Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (107)
Raspunsuri - Pagina 5
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adinag Miha, ce-i aia ostropel? Un fel de pui cu smantana? |
Ala e ciulama.
Ostropelul e asta
Eu fac cu mai multe legume,ardei,rosii,morcov,ceapa si totul fiert,nimic prajit.Fierb carnea bine apoi amestec cu legumele,condimentez,pun intr-un vas yena si dau la cuptor pana scade.Adaug usturoi si un pic de patrunjel si gata.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Am fost azi in piata sa ia mami verdeata |
Super tare!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui pussi miha fa-mi si mie ceva bun de papa ca iar am 55kg... ma storc astae mici! |
Spune la mama ce poftesti si te servesc.
bb_yasmi spune:
mamaaaaa miha ma omori!!!!!
am facut papa deja...dar sapt viitoare fac ostropel...
am facut supica cu galuste pt maine (inca nu an facut galustele, le fac maine) si pt acuma : orez cu legume si piept de pui, reteta chinezeasca!!
pusi
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
Roxxy80 spune:
Adina, eu dau de baut ca la capitolul mancarica si prajituri chiar las de dorit
.
Asa ca sa curga Cola, sucurile naturale, lapticul
.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adinag
LA MULTE LUNITE, sa cresteti mari si sanatosi! Roxxy, tu ce dai azi? Miha, tu ai tot dat Victo, o fi Floris mai mic (la luni), dar s-a nascut cu mai multe kg... Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Matei la mare
eladea2005 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mariussimiuc
O apa plata cu gheata si lamaie pentru doamna. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
mai Miha, la tine pana si apa plata cu lamaie are gust bun de prajituri...

mi-ai facut pofta, ma duc sa beau si eu un pahar...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
anacami spune:
Salut!
sarbatoritilor de astazi!
Alina,multumesc de invitatie,presupun ca acum intalnirea este in toi.Ti-am explicat cum este la noi ziua de vineri.Daca nu reusim sa ajungem si noi macar intr-o vineri din septembrie,poate veniti mai multe la o intalnire in Tineretului- in weekendul cu BabyExpo;atunci poate ajunge si AncaD,avand in vedere ca este libera de servici si sta aproape ...
Noi am fost astazi in IOR,ca este aproape de noi,ne-am intalnit cu Lala si Andrei!Andrei este f. dulce,atat de dulce ca si Stefania a incercat (la propriu) sa-l guste si sa-l manance de tot ce apuca-maini,picioare,par...Zbura din bratele mele,cu greu am reusit sa o stavilesc.Andrei nimic,nimic- nici macar nu se uita la ea,ci la alte fetite mai mari
...
Dupa despartirea de ei am mai stat ceva timp pe acolo,am ajuns acasa pe 7 carari din cauza oboselii-pana si Sebastian era rapus!In afara de oboseala,ii curgea noroiul pe fata- de la combinatia transpiratie+praf de la nisipul arat cu indarjire
...S-a intalnit si cu un coleg de gradinita,a fost in extaz!
Acum il asteptam pe tataia, sa "decoleze" catre tzara
Ramonica,sper ca sunteti bine si sa fi ajuns macar la intalnirea din Herastrau! voiam sa va luam si pe voi in IOR,dar nu v-am putut contacta telefonic
Anka.san, data viitoare poate veniti si voi!
Dany2007,daca ne mai citesti,poate veniti si voi in IOR,parca stateati aproape!mai stie cineva ceva de Dany?
mai este cineva din zona IOR?
Geta,ce mai faci,cum te mai simti? ce mai face puiul tau?
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
Lala_D spune:
Piratii mei !
Cami mi-ai luat-o inainte 
Au fost super dragalasi piticii , Andrei nu prea era interesat mai mult cred deoarece abia se trezise din somn, dar lasa ca se va intoarce roata si cand va trage el de Stefi nu va mai vrea ea ![]()
Cam asa s-au desfasurat piticii
Sebi e un dulce si un vorbaret imi aduce aminte mult de Bogdan la varsta lui 
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Lala_D Piratii mei ! |

Si mami de pirati e o super-pirata!

mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 mai Miha, la tine pana si apa plata cu lamaie are gust bun de prajituri... ![]() |

de