Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (108)
Raspunsuri - Pagina 13
karina1976 spune:
Hop si noi!
Da' nu cu vesti bune: tusesc puii mici ... amandoi!
Incep sa ma disper .......
sau mai bine 
Corina -
de
Paul - 04.06.2002 si
Patricia - 13.11.2007
"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis DANY- inca mai caut variante cu iesitul afara. Azi a dormit picea de la 9.40-11.30, i-am dat atunci fructele, la 12.30-14.00 am mers afara si la 14.30 scandal mare la legume, vroia sa pape, dar ii era somn si incerca sa vomite, i-am adaugat putin pui cu legume de la nutriben, ca e preferatul ei, si a papat vreo 150-160, acum doarme; deci am incercat sa aiba numai doua reprize de somn si am facut-o lata. cum naiba mai procedez? sfaturi? MIHA, NU ZICI NIMIC? Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NASTERII http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI |
Eu in mod normal ii dau fructele la 9.00 si pe urma ies afara. Daca e obosila doarme in carut, daca nu , asta e . Revenim la 12.00 in casa papa de pranz si se culca. Cand am fost cu Anacami in parc al meu a dormit jumatate de perioada indiferent ca noi vorbeam si pe langa el era agitatie.
Deci incerc sa ii respect programul pe care l-a avut din totdeauna de iesit afara.
Daca mai avem timp de parc mai iesim o tura si de la 5.00 la 7.00 seara. Apoi baie, la 20.00 masa de seara, la maxim 21.00 doarme dus.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
mariussimiuc spune:
citat din mesajul lui Ank83![]() |
Si tu stergi praful?
La ora asta? Si ca s-o citez pe Anca:"intrebarea e,pana acum ce-ai facut?" Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Ank83 spune:
eu nu sterg praful!!!
... pot sa imi fac linistita de cap si dupa canapea, ca nu mai raman gravida..
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Ank83 spune:
Si daca vrei sa iti spun ce am facut pana acum... bine iti spun...Am fost la nisip pana s-a facut noapte cu feciorul si ne-am jucat frumos pana am gasit polistiren si l-am muscat bine de tot 
iar eu am umblat disperata cu degetul sa il scot din gurita 
... Il mesteca cu o pofta ...ziceai ca mesteca guma 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Ank83 spune:
si cand ma tot aplecam la Raul sa ii iau una alta ce baga prin gurita si ii tot spuneau ca nu e voie ....se trezeste si o baba de printr-un bloc vecin sa imi zica si ea mie ca nu e voie sa fiu cu spatele gol...mai ales ca sunt gravida 
... ca eu daca nu imi spunea ea parca nu stiam
.Bine ca nu a priceput fiu-meu ca si eu am fost certata ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Ank83 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ancadragoman
e lasa acum ....ca oricum dau refresh mai des decat respir Ellis pe Maria o scoate mama afara dim vreo 2 ore si eu seara de pe la 7 pana pe la 10 anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca |
...este platita dupa cate refreshuri da pe DC
Seful tau stie madame , ce faci tu in timpul orelor de program ???

Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Ank83 eu nu sterg praful!!! ![]() |
Da' mai incapi dupa canapea fato?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Ank83 si cand ma tot aplecam la Raul sa ii iau una alta ce baga prin gurita si ii tot spuneau ca nu e voie ....se trezeste si o baba de printr-un bloc vecin sa imi zica si ea mie ca nu e voie sa fiu cu spatele gol...mai ales ca sunt gravida ![]() ... ca eu daca nu imi spunea ea parca nu stiam .Bine ca nu a priceput fiu-meu ca si eu am fost certata |
Pai tu n-ai citit regulamentul de gravidanta pana acu?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

ALESSIA MARIA (20.11.2007)

Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)