Darius Andrei - Un Ingeras senin al Cerului (2)
Raspunsuri - Pagina 15
mychydutza spune:
camy, cum te mai simti cu mana? e mai bine?sanatate !
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
andruskandu spune:
Cami, am citit, si-am plans... cuvintele sunt de prisos...dar tu trebuie sa fii puternica. Poate asa a vrut DD, nu stiu...
Ai trecut, si treci prin dureri prin care nimeni n-ar trebui sa le treaca. Suferinta ta e crunta, si numai cine a trecut prin asa ceva poate intelege cu adevarat. Eu doar iti pot fi alaturi, rugandu-ma sa te intareasca Dumnezeu. Si sa ma rog pentru sufletelul plecat si pentru tine.
Fii puternica!
Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006
vias spune:
...va multumesc pentru ganduri...
...mana s-a vindecat...asa pare...oricum nu ma mai doare...
am fost la mormant la Dariusica si i-am sadit flori...arata mai bine, dar tot un mormant este...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
vias spune:
asa ploua afara...plec la biserica si la Dariusica imediat...
ingerasul Darius-Andrei
mychydutza spune:
of, camy...nu stiu ce sa-ti spun.doar ca ma tot gandesc la tine si la ingerasul tau......
cafera spune:
Camy, nu mai am cuvinte...Stiu ca ar trebui sa te incurajez, dar nu gasesc ce ar trebui sa spun... Insa ma rog la Dumnezu pentru tine, pentru voi doi si pentru puiul vostru.
vias spune:
..va multumesc din suflet....si eu simt ca Darius e langa noi, chiar este...in primul rand vad o schimbare in relatia mea cu sotul...am inceput sa ne intelegem bine...ca odinioara...el a inceput sa aibe mult mai multa grija de mine...si eu de el...nu ne avem decat unul pe celalalt...ne este foarte dor la amandoi de Darius...dar tot ce putem face este sa ne rugam pentru el...iar el sa sa roage pt noi, parintii lui, care l-am dorit atat de mult si care il iubim si-l vom iubi mereu.
Eu si sotul meu discutam zilnic despre Dariusica...nu avem cum altfel...
Tin sa va multumesc tuturor si din tot sufletul pentru ca ati intrat si intrati in continuare aici...ca nu-l uitam pe Dariusica...
Lupta cu kg
ingerasul Darius-Andrei
mychydutza spune:
ma bucur ca merge mai bine relatia cu sotzul......barbatii de felul lor sunt mai interiorizati, iar tu, in suferinta ta, e bine ca nu l-ai indepartat. tot impreuna veti trecesi peste hopul asta. imi doresc sa vina cat mai repede clipa cand o sa vad o poza cu voi 3.Sa va dea DD sanatate, intelegere si numai bine!
vias spune:
multumesc mult...nu a fost usor cu sotul....dupa ce a murit Darius la cateva zile ne-am certat f urat...si ne certam..pt ca mereu ii cautam nod in papura...nu-i usor...aveam atata furie in mine...si trebuia sa o arunc pe cineva..iar el era cel mai la indemana din pacate...
..cat despre poza in 3...nu stiu...va mai dura destul de mult din pacate..
Lupta cu kg
ingerasul Darius-Andrei
RAMONELLA spune:
Camy ma bucur ca te intelegi mai bine cu sotul tau.Eram sigura ca asa se va intampla.O sa vezi ca ve-ti trece impreuna peste toate greutatile!Asta e o incercare mare a vietii.Si veti reusi sa treceti peste ea impreuna.Cu totii avem o mare incercare in viata sa stii.Cu totii avem necazuri mari,dar eu cred ca trebuie sa le trecem impreuna cu cei dragi,ca singur nu poti.
Tu crezi ca ingerasului Dariusica ii place sa va vada certati si suparati???Ei ei!!!
Pupici multi!!!Si nu-ti pierde increderea in Dumnezeu!!!
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)