Puiuti de Randunici 2008!! (89)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Vali, bravos lui Mateias-dragalas pt. prima masa cu bibe!

Kya, e dulcica foc Sanzi la pelea goala

Bitzulina, eu ii fac lapticul cu apa plata, nu o fierb, ba i-o incalzesc intotdeauna la microunde, in cateva secunde e gata Si apa plata iau de care gasesc, la munte a baut un soi de care nu auzisem, de asta gaseam...era imbuteliata, era ok! In general iau Bucovina, dar daca nu am de-asta, Dorna, Izvorul Minunilor, Borsec...chiar nu conteaza, de fapt NU MA STRESEZ!

Luny, bravo pt. bagajele, acum odihneste-te putin si tu!

Stefan nu prea vrea piureul de legume...ce sa-i fac...am incercat, am scos...maxim 50 ml a papat...il las asa pana se obisnuieste si-o manca el mai mult mai incolo

Kya, i-ai pus si rosie in piure? Noi nu prea am avut succes cu lamaia...i-am facut dovlecel, morcov si telina, o lingura de orez fiert, ulei de masline si putin laptic.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

eheeeee, d-aia-s unii intelepti......

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

mai Bubule, nu-i mai pune telina, ca e foarte aromata! Si uite de-aia n-am inceput eu diversificarea cu fructe!
Credeti ca ei sunt fraieri??

am vazut-o pe Sanziana goala, noroc ca Vladut sufera dupa vaccin si n-a bagat de seama expunerea publica!

Si pe Matei cu biberonul!

Luny, drum bun, sa doarma Mufa toata noaptea!
Naty cred ca s-a bagat si ea in valiza, Ariel la fel!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

hai cuscra cu bagajele...lasa-i pe altii sa fie intelepti!!!

ne-am intalnit cu kya, sanziana si randunoiul, o familie f frumoasa! ne-a parut rau ca nu am putut sta mai mult, dar Amira nu serveste bibe in parc,asa ca a trbuit sa plecam. f frumos lacul, mai ales lotusii, dar tare departe de noi.

in alta ordine de idei, stiti cumva unde pot gasi rovigneta? tot cautam si nu gasim decat la posta unde imi cer o gramada de acte si stampila firmei,pe care chiar nu am cum sa o iau.

bitza eu folosesc apa plata dorna pe care o incalzesc la micro. sincera sa fiu, nu ti-as recomanda apa din fantana, decat daca stii sigur sursa, pt ca de ex la mine la tzara daca nu e put la mare adancime, peste 50 m, apa nu e buna, are nitriti si tot felul de chestii naspa datorita dejectiilor din fosele septice si ingrasamintele pt gradini. bine, nici de apa minerala imbuteliata nu poti fi sigura 100%. cred ca cel mai bine e sa o fierbi oricum.

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

noi ne pregastim de plecare, Mufa e spalat, ii fac acum cerealele, i le dau si plecam! va pupam pe toate si pe toti bebeii, sa aveti grija de voi!!

Mergi la inceput

raportez si cerealele papate cu succes cu lingurita, Doamne ajuta sa doarma pe drum!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Luny drum bun si vacanta placuta!!!!!

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Fetelor, va pupam si noi si va spunem la revedere, nu-i exclus daca ma mananca palmele sa intru pe internet si pe acolo sa vad ce mai faceti ; sper sa scapam de greva foamei si sa ne relaxam toti trei un pic.

P. S. Bitza: APA PLATA, fiarta sau nefiarta, cum vrei (eu am fiert-o dara cum nu o mai fierb) in nici un caz de la robinet si FEREASCA SFANTUL nu din fantani!!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Drum bun, fetelor!

Tuchi, n-o sa-i mai pun telina...ti-am zis, pana nu-i pun cartof si carnita sunt sigura ca n-o sa-i placa. Ee, perseveram

Am pus sa fac o ciorbita de curcan , azi am mai facut creier pane si chiftelute din pui

Stefanoi a fost dragut pe seara, afara n-a mai vrut sa traga un pui de somn, s-a mai marait el, dar i-am dat ignore . Dupa baita a lins 180 de laptic cu cereale si era aproape adormit, dar a venit Vladut sa ma intrebe ceva, iar el si in soapta vorbeste tare si a belit Stefanoi niste ochi si a inceput sa rada si sa vorbeasca cu frati-su . Apoi l-am pus in pat si il auzeam in interfon cum vorbeste si se freaca prin pat si apoi liniste...ma duc tiptil...era pe burtica si Foarte dragut din partea lui!

Bebeii vostri se irita pe fata, pe barbita sau pe obrajori de la bagat manutele in gurita?
Stefan se face rosu si iritat, apoi in doua zile face niste cojite si pana la urma ii trec de tot. Insa la o saptamana-doua ii apar iar
Eu il mai dau cu crema de galbenele, dar f. rar...cica e o crema de la Mustela buna, stie cineva ceva de ea?

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

bubu eu am o crema de fata de la mustela f buna, cum ii dau cu ea, ii dispar toate bubitele si iritatiile si de pe fata si de pe gat. exact asa se num, crema pt fata hipoalergenica!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput