Darius Andrei - Un Ingeras senin al Cerului (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Trec zilnic pe aici, sa vad e mai faci.
Asa de tare ma intristez, cand vad cat de tare iti plange sufletul!
Totusi, sper ca in curand, sa te vad si zambind!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

cami si eu intru mereu aici si as vrea atat de mult sa spun ceva care sa ti aline durerea,dar stiu ca orice as spune,cuvintele sunt de prisos....

ma gandesc cand scriai la odisee,ce fericita erai...sa dea dumnezeu sa faci cat de curand parte din alta odisee si finalul sa fie unul fericit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Cami, am citit de multe ori topicul tau si nu mi-am gasit cuvintele. Dar azi am decis ca asa putine si poate prost gasite, cuvintele mele vor facilita acceptarea.
Azi se implinesc 7 ani de cand nepotelul meu s-a dus la ceruri. Avea o luna si a suferit mult in luna aceea. Am trait atunci drama surorii mele impreuna cu ea, si acum dupa 7 ani pot sa spun ca nu trece... nu astepta sa treaca durerea, nu trece... doar se ascunde, coboara undeva in profunzime... accept-o ca parte din tine.
Poate o sa para crud ce spun si nu vreau sa te ranesc, vreau doar sa iti prezint realitatea mea, a noastra.
Sora mea a reusit sa treaca peste impasul emotional cumplit facand un alt copil. Si la ea au existat probleme si raceli in relatie tocmai datorita suferintei cauzate de pirderea acestui copil. Dar singurul tratament pe care l-au gasit amandoi a fost un alt bebe, desi stii si tu ca nu ai starea psihica sa te apuci de asta... dar in cazul ei, asta a fost solutia.
Sambata am facut parastas de 7 ani si atunci am vazut ca durerea nu trece cu timpul... doare la fel de tare, dar iubirea pentru al doilea copil ii da putere. Si eu am suferit cumplit dar nu pun nicidecum pe acelasi plan suferinta mea cu a ei. Nici nu indraznesc sa compar.
Vreau doar sa iti spun ca eu cred cu tarie ca Dumnezeu ne da atat cat putem duce, nu mai mult. Si cred ca tu esti un om ales, pentru ca nu toti avem puterea...da, e putere, desi tu crezi ca esti la capatul puterilor. Si ingerul tau iti da putere. Si el e bine acolo sus, si atunci cand vei face pace cu tine, va veni in vis. Crede-ma ca spun cu tot sufletul cuvintele astea.
Daca vrei sa vorbim, eu voi citi in continuare subiectul... ai incredere in planurile lui Dumnezeu, pentru ca te-a ales... poate ca vei zice ca vorbesc de aiurea... poate te vei supara, nu asta vreau, nu vreau sa te ranesc mai mult.
Aproape ca am atins si eu marginea de jos, stiu ce inseamna nebunia si pierderea luciditatii, dar vreau sa te rog sa ai incredere in tine...
Sunt cu tot sufletul alaturi de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Eu de cate ori te citesc...nici nu am cuvinte, nu pot decat sa ma rog ca D-zeu sa va aline...
si sa te am si pe tine in gand inainte sa adorm, alaturi de cei ptr care ma rog...
si sa ma gandesc si la ingerasul tau...
e atat de crunt...cuvintele lui Eleni m-au daramat , parca o aud pe mama sotului meu(si ea a pierdut o fetita de 6 luni)

Cateodata ne spune ca o viseaza, ca ii vorbeste, ca o linisteste, si ne spune cat e de frumoasa...stiu ca poate parte dintre oameni ar cataloga-o drept...senila, insa noi stim ce fetita ce a pierdut-o ii este aproape, si stim ca ele doua, au o legatura speciala.

Caile Domunui sunt atat de nebanuite...

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=2cfbb99e9546e611e2a484&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Albastrel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...si eu l-am visat pe Darius...ma tinea de mana si ma mangaia...imi mangaia mainile si obrajii...

...sper ca Dariusica sa nu ma paraseasca niciodata...inainte sa-l nasc spuneam mereu...ca in sfarsit mi-a dat si mie Doamne Doamne pe cineva pe pamantul asta care sa fie alaturi de mine....nu stiam ca era pentru asa putin timp...

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Eleni...asa si Dariusica...a trait doar o luna...pentru el cred ca fost asa de greu...el a suferit foarte mult atunci...foarte mult...
..imi pare rau pentru sora ta...nu e drept sa traim asta, nu e drept!
..e ingrozitor sa merg la mormantul lui...dar in acelasi timp nu am cum sa nu merg acolo...e ca un fir care ma trage acoo...si merg...si e asa liniste...o liniste care ma omoara...eram pregatita pentru tipete...nopti nedormite...nu pentru linistea asta care ma omoara!

Nikole eu l-am visat acum cateva zile pe Dariusica ...la inceput parca nu era el...apoi mi-am dat seama ca e el deoarecece vb cu el...asa cum vb eu cu darius...iar el asa ma mangaia...erau multi in jurul lui...nu-i baga pe nimeni in seama...numai pe mine ma mangaia....

Plang mult, foarte mult...azi ar fi facut 3 luni ingerasul meu......iar maine sunt 2 luni de cand a murit...

Lupta cu kg

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Intre tine draga mea, si sufletul acestui copilas, va fi mereu, acum si dupa, o legatura speciala.
Stiu ca asta nu e o consolare, dar cu timpul vei "vedea" si vei intelege muuult mai mult decat o poti face acum.
Dupa ce soacra mea a pierdut fetita, ani de zile a cautat un raspuns,s-a chinuit mult pana si-a gasit linistea.
Acum...e bine, e chiar foarte bine, desi durerea nu se diminueaza, a invatat sa o accepte, la fel si trecerea copiluli ei in...alta lumea, si isi continua si traieste fiecare zi, ca si cum ar fi ultima.

odata mi-a spus ca ar dori sa o vada mai des, ca stie ca de multe ori poate e chiar langa ea, poate ii zambeste, ii ofera o floare si ea nu o poate vedea.
m-aimpresionat pana la lacrimi... am inceput acum abia, de curand, sa o inteleg

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=2cfbb99e9546e611e2a484&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Albastrel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

of, camy, mi se rupe sufletul cand te citesc. nu vreau sa zic ca mai bine asa, dar am o prietena care are un baiat de 2 ani pe care-l vede stingandu-se zi de zi, fara nici o sansa.........de ce oare atata suferinta?????????sa-ti dea DD putere si alinare. sunt alaturi de tine......atat cat pot

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

duminica am luat o carticica de la manastire....azi am reusit sa o citesc pe toata...am gasit in ea foarte multe lucruri frumoasa...printre care si asta:

Mama pentru-al ei copil
Are scumpe dezmierdari,
Are inima cu ochi,
Are ochi cu sarutari;
Plansul lui e plansul ei;
Orice-l doare, pe ea doare.
Ea traieste pentru el;
Cand el moare si ea moare!

este o poezie de Vasile Alecsandri...atat de adevarata!!!

..imi aduc aminte cand il vedeam pe Darius ca se chinuie...imi aduc aminte cum puneam mainile la urechi sa nu mai aud cum plange...asa tare ma durea ca PE EL IL DUREA!...imi aduc aminte cum il leganam...plangeam de-mi sareau hainele pe mine..si-i cantam...poate..poate ii mai alin suferinta!

Lupta cu kg

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemimay spune:

buna Cami! vreau sa iti spun ca si eu am trecut prin ceea ce treci tu si ca numai Dumnezeu mi-a dat putere sa trec prin incercarea asta(nu stiu ce m-as fi facut daca nu as fi crezut in Dzeu,mai mult ca sigur as fi innebunit). pe data de 12.08.05 am nascut o fetita minunata,bucuria sufletului meu dar din pacate bolnavioara tot o malformatie a inimii o malformatie ireparabila. a trait doar 9 saptamani timp in care i s-au facut 3 operatii la inima iar in data de 13.10.05 in timpul celei de-a treia operatii a murit. nu pot sa iti spun ce am simtit si ce simt si acum cand scriu aceste randuri pur si simplu nu exista cuvinte care sa poata descrie suferinta din inima mea. te inteleg perfect,iti simt durerea si nu pot decat sa iti spun ca Dzeu stie de ce a decis sa il ia pe puiutul tau la El. nu pune intrebari si nu cauta raspunsuri,pt ca noi nu suntem in masura sa intelegem voia si planul lui Dzeu. poate candva vom avea raspuns la "DE CE". iti doresc multa putere si mai ales curaj sa mai primesti un bebe. Dumnezeu m-a binecuvantat din nou dupa inca o pierdere in 2006 cu o fetita sanatoasa care e aerul pe care il respir e lumina ochilor mei. ea nu o inlocuieste pe surioara ei si nici nu imi alina durerea pe care o am in inima. e ca si cum iti lipseste un deget de la o mana. ii simti lipsa chiar daca mai ai 4 degete. nu vreau sa mai lungesc povestea vreau doar sa-ti spun sa nu iti pierzi curajul si sa nu-ti fie teama sa mai primesti un copilas. dumnezeu sa va poarte de grija si sa va binecuvanteze.

naomi 23.11.07

Mergi la inceput