LACRIMI ...pentru nimic
Raspunsuri - Pagina 2
gabriella1 spune:
zepellina,unde ti-e puterea de alta data? Am citit multe din mesajele tale de aici de pe forum...erai alt om la momentul acela.. puternic,pus mereu pe glume... ei,capul sus, fii tu doamna din trecut..doamna pusa mereu pe sotii.Toate vin si toate trec,noi suntem aici ptr a te face sa -ti fie mai usor.
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
zepellina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabriella1 zepellina,unde ti-e puterea de alta data? Am citit multe din mesajele tale de aici de pe forum...erai alt om la momentul acela.. puternic,pus mereu pe glume... ei,capul sus, fii tu doamna din trecut..doamna pusa mereu pe sotii.Toate vin si toate trec,noi suntem aici ptr a te face sa -ti fie mai usor. Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
multumesc
Gabriela, ma simt bine. M-am ofticat putin ca a facut viata misto de mine, sau altii si am pierdut timpul. Si cate lucruri misto se puteau intampla, cata distractie
gabriella1 spune:
iaca,vezi ca poti? ia fa acum lucrurile alea mijto si treci nitel si la distractie... da' sa stii ca vin si io.
o zi minunata,iti doresc
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
grodear spune:
Trebuie sa ti revii cat mai repede si sa ti faci toate mofturile si tot ce doresti. Eu iti urez succes!
Ralu- mamica de fetita superba!!!
gabriella1 spune:
zepellina, esti ok?mai da-ne un semn!
Gabriela
zepellina spune:
Fetelor, multumesc...eu cand am scris acest subiect eram bine, sunt bine, Dumnezeu m-a ajutat sa ma linistesc. Era o concluzie, ca au fost prea multe lacrimi. Citesc in continuare celelalte subiecte si sunt alaturi de voi. Trebuie sa stiti ca exista viata si dupa si chiar foarte frumoasa.
Multumesc prietenilor care au fost alaturi de mine, si celor care au intrat in panica crezand ca "iarasi" am dat inapoi scriind un nou subiect. Nu am dat.
gabriella1 spune:
Eh,uite femeia puternica !
pupic si s-auzim ca te recasatoresti.Io vin la nunta,ma fac si nasa
Gabriela
zepellina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabriella1 Eh,uite femeia puternica ! pupic si s-auzim ca te recasatoresti.Io vin la nunta,ma fac si nasa Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
nici chiar asa Gabriela. Pai abia m-am linistit si vrei sa ma nenorocesti??? nu ma mai marit, dar la vreo petrecere as participa.
grodear spune:
Ai vazut ca se poate sa ti fie si mai bine? Fii cat mai optimista si iti urez sa te linistesti pe deplin!!!
Ralu- mamica de fetita superba!!!
gabriella1 spune:
las', timpul vindeca ranile.Astept sa ma chemi de nasa.De petreceri inca nu e rost,vorbeste tu cu Doamne,Doamne, poate te asculta si -mi da un bebe, si-o punem de-o cumatrie de vrei n! zile !
Gabriela