Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (107)
Raspunsuri - Pagina 20
anacami spune:
Noi nu am mai iesit in dimineata asta afara,mare oboseala cu pregatirea a doi plozi,imi ia ceva timp numai pregatirea...Am avut pe cineva in vizita,si acum mi se pare cam tarziu.
Am postat si eu un filmulet- cam tzip pe acolo
,asa ca imi cer scuze anticipat pt. poluarea sonora..
Calitatea pe net a iesit cam proasta,pt. cine vrea sa il vada rec. sa il lase sa se incarce complet,dupa care sa il vizioneze.Poate reusesc astazi sa o filmez pe Stefania cand merge singurica pe langa mobila sau cand "vorbeste" cu noi (cred ca o sa fie o mare vorbareata..)
Lala,voi ati mai iesit? ai vazut catalogul de la Coccodrillo?
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Vad ca nu vreti cafea si apa plata ...poate va ademenesc cu niste prajiturele si tortulete facute de Miha normal |
Hi hi...alea ce nu le am?
In acest week-end am papat doar fructe si inghetata de la supermarket. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui anacami Gina,imi pare rau sa aud asta!Ce a zis doctorul,ce tratament urmati? Insanatosire grabnica! |
Sanatate multa si de la noi!

| Dpdv al bolilor,ma gandesc cu groaza ca in curand va reincepe Sebastian gradinita.Anul trecut nu a avut probleme deloc,desi a fost primul an si colegii lui au tot fost bolnavi.Sper ca si anul acesta sa fie ok,ma gandesc sa ii dau un tratament de intarire a imunitatii de la Aboca,i l-am dat si anul trecut (probabil ca si el a adus o conributie,desi se pare ca Sebi este destul de rezistent,nu a racit mai deloc/deloc in primii doi ani) |
Aceeasi problema o am si eu...Desi Robert e rezistent la raceli,ma tem de cum va reactiona in colectivitate si mai ales ca va cara virusii acasa la sora-sa.
Am cautat IRS 19,cu care ne-am mai imunizat in anii din urma dar n-am mai gasit...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
anacami spune:
Miha,noi am inceput de anul trecut,cand Stefania era nou-nascuta.Slava-Domnului ca nu a avut nimic,bine-doar nas-infundat,dar se rezolva cu ser fiziologic si pompita/batista bebelusului.
Noi am luat www.naturaplant.ro/produse/856/NaturaMix_reclama - reclama mascata " target="_blank">NaturaMix de la Aboca si inca doua chestii tot de la ei (tot www.naturaplant.ro/produse/3274/ImunoMix_reclama - reclama mascata " target="_blank">Imunomix + www.naturaplant.ro/produse/3277/Propol2_Copii_Sirop" target="_blank">Propol).Dar astea se rec. cand sunt deja mai maricei,nu stiu daca se pot da pana 1,5-2 ani sau chiar mai mult...).Ce este IRS19?
mami de Sebastian
si Stefania 
mariussimiuc spune:
Cami,asta voiam sa-i zic si Ancai...Stiu ca imunizarea nu se recomanda decat dupa 2 ani.Acum is prea mici.Poate doar cu Oscillo si vitamina C,daca se vrea neaparat.Si daca nu merge in colectivitate,cu atat mai mult nu e necesar.
IRS 19 e un soi de vaccin,sub forma de spray nazal.E pt toate afectiunile din zona ORL.Se face cate o cura primavara si una toamna.Lui Robert i-a mers de minune cu el. ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ancadragoman spune:
Si voi spuneti sa nu ii dau?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
anacami spune:
este ceva asemanator cu www.pcfarm.ro/prospect.php?id=920" target="_blank">Bronhovaxom sau Ribomunil?
mami de Sebastian
si Stefania 
ancadragoman spune:
Am gasit asta
Indicatii
Creste rezistenta organismului, asigurand un scut de protectie din afara organismului.
Compozitie
150 ml
Administrare
0-1 ani 3 ml, 1-2 /zi 0-3 ani 3 ml, 2-3 /zi 3-6 ani 5 ml, 1-2 /zi peste 6 ani 5 ml, 2-3 ori/zi
Producator Aboca
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
anacami spune:
Anca,voiam sa-ti spun sa verifici prospectul- dar mi-a trimis Stefania mesajul in neant...
Daca pe prospect scrie asa,plus dr. ta ti l-a rec., atunci este ok
Uitati un subiect si despre Bronhovaxom. Neaparat, consultati si medicul inainte de a administra ceva copiilor asa mici
mami de Sebastian
si Stefania 
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui Vasari Anca, tu ai cheile de la bucataria lui Miha? ![]() Alina si Maria - 3 nov 2007 Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an. |
a spart lacatul

Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito

facute de Miha normal