Darius Andrei - Un Ingeras senin al Cerului (2)
Raspunsuri - Pagina 18
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus ..fetelor...toate care scrieti aici...imi sunteti de ajutor...chiar ma ajutati...aici simt ca mai e ceva de la baietelul meu...va rog sa intrati aici si sa scrieti! Lupta cu kg Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei |
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
chris27 spune:
Cami draga!Eu intru aici zi de zi si citesc!Sunt cu sufletul alaturi de tine,inca de atunci,de cand s-a intamplat1Nu ti-am scris decat o singura data pt ca-mi era teama ca n-o sa gasesc cuvintele potrivite,mi-a fost teama sa nu te ranesc si mai tare!... Vorba poate alina si...tot vorba ,poate biciui!Stiu ca lacrimile tale curg in continuare.Nu as fi avut,in veci,puterea ta!Vreau sa stii ca am fost si sunt alaturi de tine,pana o sa-ti gasesti linistea!Se spune ca nici o persoana nu e de neinlocuit!Se spun multe lucruri neadevarate.Stiu cum e sa-ti ramana sufletul,cumva,ACOLO...E tare trist Cami...Ti-ar fi mai usor putin daca ai stii ca sunt si eu o mica parte,langa tine?!?...Copilasul tau nu va fii niciodata uitat...multa lume se gandeste la voi,cred ca putine fete scriu...cred ca le e teama sa nu te raneasca si mai tare...Iti doresc sa ai multa putere,sa iti dea D-zeu multa dragoste din partea celor pe care tu ii iubesti!Si rabdare...Va fii bine!Cred asta si...am sa fiu langa tine atata timp cat vei avea nevoie...Pup.
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra
vias spune:
..va multumesc la toate...
...in week-end am fost la arges..la parintii mei...ieri a fost ziua nepotelului care care 6 ani..mai are o surioara de 2...am mers acolo, dar pur si simplu nu puteam sa ma uit la ei...am inceput sa plang..de nu ma mai opream...am plecat de acolo...au venit tatal meu dupa mine...si mi-a zis...''vrei sa pleci, nu????''
...nu-mi venea sa plec...imi venea sa alerg sa rup pamantul...nu alta...ma durea atat de tare sa-i vad...erau amandoi copilasii atat de frumosi...atat de dulci...nu am putut sa nu-mi vina in gand faptul ca coplasul meu nu mai este....innebunesc cu durerea asta...timpul nu cred ca poate vindeca durerea asta....nu cred!
Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
mychydutza spune:
camy draga, o sa vezi ca odata cu trecerea timpului se va mai atenua din suferinta. nu o sa uiti insa te vei mai vindeca. si cand o sa va dea DD un bebelus o sa fie si mai bine. si sefa mea a trecut printr-o experienta similara, eu i-a murit fetitza la 3 luni. stia ca se va intampla asta. acum are o fata de 10 ani. nu a uitat dar timpul i-a vindecat ranile.te pup si sa te intareasca DD.
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
vias spune:
sa dea Do0amne Doamne sa vina timpul cand imi voi tine si eu copilul in brate!...Doamne Ajuta!
Lupta cu kg
ingerasul Darius-Andrei
katiapam spune:
Camy-iti doresc sa ai parte din nou de un bebe sanatos
intru mereu si eu sa vad cum mai esti,curaj si sa fiti uniti
te pup cu drag
ma gindesc des la tine
ticker
deGiulia (20/06/07)
maitreyi spune:
camy desi te citesc la odisee intru si aici sa te citesc, desi nu scriu...ca multi dintre noi, nu stiu ce sa spun...adica in mine navalesc cuvintele, dar nu stiu sa le transpun. cu o imbratisare calda insa sper sa suplinesc lipsurile vocabularului meu sunt aici!
si pt puiut.
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
lucialu spune:
Camy si eu citesc aici si sunt alaturi de tine si ma gandesc la BB Darius al tau...un frumos ingeras!Ma gandesc si la Monica si BBisorul ei, ingerasul Andrei...
Ce pot sa spun?Decat ca va doresc ca Dumnezeu sa va aduca alinare si muuulta putere sa mergeti mai departe!De uitat cred ca nimeni care a citit aici nu poate uita...dar trebuie sa fiti tari pentru ca Dumnezeu a hotarat ca voi sa fiti aici cu noi.Este greu si nimeni nu stie cat poate sa doara decat daca a trecut printr-o asemenea tragedie.Dar sunteti iubite si sunt inca suflete care au nevoie de voi aici.Poate si noi avem nevoie de voi cumva.Poate sunt mamici de ingeri care nu scriu,dar care citesc.
De gandit gandesc multe,dar de spus e tare greu de spus,de scris.Pentru ca durerea ta impune respect si sfiala si poti sa ranesti usor chiar si cand esti plin de intentii bune.
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
vias spune:
...stiu ca aveti dreptate...dar asa rau ma doare ca nu mai este......si m-am saturat si de problemele astea...nu le mai fac fata...asa m-am saturat..simt cum parca m-a parasit Doamne Doamne..oare pe mine nu ma mai iubeste deloc????
Lupta cu kg
ingerasul Darius-Andrei
lucialu spune:
Sunt sigura ca intr-o zi te vei trezi mai impacata,mai senina.Acum e inca proaspat si trebuie sa-ti plangi durerea si sa mai si faci fata realitatii de zi cu zi pe deasupra.Insa ai atata dragoste de dat,atatea suflete de mangaiat!Cine poate fie mai blajin cu cei din jur daca nu o mama care a suferit atat,care stie si intelege?Si vei vedea ca vei culege si roade bune si dulci pentru ceea ce esti si ce faci!Sigur ca esti iubita!
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...