Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (107)
Raspunsuri - Pagina 6
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi am facut supica cu galuste pt maine (inca nu an facut galustele, le fac maine) si pt acuma : orez cu legume si piept de pui, reteta chinezeasca!! |
Cum e reteta chinezeasca?
Eu am facut o ciorbita de pasarica,again.Si niste parjolute din piept de pui,noi nu prea mancam alt fel de carne.I-am dat si Amirei o parjoluta
si i-a placut. 
Am facut si desert...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Am facut si desert... ![]() |
nu te-a intrebat nimeni

Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
Ank83 spune:
Vazut poza cu piratii
... e un scump Andrei ... ma tot mir de parul lui ca poate de data asta nu mai fac un bec
...si scot si eu niste fire de par mai lungi si bogate 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
![]() Si mami de pirati e o super-pirata! ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
asa zic si eu...
... Parca e prietena de joaca a copiilorAnk
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
adinag spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Ala e ciulama. Ostropelul e asta Eu fac cu mai multe legume,ardei,rosii,morcov,ceapa si totul fiert,nimic prajit.Fierb carnea bine apoi amestec cu legumele,condimentez,pun intr-un vas yena si dau la cuptor pana scade.Adaug usturoi si un pic de patrunjel si gata. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
aha... Multumesc! Deci aia la mine e mancarica de pui cu legume, dar eu fac mereu altfel, ba la cuptor, ba la tigaie/oala, cu legume si mrodenii diferite. Chiar nu demult am facut asa ceva.
Azi avem supica de rosii si lasagne. Yameeee!!!
BBl noi gatim foarte des asiatic, la wok.
Pussi, multumim pentru lamurirea cu smecta, voi ruga pe cineva sa-mi trimita, in primul rand ptr noi, adultii :)
Iuli-ana, ce marisori sunteti si voi!!! Si ce fain ca-ti vine curand sotul!
lixa spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi fetele care ati fost in venetia sau viena, care sunt preturile la cazari??? |
La Viena, de la 80-90 euro/noapte la hotel. La Venetia nu stiu, n-am fost
Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Filmulete
lixa spune:
| citat din mesajul lui Victo lixa..acum vad ca esti alexandra..din pacate eu in 7 sept plec spre Buc..:(:( deci nu ne putem vedea.Imi pare tare tare rau :( |
Si mie imi pare rau

Filmulete
pussi spune:
ankule nu te panica ca si ale mele sunt tot chelute... Elena mai are ceva fire... asa ca nu avem ce mot sa taiem la 1 anisor
... mancam doar tort.
sa-mi dati idei ce sa le mai fac de papa la Tuste.. fara lapte, fara alimente purgative....ca nu mai am idei...
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
lixa spune:
| citat din mesajul lui Ank83 oki .... daca vrei sa ne vedem si sunt in timisoara ...iti trimit nr meu de tel pe private... ![]() |
Ce ziceti, mamici de Timisoara? pussi, lavinia, facem o intalneala?
Filmulete
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Ank83 nu te-a intrebat nimeni ![]() |
Hai recunoaste ca-ti statea intrebarea pe limba...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...