Puiuti de Randunici 2008!! (89)
Raspunsuri - Pagina 19
bubu05 spune:
Roxana, mersi, chiar nu stiam denumirea si mi-a zis cineva de ea. Maine o caut la farmacie.
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
clauclau spune:
Salutare crenguta, si noi am avut o zi buna. Am si dormit dupa-amiaza ca a stat randunoiul cu Rebe , asa ca sunt destul de odihnita.
Si minune, pentru prima oara pana acum, Rebecca s-a culcat singura acum o jumatate de ora. Dupa baita, masaj si bibe ( 180 ml de lapte cu 2 masuri zdravene de cereale ) am pus-o in pat pe scutecelul ei si eu langa ea la televizor. Venise si randunoiul si stateam de vorba incet si cand ma uit la fata, facea nani pui. Va dati seama ca sunt happy. 
Bitza, si eu zic apa plata. De asemenea, ca si fetele, o incalzesc la microunde rapid.
Fetele, drum bun si vacanta minunata sa aveti, asteptam multeee poze la intoarcere.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
Kya spune:
Eee, in sfarsit m-am intalnit si cu Roxana si am cunoscut-o si pe Amira dulcica si cu motz in cap
Astept acum sa pape si ea in parc, ca sa stati mai mult data viitoare
Stii ca ziceam ca era putina lume in parc? Sa vezi ce s-a aglomerat... Noi am plecat pe la 7 jumate.
Naty si Luny drum bun si vacanta minunata! 
Bitza eu folosesc apa de la robinet, fiarta si racita.
Clau
pentru Rebe si nani ei! Sa o tina tot asa!
Bubu ce dlagut a adormit Stefanoi pe burtica. Sanziana nu vrea sa doarma pe burta.
Si la capitolul "Noi evenimente in viata de bebe", asta seara a inceput sa se joace cu picioarele. Dar nu vroiau sa stea prinse in palma
asa ca a abandonat activitatea.
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Aa, mai vroiam Bubu sa-ti spun ca si Sanziana se mai irita de la suptul mainilor. Face pe buza de jos si barbie niste bubite mici si rosii. Nu i-am dat cu nimic pana acum, si i-au trecut de la sine.
Ma apuc de capitolas...
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
VioletaH spune:
Concediu placut fetelor care pleaca!!! Va asteptam inapoi cu multe poze frumoase!
asparagus = sparanghel si nu peste tot e trufanda. Imi amintesc ca in Germania, cel putin in zona Leipzig, nu stiu daca peste tot, era nebunie cu asparagusul. Pe toate meniurile de la restaurtant gaseai asparagus gatit in fel si chip, in special supa. Sotul meu e mare fan si m-a convertit si pe mine, ne place mult, asa ca probabil si lui Sean ii voi da.
Gasiti www.wholesomebabyfood.com/asparagusbabyfoodrecipes.html" target="_blank">aici cum se introduce in meniul copilasilor, ei spun ca intre 8-10 luni.
Amina, e clar ca fiecare zona geografica are un mod specific de a face diversificarea bebelusilor. Si mai clar este ca obiceiul locului este de multe ori mai puternic decat orice altceva citesti prin carti sau auzi de la altii.
Dar pana la urma este interesant sa vedem ce se intampla si prin alte parti. Asa ca mai spune cum se face prin Japonia (parca acolo esti, nu?). Si mai zi-ne mai multe despre tine, ca nu te cunoastem deloc, eventual pune si tu cateva poze cu tine si familia ta, asa cum am facut toate.
Clau, imi pare rau ca te chinui asa tare cu trezitul Rebeccai.
Cum am mai spus, Sean a dormit singur in patutul lui din prima zi si a dormit toata noaptea fara intrerupere din prima luna. Odata cu diversificarea s-a schimbat ceva si a inceput sa se trezeasca regulat in toiul noptii.
Eu una nu-mi mai bat capul, cand se trezeste il pun repede la san si apoi in patut dupa ce a adormit. Daca nu merge cu patutul (ca uneori se trezeste instantaneu cum l-am pus jos) il iau cu mine in pat si gata. De ex. noaptea trecuta s-a trezit la 4 am. Eu ma culcasem la 2 am, deci eram chiauna de oboseala. L-am alaptat si a adormit, dar s-a trezit cand l-am pus in patut, asa ca l-am luat cu noi in pat si am dormit linistiti pana la 11 dimineata, el si-a mai luat micul dejun de la tzitzi de cateva ori, asa mai mult prin somn. Pai ce sa fac? Sa ne chinuim amandoi? Sa stau super obosita pe langa el in timp ce plange? No way. Am vorbit si cu sotul meu, am convenit amandoi ca atat timp cat il alaptez pe Sean, aducem copilul in patul nostru daca in ultima instanta asta il face fericit cand se trezeste noaptea si nu mai vrea in patut. Si uite asa, problem solved.
Sigur, nu trebuie sa fie nimeni de acord cu mine, eu fac asa pentru ca asa simt. Eu nu cred ca-l inveti ceva la varsta asta pe copil daca il lasi sa planga. Acum el nu pricepe decat ca-l respingi, la el tot se rezuma la emotii. Ma bucur ca pot sa-l alaptez si ca am la dispozitie cel mai natural mod de a-l linisti ori de cate ori este nevoie. Nu-i refuz tzitzi niciodata. Daca asta vrea, asta ii dau.
Dar, fiecare mama are metodele si principiile ei si fiecare copil este unic.
Mai viu.
Vio, mamic fericit
de bebe Sean Adam (16 martie 2008)MIRACOLUL DIN VIATA MEA