Aspirante optimiste > 20 (342)
Raspunsuri - Pagina 10
titi143 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami_antonia titi143 acele analize se dau expre de catre doctorul ginecolog daca e musai obligatoriu....sau daca considera el ca e nevoie...si nu sunt gratuite...se platesc....in schimb sunt altele care pot fi date de medicul de familie si sunt gratuite....glicemia, calciu, fier, leucocite.....etc.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() la toata lumea 16+Camelia |
stiu ca se platesc in general dar acum se fac gratis doar aici la cluj, este singurul loc in toata tara. Acele analize sunt sponsorizate de catre cineva. Stiu ca in general costa destul de mult in jur de 500 lei dar aici sunt gratis.
si eu vreau bebe!
ancadragoman spune:
Titi daca sunt gratuite eu zic sa le faci ca daca ai anticorpii nu o sa le mai faci cand ramai insarcinata.Este vb de toxoplasma,listeria,etc?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
klaussa spune:
Buna fetelor!
Am nevoie de parerea voastra...acum o luna am obtinut, dupa un an lung de asteptari si incercari, a doua liniuta pe testul de sarcina.L-am facut in ziua 30, sincer eram convinsa ca nu avea sa fie pozitiv. Mi-am facut repejor programare la medic pentru o ecografie.Dupa doua zile cand m-am trezit am descoperit ca incepusem sa sangerez, ca si cum imi venise menstra...asa ma simteam...sanii nu ma mai dureau asa tare...toate simptomele pe care le avusesem disparuse asa deodata...M-am dus repede la primul medic pe care l-am gasit disponibil si am facut si testul la sange beta hcg care a aratat ca a fost o sarcina foarte mica dar pe care am pierduto..cel putin asa a zis si doctorita la care m-am dus imediat.De curand am fost la alt medic, care sa spun asa m-a cam socat...Eu m-am dus cu ideea ca ceva, o afectiune...o anume cauza... imi provoaca avort spontan(mentionez ca anul trecut am mai avut un avort spontan).Mi s-a spus ca defapt nu a fost sarcina, ca la o valoare asa mica al beta hcg-ului nu a fost sarcina(valoarea 15 iar pentru confirmarea sarcinei trebuia sa fie peste 10...asa scria pe analizele de la laborator). Acel medic m-a sfatuit ca trebuie sa incepem sa investigam cauzele pentru care nu raman, nu cauzele care im provoaca avort spontan...inclusiv mi-a spus ca trebuie sa fac analize prin care se verifica permeabilitatea trompelor...
Nici nu stiu ce sa mai cred...a fost sarcina sau nu?
Va rog sa imi spuneti si parerea voastra...
Multumesc!
iubita_tiana spune:
fetele mele, nu intru prea des la voi, dar nu mi place cum ganditi,...
eu intru pe acest topic pt ca ma incantau optimismul vostru, si ce descopar azi? TRISTETE TRISTETE TRISTETE....
cine a murit? ati murit cumva? au murit cumva barbatii de pe lumea asta?
treziti va..eu am pierdut 3 sarcini...dintre care una la 24 sapt.....am trecut print-o nastere si tot sunt optimista...va veni bebele...va veni, fiti sogure...si off..cu cata oboseala o sa va treziti pe cap atunci, si stari de rau, si durere.....si cu cata emotie o sa asteptati sa nasteti....traiti aceste vremuri altfel, fiecvare moment e unic...si cel prentatal si postnatal....
va rog eu, fiti tari, nu va refugiati in idei De genul: NU MAI INTRU PE FORUM CA MA DOARE!!
sa ca va provoaca rau ceea ce se intampla...lucruri rele se intampla mereu, dar si bune....trebuie sa traim la maxim,....cand mi-am pierdut ultimul bebe, la 24 sapt...am crezut ca voi muri de durere si de lipsa lui, ...si numaram zilele...pana la cele 6 luni de pauza sa treaca
si au trecut, dar m-am trezit cu clamidia si acuma o tratez....oricum o cura de antibiotice inainte de sarcina e buna....orice boala am avea...
dragele mele, astept cu drag ziua cu cele 2 liniutze..si pana atunci traiesc, respir si ma bucur de viata....
inca o speranta sfaramata...
oanaiacovita spune:
Klaussa, nu am inteles..cum valoarea 15 si ca se fie sarcina tre sa fie peste 10? Ai vrut sa zici 5? Oricum, tot ce e peste doi este un inceput de sarcina. Aici la aspirante de-a lungul timpului au fost fete cu sarcina care la bhcg au avut 2 si un pic (care a si nascut deja) si 4 (care acum e insarcinata in mai mult de 10 sapt, nu mai stiu). Si lista poate continua.
Pentru un medic poate nu a fost sarcina, pentru noi este un inceput de sarcina...normal...asa incep toate...
Mergi si fa investigatiile de care zice, si tu fii impacata ca poti ramane.
Ca si mine, cauta cauza pentru care nu o poti duce mai departe.
Iubita Tiana, tocmai pentru ca e un subiect optimist, fetele care nu se mai simt asa, e normal sa faca o pauza. Aici sunt multe vesti triste si fiecare le ia cum simte, si mai ales cat de apropiata de persoana respectiva este. Eu una stiu sigur, ca pentru mine forumul a facut mai mult rau decat bine. Pentru ca desi stiu multe chestii pe care nu le stiam, m-a adus in pragul unui stres mare, tocmai pentru ca lucrurile nu ies ca la carte...si stiind multe, te cauti de multe. Si nu mereu e cel mai bun lucru.
Parerea mea este sa respectam deciziile fiecaruia. Si eu am facut pauza de foru,m, m-am intors mereu...pentru ca s-a creat o legatura. Oricum putina lume s-a putut rupe cu totul.
Oana
noi2
"TODAY is a gift, that is why it is called THE PRESENT..."
klaussa spune:
buna oana!
Valoarea care mi-a iesit a fost 15 iar pe buletinul de analize scria ca valorile care indica sarcina trebuie sa fie peste 10...si a mea era deci 15, iar medicul de care spun, a spus ca nu este suficient pentru o sarcina...a spus ca o valoare de 50 indica o sarcina viabila...nu inteleg de ce mi-a spus ca trebuie sa imi verific trompele cand eu deja sunt la a doua sarcina pierduta...
Oricum o sa ma duc la alt medic pentru o a doua parere...vroiam sa stiu si parerea voastra...sau sa impartasesc ce mi s-a intamplat...
Papushiyka spune:
Buna fetelor! Eu nu am mai intrat de mult, dar am si eu o rugaminte din suflet: imi poate da cineva o lista cu analize preconceptie sau un link macar? Am un medic de familie, sa zicem mai nepriceput, si as vrea sa merg eu direct cu lista. Stiu ca mai demult era o lista la inceputul capitolului, dar acum nu mai e. Multumesc mult!
iubita_tiana spune:
oana, asculta un sfat de la mine, patita la fel ca tine, nu renunta la conceptie, fa ti analizele uzuale, de toxo, clamidia, infectii, fungi la secretie..si da i bataie...ce sa mai zic de mine, cu 2 sarcini pierdute una la 6 si una la 8 sapt, plus cea de la 24 dintre ele...
inca o speranta sfaramata...
oanaiacovita spune:
Tiana, departe de mine gandul de a renunta la ideea de conceptie. Este visul meu cel mai mare. Am zis ca renunt o perioada pana imi fac analizele de care zici si tu tocmai pentru ca mi-e teama sa nu fie in ele vreo problema..pentru ca nu imi explic care sa fie problema. SI nu vreau sa mai incerc pana nu le am pe astea facute. Vreau sa ma privez de un stres ca asta...pentru ca dupa ceva timp de incercari sa traiesti bucuria de a vedea II si apoi sa se naruie atat de repede...nu e usor deloc. Tocmai cele trecute prin asta stiu cat e de greu...
Klaussa, nu vad rostul HSG-ului. Eu refuz cu indarjire sa il mai fac. Daca toate imi sunt bune, poate atunci...dar pana nu sunt convinsa ca doar el ramane pe lista, nu il fac.
Oana
noi2
"TODAY is a gift, that is why it is called THE PRESENT..."
kitzy spune:
Avem pozici noi la semnatura pt cine vrea sa ne vada.
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)

16+