Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (108)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Ellis mai atipeste si ea o jumatate de ora -o ora max dimineata si seara afara,dar la pranz doarme cel mai mult.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

Neatza feteleeeeee!
In sfarsit ma simt si eu om, acum dimineata nu a mai avut febra Alexia.
Vroiam sa va spun ca nu a fost viroza ci Roseola Infantum, o boala de-asta de bebei ca rubeola dar mai usoara (CUM O FI UNA GREA???).
A avut febra mare 4 zile, in a cincea eruptie cu bubite mici pe fata, trunchi, in urmatoarea zi si pe membre, ganglioni inflamati peste tot de era copilul meu numai galme, lipsa apetit (a slabit tare) mananca bine numai lapte, fructe bucati sa le pape din mana.
Ii scosesem masa de la miezul noptii si acum am bagat-o la loc, sa isi revina cu greutatea ca ziua face greva foamei...
Dar acum dimineata bubitele erau fffff palide, aproape ca nu se mai vad, asa ca mergem spre insanatosire!!

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Aralia imi pare rau ca a trebuit sa treaca prin asta mititica ,dar ma bucur ca sunteti mai bine acum.Pupam pitica

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Buna dimineata.... si vad ca nu s-a dat ....Poftiti aici
Noi ne apucam de o ciorbica mica sa avem ce papa azi

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ARALIA- bine ca isi revine pitica - Doamne Ajuta! Aveti voie sa iesiti afara cat aveti bubite, acum ca a trecut febra?

Noi in continuare avem muci, acum cand a adormit i-am mai tras putin mucii si a iesit un firisor de sange...mititica.

Eu am dat jos 4 kile in 10 zile, nu aveti de ce sa ma felicitati, oricum sunt umflata rau, mai am de dat vreo 20.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Buna dimineata!

In sfarsit am reusit si eu sa ajung la zi cu cititul!

La multi ani sarbatoritilor de zilele astea!

pentru toti puiutii bolnaviori! Insanatosire grabnica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Am avut si noi o problema cu burtica. De vineri incepuse sa faca niste scaune mai moi, sambata cam apoase iar duminica pana in ora 13 facuse de 5 ori si toate apa. Asa ca am ajuns la spital de unde mi-au spus ca pe langa regimul pe care o trecusem eu si hidrasec si biotics sa ii scot si laptele, sa ii dau lapte fara lactoza. Asa ca ieri a avut un singur scaun si nu a mai fost apos. Numai ca azi-noapte a tusit de vreo cateva ori, asa ca acum sunt cam speriata sa nu o luam de la capat cu bronsiolita! Urmeaza si un dinte, probabil si de la asta a avut problemele cu burtica.
Ieri am fost la controlul de 9 luni la pediatra, si ea asa zice, ca trebuie sa sparga un ditisor gingia ca se simte. Eu nu prea imi dau seama pentru ca nu ma lasa deloc sa ma uit un gura ei, iar daca bag degetul plange.
Noi avem la 9 luni 8.500kg si 70cm. Nu a mai luat deloc in greutate de o luna si jumatate, sau o fi luat si a slabit apoi cu bronsiolita, ca nu prea manca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ADRIANA - SANATATE ANTONIEI! HAI CA NU O LUATI IAR DE LA CAPAT! CU DINTII ASA PATIM SI NOI, ARE SCAUNE MOI PT FIECE DINTISOR IESIT! IAR ACUM MAI VINE UNUL + UN CANIN!

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

neata

mama de serban pavel(28.11.2007)
poze

povestea noastra

http://picasaweb.google.com/BicaSerban/DiversificareInVersiuneFuturista POZE NOI
http://video.google.com/videoplay?docid=-1055353380504549316

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

ARALIA- bine ca isi revine pitica - Doamne Ajuta! Aveti voie sa iesiti afara cat aveti bubite, acum ca a trecut febra?

Noi in continuare avem muci, acum cand a adormit i-am mai tras putin mucii si a iesit un firisor de sange...mititica.

Eu am dat jos 4 kile in 10 zile, nu aveti de ce sa ma felicitati, oricum sunt umflata rau, mai am de dat vreo 20.

POVESTEA NASTERII

Am iesit afara in fiecare zi, era groaznic de plangacioasa si maraita toata ziua, doar afara se linistea...
Sanatate multa si voua!

Mergi la inceput