Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (107)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Noi nu am mai iesit in dimineata asta afara,mare oboseala cu pregatirea a doi plozi,imi ia ceva timp numai pregatirea...Am avut pe cineva in vizita,si acum mi se pare cam tarziu.
Am postat si eu un filmulet- cam tzip pe acolo ,asa ca imi cer scuze anticipat pt. poluarea sonora..
Calitatea pe net a iesit cam proasta,pt. cine vrea sa il vada rec. sa il lase sa se incarce complet,dupa care sa il vizioneze.Poate reusesc astazi sa o filmez pe Stefania cand merge singurica pe langa mobila sau cand "vorbeste" cu noi (cred ca o sa fie o mare vorbareata..)

Lala,voi ati mai iesit? ai vazut catalogul de la Coccodrillo?

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Vad ca nu vreti cafea si apa plata ...poate va ademenesc cu niste prajiturele si tortulete facute de Miha normal

Hi hi...alea ce nu le am? In acest week-end am papat doar fructe si inghetata de la supermarket.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anacami

Gina,imi pare rau sa aud asta!Ce a zis doctorul,ce tratament urmati? Insanatosire grabnica!

Sanatate multa si de la noi!
Citat:
Dpdv al bolilor,ma gandesc cu groaza ca in curand va reincepe Sebastian gradinita.Anul trecut nu a avut probleme deloc,desi a fost primul an si colegii lui au tot fost bolnavi.Sper ca si anul acesta sa fie ok,ma gandesc sa ii dau un tratament de intarire a imunitatii de la Aboca,i l-am dat si anul trecut (probabil ca si el a adus o conributie,desi se pare ca Sebi este destul de rezistent,nu a racit mai deloc/deloc in primii doi ani)

Aceeasi problema o am si eu...Desi Robert e rezistent la raceli,ma tem de cum va reactiona in colectivitate si mai ales ca va cara virusii acasa la sora-sa.
Am cautat IRS 19,cu care ne-am mai imunizat in anii din urma dar n-am mai gasit...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Miha,noi am inceput de anul trecut,cand Stefania era nou-nascuta.Slava-Domnului ca nu a avut nimic,bine-doar nas-infundat,dar se rezolva cu ser fiziologic si pompita/batista bebelusului.

Noi am luat www.naturaplant.ro/produse/856/NaturaMix_reclama - reclama mascata " target="_blank">NaturaMix de la Aboca si inca doua chestii tot de la ei (tot www.naturaplant.ro/produse/3274/ImunoMix_reclama - reclama mascata " target="_blank">Imunomix + www.naturaplant.ro/produse/3277/Propol2_Copii_Sirop" target="_blank">Propol).Dar astea se rec. cand sunt deja mai maricei,nu stiu daca se pot da pana 1,5-2 ani sau chiar mai mult...).Ce este IRS19?

Mergi la inceput

Cami,asta voiam sa-i zic si Ancai...Stiu ca imunizarea nu se recomanda decat dupa 2 ani.Acum is prea mici.Poate doar cu Oscillo si vitamina C,daca se vrea neaparat.Si daca nu merge in colectivitate,cu atat mai mult nu e necesar.
IRS 19 e un soi de vaccin,sub forma de spray nazal.E pt toate afectiunile din zona ORL.Se face cate o cura primavara si una toamna.Lui Robert i-a mers de minune cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Si voi spuneti sa nu ii dau?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Mergi la inceput

este ceva asemanator cu www.pcfarm.ro/prospect.php?id=920" target="_blank">Bronhovaxom sau Ribomunil?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Am gasit asta

Indicatii
Creste rezistenta organismului, asigurand un scut de protectie din afara organismului.

Compozitie
150 ml

Administrare
0-1 ani 3 ml, 1-2 /zi 0-3 ani 3 ml, 2-3 /zi 3-6 ani 5 ml, 1-2 /zi peste 6 ani 5 ml, 2-3 ori/zi

Producator Aboca

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Mergi la inceput

Anca,voiam sa-ti spun sa verifici prospectul- dar mi-a trimis Stefania mesajul in neant...

Daca pe prospect scrie asa,plus dr. ta ti l-a rec., atunci este ok

Uitati un subiect si despre Bronhovaxom. Neaparat, consultati si medicul inainte de a administra ceva copiilor asa mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Anca, tu ai cheile de la bucataria lui Miha?

Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

a spart lacatul

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput