Darius Andrei - Un Ingeras senin al Cerului (2)
Raspunsuri - Pagina 14
mychydutza spune:
sa nu-i dea DD omului cat poate sa duca.....
cami in momentele de ratacire, incearca sa te gandesti la mama ta. iti dai seama cat sufera si ea pt tine?????????
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
Bimilit spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus ...crezi ca eu mai sunt normala???????? ...stii ce am facut de ziua mea????...am vrut sa ma arunc de la balcon...mama e nebuna...ma suna din ora in ora... Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei |
cami draga e dureros ce ai trait tu.dar, daca faceai gestul acela, nu ajungeai langa darius.Dumnezeu nu iubeste sinucigasii.incearca sa te intaresti, sa vezi partea frumoasa a vietii.darius e langa Dumnezeu si te vegheaza.arata-i ca esti o mama puternica si rabdatoare.te imbratisez cu drag.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
vias spune:
...asa mi-a zis si mama...ca daca ma omor eu...nu o sa-l mai vad pe Darius....si nu suport gandul asta...
...asa m-am rugat si aseara...sa-l visez si eu...macar odata sa-l visez....dar nu l-am visat...si n u inteleg de ce....
...mi-e dor de el...macar in vis sa fie langa mine...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
alinkav spune:
Camy, incearca sa gandesti pozitiv, sunt sigura ca vei fi si fericita, trebuie sa fii, de dragul celor dragi, de dragul lui Darius, de dragul tau. Esti atat de tanara, incat trebuie sa lupti pentru viata ta!
Imi dau seama, ca niciodata nu vom intelege durerea ta, pentru ca cu cat vrem sa ne apropiem de durerea ta, incepe sa ne doara rau, si e extrem de dureros sa-ti imaginezi ca poate sa ne se intample si noua, dar totusi...ai grija de tine, ai grija de familia ta, trebuie sa fiti impreuna.
Cumnata mea, a trecut prin aceeasi durere, i-a murit fetita la 1.5 luni anul trecut pe 29 dec, a stat 1 luna in spital, nu a rezistat inimioara, de atatea suferinte. Isi face planuri ptr alt bb...
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
katiapam spune:
Camy-te imbratisez cu drag
multa putere iti doresc
suferinta ta e groaznica,numai cine a trecut prin asa ceva te poate intelege mai bine,
sa fiti uniti si tu si Cristi
sint alaturi de tine
ticker
deGiulia (20/06/07)
maru spune:
cami, draga mea, nu pot sa inteleg durerea ta, e mult prea mare pentru ca sufletul meu sa o cuprinda, dar pentru binele tau si al familiei tale cauta ajutor specializat, mergi si vorbeste cu un psiholog sau cu un duhovnic. Descarca-ti durerea asta din suflet ca o sa te zdrobeasca!
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
anasia spune:
camy, de multe ori am vrut sa scriu, dar n-am gasit cuvintele potrivite...suferi atat de mult, plange-ti durerea, dar n-o lasa sa te copleseasca;
suntem langa tine
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
jojo_miha spune:
Camy cred ca atata suferinta te aduce in pragul disperarii,nu a fost usor prin ce ati trecut,apoi si la morga a fost ..............sunt o persoana care nu prea stiu sa consolez pe cineva,insa sunt alaturi de tine.Viata toata este o lupta,si nu este deloc usoara pt unii,insa pt fiecare exista si un strop de bucurie,poate chiar si fericire.Ai trait ce a fost mai greu sunt sigura ca acum urmeaza si gramul de bucurie.
Gandul meu e alaturi de tine.
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja