nu vreau nici eu, ca si voi, sa devina obsesie. Speram sa ne ridicam moralul reciproc; daca stai si comentezi subiectele astea cu persoane pe care nu le intereseaza, la un moment dat te interiorizezi.
Propun sa discutam chestii mai vesele, strict la obiect si cand nu e sa fie, sa incercam sa trecem cat mai repede peste moment...Daca nu a fost sa fie nu trebuie sa incepem sa compatimim atata o persoana - cred ca ii facem mai mult rau. Pana la urma ca nu ai ramas insarcinata intr-o luna nu e o tragedie-tragedii sunt alte lucruri care s-au intamplat si pe care le stiti si voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Si ca sa fiu in pas cu moda...ma retrag si eu .

Pai ce...sa raman de caruta?

Eram la plimbare cu barbata-miu intr-o zi si un grup de baieti de vreo 10-12 ani au trecut in fuga pe langa noi.
La vreun minut...trece pe langa noi si unu mic 7-8 anisori, fugind mancand pamantul si tipand cat il tineau plamanii: "Heeeiiii, asteptati-ma si pe mine!!!!!"

Cam asa si eu...."LUATI-MA SI PE MINEEEEEE!!!!!"

Ce ziceti facem subiect nou: "Aspirante retrase in cautarea optimismului"?

Suna bine, nu?

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png

Mergi la inceput

Hai ma ca nu e chiar asa

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Buna fetelor!!!
Lalala tu cum mai esti?

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_olaf spune:

buna ce e cu linistea asta aici? toata lumea se pare ca si-au pierdut optimismul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui uve_got_mail

Cred ca ne-a prins depresia de schimbare a anotimpului!!! Eu mi-am facut cont aici in ideea ca mai discut cu fete care isi doresc acelasi lucru: un bebe. Dar nu vreau nici eu, ca si voi, sa devina obsesie. Speram sa ne ridicam moralul reciproc; daca stai si comentezi subiectele astea cu persoane pe care nu le intereseaza, la un moment dat te interiorizezi.
Propun sa discutam chestii mai vesele, strict la obiect si cand nu e sa fie, sa incercam sa trecem cat mai repede peste moment...Daca nu a fost sa fie nu trebuie sa incepem sa compatimim atata o persoana - cred ca ii facem mai mult rau. Pana la urma ca nu ai ramas insarcinata intr-o luna nu e o tragedie-tragedii sunt alte lucruri care s-au intamplat si pe care le stiti si voi!

asa este

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

eu sunt prezenta la datorie numai ca abia acum am ajuns de la munca acasa ... la munca nu am acces la calculator

si o sa iau si eu o pauza de doar vreo 2 ore de forum timp in care ma bag la sooooooooooommmmmmmnnnnnnn ca picotesc deja

dar revin numaidecat pe baricade mai tarliu

http://tt.lilypie.com/ZiFyp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimica36 spune:

buna fetelor
Sunt si eu pe aici!
Mai timida ce-i drept, dar va citesc mesajele.
Sapt viitoare ma duc la doctor.
Incep noi analize (sper) la Niculescu Silvia. Stie cineva ceva de ea?
Dar la Liana Ples a fost cineva de curand?

Vreau sa fiu mai repede !
Vreau un

Somn usor buburuza1979

Mergi la inceput