Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (108)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karina1976 spune:

Hop si noi!

Da' nu cu vesti bune: tusesc puii mici ... amandoi!
Incep sa ma disper ....... sau mai bine

Corina - de Paul - 04.06.2002 si Patricia - 13.11.2007

"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

DANY- inca mai caut variante cu iesitul afara.
Azi a dormit picea de la 9.40-11.30, i-am dat atunci fructele, la 12.30-14.00 am mers afara si la 14.30 scandal mare la legume, vroia sa pape, dar ii era somn si incerca sa vomite, i-am adaugat putin pui cu legume de la nutriben, ca e preferatul ei, si a papat vreo 150-160, acum doarme; deci am incercat sa aiba numai doua reprize de somn si am facut-o lata. cum naiba mai procedez? sfaturi? MIHA, NU ZICI NIMIC?

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Eu in mod normal ii dau fructele la 9.00 si pe urma ies afara. Daca e obosila doarme in carut, daca nu , asta e . Revenim la 12.00 in casa papa de pranz si se culca. Cand am fost cu Anacami in parc al meu a dormit jumatate de perioada indiferent ca noi vorbeam si pe langa el era agitatie.
Deci incerc sa ii respect programul pe care l-a avut din totdeauna de iesit afara.
Daca mai avem timp de parc mai iesim o tura si de la 5.00 la 7.00 seara. Apoi baie, la 20.00 masa de seara, la maxim 21.00 doarme dus.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Si tu stergi praful? La ora asta? Si ca s-o citez pe Anca:"intrebarea e,pana acum ce-ai facut?"

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

eu nu sterg praful!!! ... pot sa imi fac linistita de cap si dupa canapea, ca nu mai raman gravida..

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Si daca vrei sa iti spun ce am facut pana acum... bine iti spun...Am fost la nisip pana s-a facut noapte cu feciorul si ne-am jucat frumos pana am gasit polistiren si l-am muscat bine de tot iar eu am umblat disperata cu degetul sa il scot din gurita ... Il mesteca cu o pofta ...ziceai ca mesteca guma

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

si cand ma tot aplecam la Raul sa ii iau una alta ce baga prin gurita si ii tot spuneau ca nu e voie ....se trezeste si o baba de printr-un bloc vecin sa imi zica si ea mie ca nu e voie sa fiu cu spatele gol...mai ales ca sunt gravida ... ca eu daca nu imi spunea ea parca nu stiam .Bine ca nu a priceput fiu-meu ca si eu am fost certata

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

bai nene incercam si eu sa lucrez ceva pe aici si nu stiam cine bate la tobe,cand colo Andreea

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

ups... am dat-o in bara... unii muncesc si eu ca nesimtita le distrag atentia

rusine la mine! iertare!!!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

e lasa acum ....ca oricum dau refresh mai des decat respir
Ellis pe Maria o scoate mama afara dim vreo 2 ore si eu seara de pe la 7 pana pe la 10

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

...este platita dupa cate refreshuri da pe DC ..
Seful tau stie madame , ce faci tu in timpul orelor de program ???

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Citat:

eu nu sterg praful!!! ... pot sa imi fac linistita de cap si dupa canapea, ca nu mai raman gravida..

Da' mai incapi dupa canapea fato?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:

si cand ma tot aplecam la Raul sa ii iau una alta ce baga prin gurita si ii tot spuneau ca nu e voie ....se trezeste si o baba de printr-un bloc vecin sa imi zica si ea mie ca nu e voie sa fiu cu spatele gol...mai ales ca sunt gravida ... ca eu daca nu imi spunea ea parca nu stiam .Bine ca nu a priceput fiu-meu ca si eu am fost certata

Pai tu n-ai citit regulamentul de gravidanta pana acu? Ia sa vezi ce amenda ai sa primesti tu acu...

Mergi la inceput