Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (299)
Raspunsuri - Pagina 12
asteryaro spune:
Irina, nu stiu motivul supararii tale, nu incerc sa-l aflu, cand vei simti nevoia - vei vorbi. Sau nu, alegerea ta. Sper din tot sufletul sa nu avem din nou discutii "grele" si conferinte in spatele forumului. Punct.
Bai gagici, lamuriti-ma si pe mine ce-i cu discutiile nocive de dincolo, ca nu pricep despre ce-i vorba.
Cristina, mami de
Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
maraki spune:
Astery am scris eu cu vreo 2 pagini in urma cam ce si cum.....
Cred ca s-a dus vremea conferintelor,sant sigura de noi de la spiridusi
Joi mergem la 11.00 la montessori, sant tare curioasa ce va face acolo Angelo, doar o data pe sapt. nu imi dau seama cam ce ar putea sa invete.
Silvie tu ai inteles ca merge copilul in fiecare zi la gradi Montessori ![]()
forum, forum dar ce facem in 2012 cand ajung gaurile negre sa fie destul de mari cat sa absoarba planeta noastra? voi ce parere aveti despre experiment?
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
asteryaro spune:
'neatza tuturor.
Maraki, spre rusinea mea, habar n-am cu ce se mananca Montesori, dar promit sa ma informez.
Intrebarea mea este urmatoarea: ce te faci daca Angelinos va vrea sa mearga zilnic, in ideea ca-i vor placea copiii mult-mult-mult? Hmmmm, grea intrebare...
Noi prin casa, imediat iesim in parc, ma credeti sau nu, n-am apucat sa scot hainele din troller.......
Razvan e la mine in brate, se preface ca vorbeste la telefon
.
Hai ca revin, o zi frumoasa tuturor!
Cristina, mami de
Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
Biancas spune:
Buna dimineata inca la
. Eu sunt acasa azi, cam stresata cu examenul de maine
. Sunt bine, multumesc de intrebare...stresata si fara chef.
Va
si mai povestim...
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
T_Ioana spune:
Buna dimineata!
Mai, nasha mare nu pune nici o poza ca le astept ca pe .....Sfintele moashte
?!!!
Maraki, intr-adevar, tratamentele homeopate se particularizeaza dar pentru ca unele fete m-au rugat sa scriu ce remedii primim detaliez si pe forum. Sunt si remedii homeopate care se potrivesc unui grup larg de "consumatori"
, cum e Arnica de ex care se recomanda pentru dureri postoperatorii, dureri cauzate de hematoame, intepaturi (vaccinul in cazul nostru), edeme etc, sau Chamomilla care e recomandata in general in durerile cauzate de eruptiile dentare sau pt copiii cu somn agitat sau celebrul
Oscillococcinum care se elibereaza din farmacie chiar fara reteta sau indicatia medicului homeopat.
Cat despre cititul prin alte parti are dreptate Giova, ce rost are sa te enervezi aiurea, mai bine dai ignore!
Cosmi, cum mai e Papan dupa vaccin? Nu face febra?
Noi aseara am facut 38,5, deci tot mai putin dar e clar ca e SI de la coltul de masea care se chinuie sa iasa!
Madam FBI, lasa supararile si baga mai des cate o postare!
Cristina

Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">
3
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
d_melli spune:
Hai Bianca ca il trecis i pe asta si gata. Nu te mai stresa ca de aici pleaca problemele.
Eu vrea sa merg la Ikea dar....nu stiu ce sa imi iau.Eu am un simt al artisticului egal cu ...zero...care le are cu designul , aranjatul si mobilatul. Dati un semn pe mess sau pe pm.Apropo de mess nu am mai discutat cu nimeni pe mess ( exceptand cateva randuri pe probleme personale) . asa ca daca cuiva ii arde de conferinte nu are decat. A doua oara nu mai intru in clinciul nimanui.Oricum nu cred ca mai este cazul ca personajul obsedat de asa ceva si-a gasit acoliti in alta parte.Asa ca ...cine are idei stalucite le astept cu drag.Am o mare problema cu culorile.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
Giova spune:

am revenit aseara in Tm. azi am dus copil la gradi, au plecat sorella cu Luca si iar am ramas singura...ma apuca depresia. cred ca fac alergie la orasul asta, zau....e nasol sa fiu tot singura, sa fiu legata de Marco si invers, sa nu avem nici un ajutor aici...of...si lista ar putea continua.
Vorbeam ieri pe masina ca sa ne intoarcem in Alba, sa vedem acum...stiu ca ii va fii mai greu lui Clau acolo, dar ... nu stiu. aici eu nu gasesc de lucru la un salariu decent, sau cu un orar normal....si asta ma deprima si mai mult
.
sau poate sunt mai sensibila acum, ca a fost frumos acasa, tot neamul reunit si acum am ramas singura....of ce zi de rahat am.
colac peste pupaza, i-am facut de 2x copro la Marco si a 2-a oara i-au iesit lamblii
. Trebuie sa sun homeopata sa vedem ce sa luam, noi cica am scapa usor cu capsule de ulei de cimbru, doar ca e mare doza pt. marco si tinctura de cibru nu stiu daca va lua, ca e prea puternica (la miros). caut si pe net, caci ieri nu am avut timp in Alba.
ma pun sa citesc din urma, poate mai uit de ale mele.
revin.....
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Giova spune:
Silvia m-a distrat raspunsul lui Jean directorului scolii. Dar te cred, daca l-a luat prin surprindere....
Ma bucur ca ati gasit un ap. asa mare. spor la mobilat...luati pt. inceput ceea ce e mai necesar...cu timpul il mobilati tot.
Mira sa inteleg ca Ana si Clara s-au intors in Spania? pozele inca nu am apucat sa le vad.
Profitati pe cat puteti de sederea mamei vtale acolo, doamne ce bine este cand ai un ajutor.
Cosmi, Bianca e frumos cand e nunta in familie- sa zicem. cand se intalnesc toate neamurile...vecinii, prietenii din copilarie...
Ioana imi pare rau de reactiile urate avute de razvan dupa vaccin. Clar il fac si eu pe cel cumparat. daca toate le-am luat asa, musai si pe asta. mai ales ca da reactii asa urate. asteptam sa se intoarca si dr. noastra din concediu si ne vaccinam pe urma.
Cosmi sper ca Stef e ok dupa vaccin. nu a facut febra sau alte complicatii.
Cristina ma bucur enorm pt. Razvan. normal ca cineva acolo sus va iubeste. sa intri sa ne spui despre diagnosticul asta. poate am eu timp sa citesc pe net, dar acum numai lamblia am in cap
.
ma bucur si ca ati petrecut frumos la munte si ca piticul a fost ok, a comunicat si nu v-a facut nicio problema.
Maraki, Irina, Ioana am lipsit eu, dar ma revansez. Poze voi pune cand le voi tria. am peste 400 de poze, facute de amatori. sapt. viitoare le primeste pe cele de la fotograf, nu stiu cand intru si eu in posesia lor si a CD-ul cu ele.
stiu ca avem multe, mai ales piticul, caci fotografa mi-a fost colega si ne-a pozat la greu, mai ales pe micul dansator, care imita pe toti cei care erau pe ringul de dans.
Irina nu stiu de ce esti suparata si ce ai mai auzit. nici nu indraznesc sa te intreb. poate ne vei zice tu, cand te vei calma
.
Maraki sper sa te incante Montessori. e putin odata pe sapt., macar 2-3 zile, nu se poate? nu au locuri?
gaura neagra?....hmmmm...si eu stau cu emotii pt. experimentul de azi.
sa fie bine si sa nu existe reactii adverse.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
maraki spune:
Buna ziua mamici frumoase de la spiridusi 
Inca o data mi se confirma ca a ramas crema aici
Aveti dreptate, nu mai pot sa intru nici pe la active ca am dat peste o doritoare sa ma arunce in gaura neagra produsa de reactor 
Ieri am primit scrisoare de la clinica cu diagnosticul lui Angelo: microcefalie ( eu am vazut ca nu au masurat bine capul pt ca nu statea Angelo ) si am citit pe net ca este capul prea mic si nu se poate dezvolta creierul cat trebuie, sindactilie care se refera la doua degete de la picior care par la baza putin lipite( eu nu am observat de cand l-am nascut,dr. a atras atentia ca habar nu aveam si este foarte, foarte putin vizibil )si mai sant 3 coduri care cautate pe net m-au lamurit ca se refera la intarzierea vorbirii si...nu stiu cum sa scriu ca nu imi vine cuvantul...ca nu ar face ce trebuie pt 2.7 ani( va spuneam de lego, puzzle
) Eeg-ul scrie clar ca a iesit bine si nu s.a gasit nimic, cam atat ar fi. vedem maine ce facem, Giova nu are cum sa il cheme mai des ca ar fi spus medicii de la bun inceput.Va pove maine cand ne intoarcem.Hai baga si tu cateva poze pana le selectezi
pe Angelo l-a scos ieri taica-su afara pt 2-3 ore si l.a adus bolnav
Azi noapte s.a trezit pe la 1.30 si a inceput sa se duca prin sufragerie, sa isi i-a jucarii, s-a dus si pe la Roberrt in dormitor pe la 2 si ceva, a cerut sa se uite la tv....i-am bagat un paracetamol, stranuta des si-i curge nasul. De cate ori s-a imbolnavit, a fost din vina lui Giorgos si socrosenii
parca sant handicapati, nu pot sa aiba grija de copil 
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Silvie, asa am ajuns noi sa ne imprumutam la banca...nu aveam atatia bani pt cele necesare in apartament( l-am inchiriat absolut gol si fara ghiuveta in bucatarie si fara cada sau cabina dus )A trebuit sa dam comisionul la agentie, sa platim in avans pt 2 luni chiria, sa dam si garantia iar dupa aceea sa cumparam mobila, lustre, tot, tot.O sa va fie foarte greu sa mergeti prin magazine cu Alain, succes la cumparaturi si felicitari pt apt 
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5